Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 jaj,ja som uvazovala nad spinalom neviem niekto hovori ze je to super niekto ze ma bolest hlavy po toom neviem...
@veronika1417 No vies ako vsade odhovaraju od cisaraku,tak aj vcera to bolo o tom...aby tie,ktorym zdravotne problemy nekomplikuju prirodzeny porod,nech sa daju na prirodzeny....asi tak.Skus pozriet v archive,bolo to tusim po 8.hod....bola tam aj modelka,ktora rodila prirodzene...
@lenka1108 to ja som pribrala presne podla tabuliek 😀 uz by som veru nemusela naberat 😝 mam plus 8kg a niekedy aj 9kg uz by mi to do porodu mohlo vydrzat a bola by som spokojna ved ja som sa bala na zacitaku, ze priberiem daleko viac ked som o tom citala 😉 tak ale Ty zrejme nemas vobec taketo problemy, trosku zavidim 😀
@henrieta44 prosim ta mozes hodit recept na ten doma vareny sirup,aj nam by sa pridal 😉 dakujem 🙂
@lianka7 tak ja si myslim, tiez, ze ked to tak priroda zariadila tak to ma nejaky dovod a kazda operacia je dost zavazny zasah do organizmu no le co narobim ☹ mozem ohrozit malu aj seba a to nechcem riskovat a teraz tie cisarske trvaju vraj len par minut tak by to nemala byt velka zataz - teda az taka velka.
@deny19 ja som zvedava ci by mne nieco take odporucili ale asi nie, ved uvidim v stredu sama neviem co vsetko sa da, ake su moznosti ...
@veronika1417 Moja,keby som mala aj ja zdravotne problemy a hroziace komplikacie pri prirodzenom,nevahala by som ani sekundu!Samozrejme zatial som rada,ze nic take ZATIAL nehrozi a budem moct rodit prirodzene...
ozaj baby, ktore ešte nemate zimny overal. v tescu je -30% na take huňate, asi v piatich farbach. pôvodna cena bola 23,...eur a teraz to vychadza nejakych 15,...eur neskor pridam foto.
@dominika_sk si zlata, ze davas taketo uzitocne info ja asi pojdem mrknut 🙂 dikes
@veronika1417 vyčkaj, tak ho rychlo odfotim a pridam tu. 😉
@dominika_sk ten overalik je prekrasny ja som ho obzerala ale mam doma 4 tak uz kupovat nejdem 😉 inak v tescu maju niektore vecicky uplne nadherneeeee
@veronika1417 maju ho vo farbe tmavosiva, bledomodra, ružova, bledohneda a myslim tmavohneda, ale to už sa mi len tak mari 😉 a pri každej farbe bol iny obrazok, ta našivka.
@dominika_sk a v akej velkosti si ho kupovala?
@dominika_sk joooj je kraasny!!! 😀
@lianka7 3-6 mesiacov, lebo jeden už mam, ale to je ten uuuplne najmenši-new born 56, tak sme druhy kupili väčši o dve velkosti, veď aj tak bude maly v kočiku, tak radšej keď mu bude trochu väčši ako by mal byť už v decembri maly, nie?! 😖
@dominika_sk Ahoj. a budes pouzivat len overal alebo mas kupeny aj fusak?
Ahojte ja som mala dnes takú ťažkú noc... lezie na mna chrípka... boli ma celé telo... a nad ránom som dostala kontrakcie :( môj muž ani do práce nešiel že ostane somnou doma 🙂
@perlaoceanu mam dva hrube overaly a velku deku, takže fusak nie. dufam, že nikoho neurazim, ale pride mi to aj trochu zbytoččne. veď prve tri mesiace aj tak chodiš vonku malo, a ešte v takej zime a potom na jar už je teplejšie...a ďalši rok neviem či ho použiješ....a minimalne 30-40 eur v kybli. ale to je moj nazor.
@dominika_sk Ved prave,preto sa pytam,lebo takyto hruby este nemame a neviem akej velkosti ho mam kupit,aby mu nebol maly,ked pod nim bude este naobliekany....ale asi to tak vyriesim,ze jeden kupim 56 a druhy 62....
@dominika_sk no neviem, moj ked sa narodil bola dost brutal zima tak som ho davala v overali do fusaka, minuly rok taka zima nebola tak to bolo ine a ktovie aka bude teraz

@lenka1108 a co cakas?mne lekar povedal ze dievcatka sa mozu rodit nozkami ale chlapsi nie aby si nespucili semenniky...,ja citim ze moj maly sa neotocil