Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luci66 dobre sa pytas mna to tiez uz napadlo a neviem 🙄
@luci66 ja dam malu takto bodynko, ponozky, dupky, lahsi overalik a ak bude treba budem mat aj taky teplejsi overalik a mam fusak do vajicka a ide sa domkov 😀 hadam staci ved ten hrubsi overla bude pre istotu naozaj bude zalezat aka bude jesen dufajme ze pekna, tepla, farebna a pre nas najradostnejsia 😀 ozaj a este mozno perinka alebo zavinovacka co ja viem kam to natrepem na mlinku??? ☹ 😀
@luci66 jaj a samozrejme do vajicka ved v tom prenesies dietatko rovno do auta a uz len priputas. Ja som rada tomu fusaku do vajicka lebo nemusim ho vyberat cely len rozipsujem a on drzi na tych remienkoch a malu popripade mozem niecim slabsim prikryt aby sa v aute neprehriala alebo nejako porozopynat
ahojte,babulky som hotova 😖 Bola som busom na nakupe v TT [v nedelu mame oslavu dcerkynich narodenin,tak bolo treba nakupit material na tortu]Syn isiel pesi,lebo sa mi pokazili golface a z velkou karou sa trepat...no des.Maleho som musela chvilu aj na rukach niest[vazi 14kg]a potom ma tak bolelo brucho 😖 Ach,jaj
Simonke sa v autobuse vobec nepacilo[asi ze som sedela a tlacila ju]udierala mi hlavou do mechura,ze som sa skoro pocikala a kopala ma pod rebrami az to bolelo.Uzasna cesta 🙄
Polovicu veci som nezohnala,tak ma to skvele cestovanie asi este raz caka 😒
Ja chcem auto!
Ozaj,neviem ci lekar zabudol,no pozval ma na poradnu az 17.10 a ja uz teraz 2.10 nastupujem na MD 😲 A co papiere?Mam tam ist vypytat si ich?Asi hej,nie?Som z toho jelen.....
Tak a poradna je za nami. listok na matersku dostaneme o 2 tyzdne... A nariadena nutna hospitalizacia CS5. 😒
@janap24 preco??? 😕 sa nieco deje?
@zlamal.i ahoj ja používam avenoc... masť aj čípky.... zatiaľ pomáha (klop, klop) záha páli aj mna a už neviem čo si mám na to dať... celú noc som nespala čo ma tak pálila od žalúdka až hore... ☹ už som skúšala kadečo... teraz mám TUMS... ale zajtra musím isť znovu do lekárni kúpiť niečo iné... ☹
ja som tiež počula o masírovaní hrádze musím o tom niečo prečítať...
čo sa týka toho čaju ked som bola v nemocnici tak ho jedna pila a urýchlil sa jej tým pôrod... chcem aj ja si ho kúpiť ale neviem či nie je ešte skoro ho začať piť 😖
@luci66 aj ja mám ten istý problém 😀 tiež si myslím že nebude až taká zima.... a v perinke ho do vajíčka nedám... dnes som rozmýšlala nad tým, že mu dám overalík mám jeden taký menší 56 a tak ho dám do vajíčka a zakryjem dekou... tú chvíľočku čo zájdeme domov vydrží... a doma ho dám do perinky al. zavinovačky 😉
myslím že kľudne ho môžeš dať do fusaku...
Baby dnes som si chcela kúpiť v JYSku tú plyšovú husenicu... ale nakoniec som sa rozhodla že si ju ušijem sama... zdala sa mi príliž tenká a dosť drahá 21eur... kúpila som si 7 farieb takej plyšovej látky a vyšlo ma to do 8 eur... obvod bude mať 20cm a dlhá bude 2m!!! budem sa zabavkať s nou celý týždeň...tak mi držte palce aby sa mi podarila 😀 😀
@majoslava no my mame az dve tie husenice,tak drzim prsty,nech sa vydari a potom daj foto 😉
a ten cajik by aj mna zaujimal 😉
@karap že posilnuje maternicu... a zmierňuje bolesti.... do tej baby ten čaj sestričky "liali" http://slnieckova.sk/p/ostruzina-malinova/
...baby, aku kozmetiku beriete do nemocky pre drobceka... 😉

@lucka33 to ja tiez nemozem zalievanu ale nelubim ani latte, frape, nic take najradsej mam taku co si ja doma sama urobim 🙂 a sem tam si predstavim take kvalitne presso mnaaam to som kedysi lubila ale tiez s mliekom neviem vypit bez mlieka kavu