icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

karap
29. sep 2011

@lianka7 diki za pochvalu,no 2x do roka [detom na narodeniny]mi to uplne staci.Keby som piekla pre druhych,bola by som v strese,ci sa mi vydaria.....takto,len pre moje deti,je to jednoduchsie.A ani cas na to nemam,robila som ju len cez obed,ked syn spal.Pri malich detoch sa to neda.A som amaterka,oproti cukrarkam je ta torta,,na smiech,, 😀

lucka33
29. sep 2011

@karap aj ja som to už počula, že pre predčasný pôrod je lepší 8.mesiac ako siedmy... Inak pekná torta, aká šikula 😉

mysti
29. sep 2011

Ahojte baby, tak ja som mala dnes narocny den - davala som malemu do kopy izbicku po malovani, umyvala som pultik, vanicku, stolicku na krmenie, prala malemu obliecky+hniezdo+baldachyn...potom sme rbili s manzelom halusky a bryndzovku a na zaver som teraz vytiahla z rury strudlu...este som chcela zehlit, ale dnes som uz grogy, takze dnes uz nic...
Zajtra pride mamka, ideme umyvat okna, no zase si maknem, potom poriadim a uz budem len oddychovat.... 😀

leslyelee
29. sep 2011

@karap
@harper Hej hej presne tak.. Ale naštastie malinká ako sa narodila dýchala sama nemusela byť na žiadnych prístrojoch ani nič povedali že je velmi šikovná, to že dýcha už sama... 🙂

10linduska10
29. sep 2011

@mackoxxx ďakujem pozriem🙂 🙂 a u Dr. som bola v čera ale doteraz som si to ani tak nevšímala ale dnes ich mám ako balón ☹ a na ďalšiu idem 12.10 😒

10linduska10
29. sep 2011

@dominika_sk asi nie 🙂 🙂 ale račej toho nechajme 🙂 🙂 🙂

10linduska10
29. sep 2011

@niki_lv OK skúsim to aj ja ale bez kúpela lebo od kedy som ostala tehu tak sa len sprchujem 🙂 🙂

mackoxxx
29. sep 2011

@karap Nádhera. Z tej by som sa aj ja potešila. 🙂 🙂 🙂

henrieta44
30. sep 2011

ahojte kočky, tak konečne som dočítal, čo ste tu popísali, tiež ma chytila choroba, vlastne len také prechladnutie, mám upchatý nos a kašlem. jediné čo si dávam je physiomer do nosa a na kašel som si uvrila domáci sirup z čiernejho piva, alpy a cukru, ten dávam aj malému ked je chorý a perfektne mu zaberá do dvoch dní začne vakašliavať hlieny,..ink aj Vám sa tak zle dýcha???? niekedy mám pocit že ma ide zdusiť, to ani sedieť ani ležať, ked chodím tvrdne mi brucho, vtedy by som už chcela aj porodiť.

a samozrejme stále zle spávam, zavčasu ráno som už hore , včera o 3:40, dnes od 4tej 😒

henrieta44
30. sep 2011

inak čo sa týka príprav pre bábo, máme už v podstate všetko len ešte chýby zložiť postieľku. mm sľúbil že ju poskladá ked budem 33tt( čo som práve teraz), no nevidím to ružovo že by sa ešte tento týždeň podarila realizácia projektu ,,postieľka" nakoľko sme mali za tento týždeň dva pohreby a kým je ešte krásne počasie, tak mm chce makať na chodníkoch, tak postieľka musí ešte počkať

henrieta44
30. sep 2011

inak čo som tu spomínala, že zomrel ten náš dobrý známy chirurg, tak som sa o môjho otca dozvedela pravdu ako vlastne zomrel, si predstavte, že ho jeho kolegovania v nemocnici nechali zadusiť sa vlastnými zvratkami....chudáčisko jeden, to si vôbec nezaslúžil, paradox je , že práve tam, kde pred 25 rokmi začínal jeho život, tam sa aj skončil....je to smutné, ked kolega kolekovi nepomôže, ako potom môžeme čakať mi ostatní že sa nám pomoci dostane.....normálne mám strach ísť teraz rodiť, som mm normálne navrhla, či nejdeme rodiť doma ☹ , ked to v našom zdravotníctve vyzerá takto biedne, aj mňa čo vôbec nie som posero a ani nepanikárim , ma chytý strach a panika, že či nás vôbec bude mať kto odrodiť a postarať sa o nás v nemocnici ☹ ach jaj

lenka1108
30. sep 2011

ahojte baby.prosim vas mohli by ste mi co najviac odpovedat??????

neviem ci nemam ist do spitalu. posledne dni maly vobec nekope.len ho citim ako sa pretoci ale aj to malo.bojim sa ci to neni len tak ze ked sa ja otocim napr na bok tak aj on alebo ked sa dam na brucho tak sa otoci aj on. ale zidne stuchance alebo kopanie.vas deti este kopu????? nieje to tym ze tam ma malo miesta?
ako to je u vas? mne maly tlaci hlavickou citim ju pod rebrami ale neviem ci by mal alebo nemal este kopat.nepametam si to od malej predsa len je to 5rokov.dakujem za prispevky...

eviiinka
30. sep 2011

Dobré ránko 🙂 tak ja som už hore od 4.00, naše šidielko v brušku sa rozhodlo že da mamine budíček 🙂 dnes nás čaká stahovanie a upratovanie ..... budem tu až v pondelok, tak dufam, že zapíšete toho až až, aby som mala čo čítať 🙂
Inak babulky chcem sa opýtať, kupila som malému kozmetiku Johnsons, chcem sa opýtať, ked babetko okupete a natriete olejčekom, tak mu natierate aj tváričku či nato je iný špeciálny krem 🙂

deny19
30. sep 2011

@lenka1108 ahoj no presne aj my sme natom,ako citim ze sa polohuje ale nekope tak ako kopal,vraj je to normalne ze uz ma malo miesta,a ides na cisarsky?lebo my ano sa neotoci,

lenka1108
30. sep 2011

@deny19 ufff trochu mi odlahlo... no v utorok mam ist na sono a povedal ze ma posle na predoperacne.neviem moc co to obnasa ale ratam iba odber a nejake tie otazky od dr.citim ze maly sa stale neotocil.tak uvidime v utorok...

lianka7
30. sep 2011

@lenka1108 No ja citim a vidim na brusku ako vytlaca kolienko,pätu alebo ručičku...tiež sa polohuje,ale cítim ho pekne celý deň.No ja som len na konci 32.tt-takže ešte tie pohyby cítit intenzívne 😉

veronika1417
30. sep 2011

@lenka1108 @deny19 baby aj vam povedali v ktorom tyzdni by vam cisarsky spravili ak sa vam miminka neotocia?

lianka7
30. sep 2011

@veronika1417 Ináč včera v teleráne hovorili o výhodách a nevýhodách cisárskeho...

veronika1417
30. sep 2011

@lianka7 joooj to naozaj??? ☹ ja pozeravam telerano ale akurat tento tyzden Jurko ma v praci druhu zmenu tak chodi do prace az na 9tu tak nezpinam TV ☹ napis mi prosim aspon v skratke ako to u nich vyslo? Je to celkom v pohode pre maminu a babo?

lenka1108
30. sep 2011

@lianka7 no asi v 32 tt som to citila aj ja intenzivnejsie. teraz sa mi zda ze som uz ako slon brucho mam natiahnute na prasknutie.ach jaj :(((

@veronika1417 mne povedal dr.ze tyzden pred terminom.ale pocula som ze sa da dohodnut ak je babo dost velke a ok tak aj dva tyzdne pred.tak som zvedava...

veronika1417
30. sep 2011

@lenka1108 mna caka tiez tak ale dufala som, ze by sa zadarilo aspon v 38tt 😉 ved uvidime. Moja mala vahu v 30tt az moooc dobru tak by sa mohli zlutovat 😀

deny19
30. sep 2011

@veronika1417 no nie neviem v pondelok mam poradnu a Ctg ta uvidime,a ty co tiez mas babo neotocene?

deny19
30. sep 2011

@lenka1108 tak ja mam v pondelok poradnu a aj na ctg idem ta uvidim...,predoperacne je krv a interne vysetrenie?a ides spinal?

lenka1108
30. sep 2011

@veronika1417 no moj vazil v 30 tt 1392 g ale vraj to neni presne ...

lenka1108
30. sep 2011

@deny19 no to neviem... v utorok uvidim ci vobec bude ten cisar.ale viem ze neni otoceny tak asi hej...

veronika1417
30. sep 2011

@lenka1108 moja 1800 gramov 😀 sunecka 😀

lolllka
30. sep 2011

uf baby, nieco na mna lezie, nadcha urcite, brrrrrrrr, ako sa jej zbavit.... ☹

lenka1108
30. sep 2011

@veronika1417 fuu ha tak to ano.ale ja som este nic nepribrala.jedno kilecko mam na viac.

@lolllka no ja som riadne chora.celu noc som prekaslala ☹

veronika1417
30. sep 2011

@deny19 nie ja mam nejake zdravotne problemy a prirodzeny by som nezvladla, ja idem do poradne az v stredu a tam sa mame definitivne dohodnut tak som zvedava 😒

deny19
30. sep 2011

a co cakas?mne lekar povedal ze dievcatka sa mozu rodit nozkami ale chlapsi nie aby si nespucili semenniky...,ja citim ze moj maly sa neotocil