icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
29. sep 2011

@zvedava17p my sme tri baby a nasi cely cas dufali v chlapca 😀 😀 😀

stefie
29. sep 2011

no baby, konecne...uz som uvazovala, ze zavolam dokimu ze sa zastavim, kvoli babu...od rana cusala,ved uz som pisala toto... teraz sa roztancovala...uf..konecne...uz som zacinala mat vazne obavy... 😎 😎

veronika1417
29. sep 2011

@zvedava17p no ved toto chcel manzel aby s nim chodil lyzovat, na zapasy pozerat , na tury do lesa a vylety,.... jooj akokeby to baby nezvladali alebo co 😀 podla mna nasa mala ak bude mat aspon nieco po mne tak bude chciet ist s nim lebo ja hokej rada pozeram aj na zapasy som chodila kym som skoro neohluchla 😀 prirodu milujem od detstva, lyzovat neviem ale keby som vedela stale by som chodila na lyzovacku,.... chcem aby to bola taka spravna baba

zvedava17p
29. sep 2011

@veronika1417 vidim vidim, ze mame toho vela spolocneho 😀

veronika1417
29. sep 2011

@zvedava17p no veru kolkokrat ked Ta citam mi to az neuveritelne pripada 😀 😀 😀

zvedava17p
29. sep 2011

@veronika1417 ja som si dokonca ako dieta viac rozumela s muzskymi clenmi rodiny a aj chlapcami, az potom som nejako ozenstela 🙂...dokonca mi mamina aj raz vytkla, ze mam radsej ocina ako ju 🙂

zvedava17p
29. sep 2011

@stefie ked drobcekovia velmi v brusku vyvadzaju, tak to az boli a chceme, aby prestali a ked su kludnejsi, hned zase opacne, ze co sa asi deje ... urcite to pozname vsetky 🙂 ...malinka uz nechcela, aby sa maminka viac stresovala 🙂

veronika1417
29. sep 2011

@zvedava17p to mne kazdy v rodine hovoril ze : ,, jaaaj Nikuska Ty si tatinkova, ze???" a ja ze ,,niee oboch" ale nalepena vzdy na tatkovi 😀 aj ked bolo treba vyjednat aby nas niekam pustil na diskoteku alebo tak vzdy segry vyslali mna - vedela som ako na neho. Inak som mu nahradzala chlapca 😉 viem normalne porobit v dome zopar veci, ovladam nieco opravit na co moj manzel vzdy len cumi 😀 S maminkou som si velmi zacala rozumiet v puberte a rozumeli sme si cely cas v takych tych nasich zenskych veciach, bola mi uzastnou kamaratkou aj maminkou 🙂 mne kazdy rodicov zavidel a ja som na to hrda!

luci66
29. sep 2011

@nelicefo ????? 😨

stellamiapiccola
29. sep 2011

@stefie mne sa to so zátkou 1x nestalo tak netuším ani čo a ako. Ja idem v pondelok dokimu tak uvidíme už nech mi aj naplánujú pôrod lebo explodujem ešte tak 3tt ale už stačíííííííííí.Mňam hm gulášik dala by som si 🙂
Si všimni aj v iných témach su niektoré holky len aby oponovali a hádali sa .Podla mňa kto tu chcel písať už dávno píše a kto len číta už písať nebude 😉

luci66
29. sep 2011

@dominika_sk A cim? mna to ani nenapadlo vobec, to sa tazko odhaduje, je to verejne forum a clovek nikdy nevie... 😢

trinka
29. sep 2011

@luci66 ja používam Persil sensitive a Silan almond avivaáž (taka biela je na nej mamina s bábom), malej som veci vyprala v tom, tak uvidim 🙂 Lili som prala asi do 4 mesiacov v Miminku, lebo v porodnici dostala alergiu na ich prádlo, ale postupne som prešla na ten persil a periem v nom všetkým a hotovo 🙂

luci66
29. sep 2011

@nelicefo No uz som sa zamotala baby a som aj dost v soku...idem radsej varit.

trinka
29. sep 2011

@veronika1417 ja som tiež varila už včera a dnes sa nam kusok zvyšilo francuzkych zemiakov... 😉
@lianka7 ja to poznam... mna asi chyta syndrom hniezdenia či čo... 😀 furt upratujem a nie som spokojna... ale už som musela požehliť, lebo mm už nemal čo do roboty a Lili tiež pobehuje druhý den v pyžame, lebo nema teplaky 😀 😀 😀

zvedava17p
29. sep 2011

@veronika1417 tak potom nie je o com, mala bude tiez tatinkova 😀 ...ved aj ja mam rada oboch rodicov, len ako male dieta som ocina hrozne brala, mozno to bolo tym, ze nebol az tak vela doma a boli mi tie chvile vzacne, ale aj s maminou sme si rozumeli, ona je velmi dobra, az moc 🙂

trinka
29. sep 2011

@stefie mne asi celkom ušla "kauza dianka"....

luci66
29. sep 2011

@kiribaby Super, drzim palce nech sa to dobre doriesi s tym fusakom. Ja som si objednala cez MK poporodny vankus a som zvedava..Neviem, ci to nebola zbytocnost ale co uz..Inak ja mam 102cm krasny pas 😀 a +9kg, ale neva hlavne nech je vsetko ok

maca244
29. sep 2011

@veronika1417 ahoj...tak to si na tom s tou materskou tak ako som bola ja pred piatimi rokmi...tiez som dala vypoved a o dva mesiace som otehotnela...takze som nemala na nic narok, a to som tiez od 18 do 26 rokov v kuse robila a odvadzala odvody 😢 a ked ma pomoct stat nam tak sa ohana kadejakymi lehotami 😢 aspon ze teraz mam narok na matersku

zlamal.i
29. sep 2011

@lenka1108 hojky pouzi homeopatika,mne pomohli 🙂 najdi si len co a na co potrebues a maju v kazdej lekarni 😉 http://www.boiron.sk/lieky_kasel.html

lianka7
29. sep 2011

@mackoxxx Prepac,ale neda mi nereagovat na tvoj vcerajsi prispevok...trosku ma mrzi ako si nas niektore vykreslila,ze sme vobec planovali babätka,na to v akej sme situacii...Trosku pre ozrejmenie situacie-my sme dietatko planovali,tuzili po nom,prosili,aby nam bolo pozehnane,nakolko sme ja, aj mm mali velke zdravotne problemy. V dnesnej dobe sa zabezpecit cca do 30-tky /aby potom nahodou nebolo neskoro/ ,tak aby dietatku a rodine nic nechybalo,je takmer nemozne-cest vynimkam!Normalny clovek je nuteny zit na splatkach a hypotekach,zial doba je taka!A je mi jedno,ze sa trosku uskromnime,ale na dietatko sa vsetky-ako sme tu-neskonalne tesime. Si sikulka,ze tebe sa to podarilo,uprimne sa s tebou tesim,ze mas trosku jednoduchsiu situaciu ako my,co setrime kazde euro na hypoteku a pre vybavicku,no myslim si,ze moje dietatko,tak ako ziadnej z nas nebude ukratene o nic a minimalne nie o lasku,aku im davame uz teraz.

leslyelee
29. sep 2011

Jááj už sa vám to blíži 🙂 Držíím všetkým palce...

Tak rada by som tu ešte s vami klebetila o bábetkách v brušku 🙂

zlamal.i
29. sep 2011

ja dianku neriesim.berie mi to energiu,mam na nu svoj nazor a kto nechce nech snou nekomunikuje 🤐 a snad jej to dojde a zakotvi niekam inam 😠

10linduska10
29. sep 2011

@dianka3 ja by som dala svoje foto keby niekto ma požiada veď potom to môžeš kedykoľvek stiahnuť nikto ti nevraví že to tu musíš mať do nekonečna .... ja tu tiež nemám foto iba z bruškom ale nemám problém sem nejaké pohádzať 😀

mackoxxx
29. sep 2011

@leslyelee Tak sa držte a priberajte. Až vám závidím (v dobrom,že už máš svoju bambuľku v náručí). 🙂 🙂 🙂

mackoxxx
29. sep 2011

@lianka7 Možno som sa zle vyjadrila. Ja to skôr obdivujem!!! Ja som takú odvahu nemala 😒 .

veronika1417
29. sep 2011

@lianka7 srdiecko myslim, ze to nemalo vyzniet tak ako vyzneli tie posledne slova. Ty svoje dietatko milujes a veru zit bez nejakej pozicky alebo hypoteky v dnesnej dobe? Pre niekoho nepredstavitelne. Ja tiez mam vysku skoncenu, sme zabezpeceny lebo mame vlastny domcek, auto splatene, pozicku ziadnu ale babatko nie a nie prist ked som si myslela, ze uz by bol na to cas. Chytila som skvelu pracu kde som postupovala a zarabala stale viac ale stacil kratky okamih v mojom zivote ☹ .... a musela som dat vypoved a z nicoho nic sa prihlasilo miminko akurat v case kedy ma uz nemohol zabezpecit ani zamestnavatel a najsmutnejsie je ze pomoci som sa nedockala ani od statu, ktoremu som odvadzala nie male peniaze. Preto sa necuduj @mackoxxx ,ze niekto reaguje citivo ked nieco take napises nie keazdemu to padne lahko. Ja ale pevne verim, ze to tak nejako zle nemalo vyzniet skor to malo vyzniet pozitivne 😉

mackoxxx
29. sep 2011

@veronika1417 Musím po sebe viac čítať ☹ . Mozog hovorí jedno a píšem iné. Vôbec to nebolo myslené negatívne. Viem, že doba je ťažká, no každý pohľad na drobčeka je oveľa viac než peniaze (tie boli, sú aj budú). Bábätko je však neskutočný zázrak nech je narodené v akejkoľvek dobe.

pimpa
29. sep 2011

Baby pomoc!
Ochorela som..u nas na kopcoch vcera pofukoval taky zradny vetrik, ze muz aj ja sme dnes chori..dala som si paralen..Chcem sa opytat, brali ste niektora paralen v tehotenstve? Mne ten totiz dost zvykne zabrat, lebo inak by som mala teplotu a ta je pre babetko nebezpecna, no tak celu noc som nejak prezila len vdaka nemu..a teraz kvapky do nosa bylinne si davam pinosol, tam je napisane ze sa mozu, este som poslala muza do lekarne na nieco proti kaslu, keby nahodou ma chytil, neviem si predstavit ako by som kaslala s tym velkym bruskom teraz..no a probiotika..antibiotika nechcem...a vela caju a medu a spinkania snad zaberie..tak sa bojim..snad je babo ok. V pondelok idem do poradne. 😒

veronika1417
29. sep 2011

@mackoxxx po tom, case co som tu a vsetko citam, co si tu piseme som vedela, ze by si to nenapisala v zlom takze pohoda 😉 mas pre mna sympaticke nazory ale uz Ta trochu cez to pisanie poznam, no ten co Ta nepozna a ma babatko vydrete moze reagovat citlivejsie @lianka7 je tak dobry cloviecik, ze to urcite chape po tvojom vysvetleni 🙂

veronika1417
29. sep 2011

@pimpa paralen sa moze len si over v kolkom tyzdni tehu je bezpecny lebo tam boli pri liekoch nejake rozdiely 😕 drz sa a skore uzdravenie. Napis tej nasej zlatej lekarnicke, co nam vsetkym tak radi 😉