icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

deny19
30. sep 2011

@lenka1108 a co cakas?mne lekar povedal ze dievcatka sa mozu rodit nozkami ale chlapsi nie aby si nespucili semenniky...,ja citim ze moj maly sa neotocil

deny19
30. sep 2011

@veronika1417 jaj,ja som uvazovala nad spinalom neviem niekto hovori ze je to super niekto ze ma bolest hlavy po toom neviem...

lianka7
30. sep 2011

@veronika1417 No vies ako vsade odhovaraju od cisaraku,tak aj vcera to bolo o tom...aby tie,ktorym zdravotne problemy nekomplikuju prirodzeny porod,nech sa daju na prirodzeny....asi tak.Skus pozriet v archive,bolo to tusim po 8.hod....bola tam aj modelka,ktora rodila prirodzene...

lenka1108
30. sep 2011

@deny19 vraj sa moze otocit dieta aj den pred terminom.ked som sa pytala dr. ci mi pomozu nejake civky tak povedal ze nie.ze ani fit lopta tomu nepomoze.... uvidime.

veronika1417
30. sep 2011

@lenka1108 to ja som pribrala presne podla tabuliek 😀 uz by som veru nemusela naberat 😝 mam plus 8kg a niekedy aj 9kg uz by mi to do porodu mohlo vydrzat a bola by som spokojna ved ja som sa bala na zacitaku, ze priberiem daleko viac ked som o tom citala 😉 tak ale Ty zrejme nemas vobec taketo problemy, trosku zavidim 😀

lolllka
30. sep 2011

@lenka1108 joj nezavidim veru, vonku je pekne babie leto a na nas sa lepia virusiky...skore uzdravenie zelam....

deny19
30. sep 2011

@lenka1108 uvidime ako ma byt tak bude 🙂 a kedy mas termin?

drobcek801
30. sep 2011

@henrieta44 prosim ta mozes hodit recept na ten doma vareny sirup,aj nam by sa pridal 😉 dakujem 🙂

veronika1417
30. sep 2011

@lianka7 tak ja si myslim, tiez, ze ked to tak priroda zariadila tak to ma nejaky dovod a kazda operacia je dost zavazny zasah do organizmu no le co narobim ☹ mozem ohrozit malu aj seba a to nechcem riskovat a teraz tie cisarske trvaju vraj len par minut tak by to nemala byt velka zataz - teda az taka velka.

lenka1108
30. sep 2011

@lolllka dakujem aj tebe 🙂
@deny19 no podla pm mam 4.11 a podla velkosti maleho 11.11.

veronika1417
30. sep 2011

@deny19 ja som zvedava ci by mne nieco take odporucili ale asi nie, ved uvidim v stredu sama neviem co vsetko sa da, ake su moznosti ...

lianka7
30. sep 2011

@veronika1417 Moja,keby som mala aj ja zdravotne problemy a hroziace komplikacie pri prirodzenom,nevahala by som ani sekundu!Samozrejme zatial som rada,ze nic take ZATIAL nehrozi a budem moct rodit prirodzene...

dominika_sk
30. sep 2011

ozaj baby, ktore ešte nemate zimny overal. v tescu je -30% na take huňate, asi v piatich farbach. pôvodna cena bola 23,...eur a teraz to vychadza nejakych 15,...eur neskor pridam foto.

deny19
30. sep 2011

@lenka1108 no my podla pm 5.11 a podla utz je vo vyvoji skor tak nam povedal ze to moze byt uz 27.10...

veronika1417
30. sep 2011

@dominika_sk si zlata, ze davas taketo uzitocne info ja asi pojdem mrknut 🙂 dikes

lenka1108
30. sep 2011

@deny19 no ak pojdem na cisara tak ratam tiez ze budeme oktobrovi.no bodaj by. uz nech je maly na svete....

dominika_sk
30. sep 2011

@veronika1417 vyčkaj, tak ho rychlo odfotim a pridam tu. 😉

lenka1108
30. sep 2011

@dominika_sk ten overalik je prekrasny ja som ho obzerala ale mam doma 4 tak uz kupovat nejdem 😉 inak v tescu maju niektore vecicky uplne nadherneeeee

deny19
30. sep 2011

@lenka1108 no asi tak uz aby bolo po,lebo uz sa citim ako tulen 🙂 no cisarak mozu robit uz od 38tt tusim tak

dominika_sk
30. sep 2011

@veronika1417 maju ho vo farbe tmavosiva, bledomodra, ružova, bledohneda a myslim tmavohneda, ale to už sa mi len tak mari 😉 a pri každej farbe bol iny obrazok, ta našivka.

lianka7
30. sep 2011

@dominika_sk a v akej velkosti si ho kupovala?

veronika1417
30. sep 2011

@dominika_sk joooj je kraasny!!! 😀

dominika_sk
30. sep 2011

@lianka7 3-6 mesiacov, lebo jeden už mam, ale to je ten uuuplne najmenši-new born 56, tak sme druhy kupili väčši o dve velkosti, veď aj tak bude maly v kočiku, tak radšej keď mu bude trochu väčši ako by mal byť už v decembri maly, nie?! 😖

perlaoceanu
30. sep 2011

@dominika_sk Ahoj. a budes pouzivat len overal alebo mas kupeny aj fusak?

majoslava
30. sep 2011

@eviiinka ahoj ja som kupovala detský olejček a že tým môžem natierať tváričku aj celú hlávku...

majoslava
30. sep 2011

Ahojte ja som mala dnes takú ťažkú noc... lezie na mna chrípka... boli ma celé telo... a nad ránom som dostala kontrakcie :( môj muž ani do práce nešiel že ostane somnou doma 🙂

dominika_sk
30. sep 2011

@perlaoceanu mam dva hrube overaly a velku deku, takže fusak nie. dufam, že nikoho neurazim, ale pride mi to aj trochu zbytoččne. veď prve tri mesiace aj tak chodiš vonku malo, a ešte v takej zime a potom na jar už je teplejšie...a ďalši rok neviem či ho použiješ....a minimalne 30-40 eur v kybli. ale to je moj nazor.

lianka7
30. sep 2011

@dominika_sk Ved prave,preto sa pytam,lebo takyto hruby este nemame a neviem akej velkosti ho mam kupit,aby mu nebol maly,ked pod nim bude este naobliekany....ale asi to tak vyriesim,ze jeden kupim 56 a druhy 62....

tinika
30. sep 2011

@dominika_sk no neviem, moj ked sa narodil bola dost brutal zima tak som ho davala v overali do fusaka, minuly rok taka zima nebola tak to bolo ine a ktovie aka bude teraz

tinika
30. sep 2011

@majoslava tak to sme na tom rovnako, ja som podla povodneho terminu tiez este 36tt a bolesti v podbrusku, krizoch som mala a tvrdnutie brucha

lianka7
30. sep 2011

@tinika jeeej moja ako ti zavidim,ved ty co chvila rodis 🙂