icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

luppita
28. sep 2011

@dominika_sk ja uz postielku mam, ale len preto, ze sme malemu postel kupili a postielku sme len posunuli v izbe, neskladali, ved naco.... este musim oprat ten obal na madrac a maleho hracky co mal ako babatko a a a bude to hotovo 🙂

jaruska7
28. sep 2011

@lianka7 a to sme ešte bývali s manželom od svadby oddelene pol roka, koli práci. stretávali sme sa len cez víkend a vianočné sviatky v práci. Veď to je tá irónia, že kto mal byť sklamaní?
😕

veronika1417
28. sep 2011

@jaruska7 jaaaj milujem tento pristup, ze si sklamala nech idu do prd... 😠 co mi nemame narok na zivot ako iny ludia??? Keby nik nemal deti len by pracoval tak ani ich tu nie je, nechapem ako sa niekto vie po tom ako vynada babe, ktora je tehotna a caka miminko pozriet do zrkadla 😠 ved to je jedno z najkrajsich obdobi zivota!!! Ja som vzdy super zarabala a posledny rok som sa dostala do tazkej situacie / islo jedno s druhym to nebudem rozoberat / ale ked moja rodina zistila, ze som tehotna tak sa tlacili kazdemu slzy stastia do oci. Kazdy vie, ze je to teraz tazke vychovat dieta aj pre solventnych rodicov a kde este pre tych ,, normlanych " ktori si pocas materskej siahnu az na uplne dno. Je mi z takych ludi zle a pristup, ze nerataj s tym, ze Ti pomozeme???!!!!... to je co??? mam strach a velke obavy, ze jej niekto nepomahal ved kedysi si rodiny velmi pomahali len teraz je to tak, ze nik nema ale ked clovek chce vzdy nejako pomoze no ked chyba ochota je to na prd 😖 velmi ma vedia svojou zlobou ludia nahnevat 😠

veronika1417
28. sep 2011

@dominika_sk ano, ano, ano .... uz tri tyzdne 😀 😀 😀 😀

10linduska10
28. sep 2011

@luppita OK...UP-úrad práce 🙂 dnes idem dokimu na poradňu a dá papier a hneď si to pôjdem obehať .... ešte že mám auto ináč by som to hádam ani nezvládla už ledva chodímmmm 🙂

trinka
28. sep 2011

@lenka1108 @jaruska7@karap dakujeme 🙂 bolo to naozaj super
@lianka7 boli sme u Evy Baranovej v Slnečnici, veľmi milá a príjemná bola, super a dala nám desať upravených záberov a na cd všetky ostatné 😉

lianka7
28. sep 2011

@veronika1417 a fotka je kde????????Ja chcem vidiet postielku malej Mel 😵 😵 😵 aj kociky odfot!!!
@jaruska7 Je to cele chore,nemam slov na takych ludi!Nieze by sa radovali s tebou,ale idu rypat,ze si ich sklamala...preboha,to kde zijeme???

lianka7
28. sep 2011

@trinka Ona foti aj deticky ak sa nemylim vsak?Kraaasne fotocky,na to by som sa veru dala nahovorit. 😉

jaruska7
28. sep 2011

ja ešte nemám ani postieľku kúpenu ale vyhliadnutú áno, dúfam že ju budú mať keď tam konečne my pôjdeme na nákup. asi by ma rozhodilo, keby som nezohnala tú čo chcem. moja sestra bola v Poľsku a chcela mi odtiaľ doniesť postieľku ale manžel che postieľku bledú aby pasovala k nášmu nábytku (manželskej posteli a skriniam). ale teším sa, že za 2 týždne idem na materskú a konečne sa budem môcť sústrediť na žehlenie a pripravovanie všetkého pre moje slniečko. 🙂 😵

zvedava17p
28. sep 2011

@stefie klobuk dole, ze to vsetko utiahnete....

luppita
28. sep 2011

@10linduska10 ja napr dosanem papier u dokiho koli materskej, to musim odniest na socialku, kde mi pride rozhodnutie , ze matersku zamietaju, ze namem narok, s tymto rozhodnutim musim ist na urad prace, lebo od nich bude chodit tych 190euro.... toto by malo byt u mna vse. teda dufam. 🙂

trinka
28. sep 2011

@stefie @karap ja to poznám. Mala som 22, bývala som s mamou v dvojizbovom byte (o povahe mojej zlatej mamky sa rozpisovať nebudem, ale fakt je ten, že vždy mala problem vygazdovať s peniazmi- proste to nikdy nevedela a jej povaha... no... 😖 ) zobrala som si s domova dve deti (ako profi rodič) začala som chodiť vysoku, a moj plat... no nič moc a dve male deti, z toho jedno v kuse chore... živila som ich, mamku a ťahala domácnocť a potom čo sme sa dali dokopy s manželom,ktorý bol v tom čase študent, tak sa zviezol pri nás ... Viem teda čo je to žiť z ruky do ust a od výplaty k výplate. Som vďačna Bohu, že manžel teraz celkom slušne zaraba, ale aj tak to nie je výhra... splácame auto, druhe dieťa na ceste, a ešte stale nemame vyriešene bývanie... takže vas chápem žienky moje 😒

trinka
28. sep 2011

@lianka7 ano, odporúčam 😉

lenka1108
28. sep 2011

@dominika_sk no je na chystana na kompletku akurat ju preniest do spalne.teraz ju mam vo volnej izbe v ktorej bude ked prerobime jedalen.tak zatial tam ma maly izbu taku len aby sa nepovedalo.

este musim dokupit balik vloziek, sampon, kondicioner , sprchac a jednu kojenecku podprdu a uz budem mat vsetko... sak bolo na case furt sa mi do toho nechcelo 😉

jaruska7
28. sep 2011

ja keď som v sobotu konečne prala prvé vecičky pre maličké, taká sila do mňa vošla, uspokojenie. prala som zatiaľ len zavinovačky (4 ks), plienočky bavlnené, a košielky. A keď som potom skladala usušené prádlo, energiu som mala až do pondelka rána 🙂 😀 😀 😀

veronika1417
28. sep 2011

@lianka7 joj moje viem, ze som Ti slubila ale ja trdlo som to vsetko vyskusala, pozavesovala, ponavliekala a potom som to dala este vsetko oprat, no a to sa mi uz nechcelo tam znova davat lebo sa mi zda este skoro, ze sa mi to zbytocne zaprasi ☹ tak to mam vsetko hodene este len v postielke tak Ti ani nemam, co pekne odfotit ale ked mi daju termin na cisarsky tak take dva tri tyzdne skor to vsetko pripravim a odfotim pre Teba 🙂

10linduska10
28. sep 2011

@luppita aj ja ale na UP my povedala že tiež jej mám priniesť papier že som na materskej a potom na tú socku a do zdravotnej a všetko mám od ruky tak sa poriadne nalietamlen škoda že idem dokimu poobede už som si to mohla začať vybavovať 🙂

lianka7
28. sep 2011

@veronika1417 No super 🙂 si to mohla aj pofotit,ked si skusala 😀
Ja momentalne periem komponenty z kocika,lebo mi smrdia novotou a chcem aby vonali 😀

veronika1417
28. sep 2011

@lianka7 to ma nenapadlo som si povedala, ze vsak potom 😀 som ja ale truuuba! joj aj ja by som mala kocik oprat ☹ ale este sa mi peru vecicky a idem zehlit perinky

lianka7
28. sep 2011

@veronika1417 No ja som zehlila perinky,kosielky a plienky vcera-pol dna....makacka.Ale uz ich mam pekne poskladane,odlozene 😉

dena
28. sep 2011

@dominika_sk my ju v spalni uz mame, ale mam ju plnu veci, ktore su urcene do postielky, ale su zabalene v igelite 🙂 myslim ze je casu este dost, len by na to sadal zbytocne prach 😉

luci66
28. sep 2011

@mysti Mne ho mamina kupila pre malu aj ked neviem, ci to vyuzijem, ked ma babatko spat na boku,nie na chrbte a bude mat aj pyzamko tak neviem ...

luci66
28. sep 2011

@trinka Nadherne fotecky 🙂. Brala by som take, ale asi by som mojho draheho na to nenahovorila.

luci66
28. sep 2011

@dominika_sk Ja este mam postielku zlozenu za dverami, navlecky vsetko kupene, ale este nepoprane a musim zohnat drziak na baldachyn. Postielka je biela a manzel sa chysta este skarede miesta natriet, ale teda uz mu to pripominam asi mesiac 🙂

luci66
28. sep 2011

@lenka1108 Mas toho teda dostatocne 🙂. Pozeram, to mas vanicky na podstavci alebo co to je, neviem to rozlustit

lenka1108
28. sep 2011

@luci66 vanicka je na nohach.no na takom stojane.lahko sa sklada a ja sa nemusim hrbit.je to super pomocka 😉

taketo cosi http://www.pricemania.sk/katalog/vanicky-stojan...

karap
28. sep 2011

ja som postielku vychystala hned ako mi ju kaia darovala,no syn ako zbadal ,,novu vec,, hned bol v nej nasackovany...vsak by mi to zaspinil,nedajboze dotrhal hniezdo...Rychlo som postielku odfotila[aby som sa vam pochvalila]a vsetko som zase zbalila a schovala.Este je skoro,ved do novembra by sa to zaprasilo...
Ja mam dnes za sebou kupu kompletnej kozmetickej vybavicky pre Simonku:tuhe mydlo Buppi[na pokakanu ritku]a modru indulonu 😀 Hotovo,nic ine kupovat nebudem.Tu indulonu mi poradila kamaratka,vraj je dobra aj na ritku,aj na suchu pokozku,proste na namazanie celeho babatka.
Musim este prefotit sobasny list,karticku poistenca a obciansky,hodit do tasky kozmetiku pre mna a mozem ist rodit 😀

luci66
28. sep 2011

@karap Nebudes olejcekovat po kupani? Inak aj ja planujem len cistu vodu a mozno lanolinove mydlo.

luci66
28. sep 2011

@lenka1108 Inak co si myslite o tych vanickach v tvare vedierka? mne sa to celkom paci, len neviem ako by som tam babo pridrzala...

lenka1108
28. sep 2011

@luci66 ono to vyzera super ale tiez si to neviem predstavit.myslim ze uz moc vymyslaju 😉

baby postarka mi doniesla papier zo socialky.uz nali mi plnu materskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😉 😉 😉 😉 kokos ja som taka happy tak mi to vychadza 21.95e na den.jooooooj tesssiiiimmmmmmmm.... 😀