Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lenka1108 Skús ho provokovať. Nevšimla si si či ho niečo "nevytáča"? Môj drobec nemá rád tlmené zvuky. Napríklad vo vani keď mám pustenú sprchu (sprcha je pod vodou aby som si premasírovala nohy) alebo neznáša zvuk z vysávača. Keď ho púšťame tak ja radšej utekám kade ľahšie.
@deny19 Ešte sa môže otočiť. Môj sa už otočil, huráááá. Snáď už to takto dotiahneme do konca.
Aj hypernova by mala mať zľavy na detské veci. Bola ste niektorá? http://www.hypernova.sk/file/103121/Regular_39_... strana 12-15
@lianka7 ja to tiez tak chcem v 56tke mam dva a aj tak je jeden trosicku vacsi, je to ina znacka a este chcem dokupit jeden v 62 podla mna vynosime 😉
@veronika1417 takze mas dva v 56 a budes mat aj dva v 62?
@lenka1108 ja tiez mam fusaky aj do kociku a aj do vajicka ved pohybovat sa s nou budemem musiet a ked nebude studena zima tak s nou budeme vonku este castejsie tak nech jej je teplucko a ked bude velka zima tak potrebuje teple veci takze tak ci tak fusaky aj overaliky vyuzijeme 🙂
@lianka7 v 62 kupim len jeden, to uz bude zima pomaly koncit a mozno casom naozaj bude stacit len fusak, deka a teplejsie obliect
@lianka7 ja už by som ten 56 nekupovala, radšej 62, veď tam je rozdiel že ten 62 je vačši o 4 cm či kolko...ale ja tiež som predtym nerozmyšlala, hrrr hrrr kupiť overal a ten najmenši...
@mackoxxx no veru neviem co by mu vadilo... ked si dam vanu tak je uplne ticho.ked sprchu tak tiez.u nas uz vysava tato takze to neviem.kurnik musim cosi vyskusat.on sa otaca ale nekope a to ma serka.brucho mi popraskalo co ho mam take natiahnute tak si myslim ze ma malo miesta.... idem zavolat dr.pre istotu.
@veronika1417
@dominika_sk ved preto tolko uvazujem aky mu kupim...narodi sa vacsi,pod overalikom bude naobliekany a uz mu bude 56 mala...A ja taky hunaty overalik este nemam ziadny,takze uvazujem,ake kupim....Sakra keby stali 3 eura,nevaham a nakupim aj 5!
@kukina79 ahoj a kde si bola v ktorej porodnici? citam, ze si z BA, asi si to tu uz aj spominala, ale moja pamat na 2 rocnej dovolenke rapidne klesla, si neviem predstavit co bude o dalsi rok 😀
@karap wau aka sikulka mamina, pri detoch a s bruskom a takuto tortu si urobila, fakt sikovnica velika 🙂 @lenka1108 veru ti neviem odpovedat, mna mala kope jak diva, rano budicek, ked je hladna, proste stale.... tiez si to uz nepamatam ako som to mala pri malom, ale je mozne , ze miesta ma uz malo a len sa prevrati, pomrvka... ked tak skoc k dr svojmu nech urobi sono, alebo nech len popocuva srdiecko..... 🙂 urcite je vsetko OK, niektore dni su deturence jak z divych vajec ine dni jak barankovia.....
@eviiinka ja som ten olejcek davala len do kupela, par kvapiek do vanicky s vodou.... zdalo sa mi nie moc OK takto premastovat babo, ked som maleho masirkovala tak skor s kremom..... 🙂
@lenka1108 Tak radšej zavolaj, istota je istota. Aj mne už bruško popraskalo ☹ ☹ ☹ . Pri prvej som ničím nenatierala a nemala som na brušku ani čiarku. Teraz natieram každý večer a pred dvoma dňami som mala prvú. No a dnes? Katastrofa. Už radšej nebudem ani pozerať. Do pôrodu toho bude 😝 . Používam Bielendu (SEXY MAMA) no nic moc u mňa aj keď si ju kamarátka pochvaľovala. Dievčatá používate niečo?
@lianka7 podla mna tak ci tak tu jednu 56 vyuzijes 🙂 ved mrkni tu na bazariku su niektore krasne a za dobre peniazky 🙂
kocky tak ja uz mam vsetko pochystane, vcera mi mamca doniesla 2 full kufre opratych a pozehlenych veciciek, mam tam velkosti az do roka, tak sa celkom vytiesam, od 0 - 3 mesiacov mam v komode poukladane, postielka pripravena, kocik tiez....fusak do kocika mam a aj overaliky 2. este potrebujem vajicko kupit a flasky pre istotu, aj ked verim, ze vpohodke sa kojit budeme a este jeden dudlik do nemocnice, pre istotu 🙂 kozmetiku mam uz tiez, len plienky este nie, musim este do DMky skocita niaku zasobu urobit, velmi mi vyhovovali tie babylove dmkovske, tak asi tie kupim.... jaj ja uz chcem mat malinku pri sebe, sa uz nieviem dockat 🙂
@lianka7 no veď...ale detske veci, to je biznis. predajcovia vedia, že každa mamina chce pre svoje mimčo to najkrajšie a najlepšie a že aj keď sa ona sama bude musieť uskromniť, tak malemu dopraje 😠
@lenka1108 nemaj obavy , ja necítim kopanie len mrvenie a sem tam vystrčí a posunie neviem čo lebo netuším ako je otočená, aj ma to bolieva , keď sa zaprie.
@veronika1417 Buduci tyzden ideme do Polska,tak aj tam nieco este mrknem-tu pozeram stale,ale nic ma zatial tak neoslovilo...a urcite dnes zbehneme do Tesca.
@tinika Ty si mala prvu sekciu?Takze to bude mozno tvoja prva skusenost s prirodzenym?No som zvedava ako to dopadne 😉
inak krpata sa mi stale neotocila hlavkou dole, motka sa tam, vacsinou je nohami dole, ale velmi ju bavi byt aj priecne a okopavat mi bok.... mna to veru moc nebavi a silu ma riadnu 🙂
ahojte dievčatá krásne ránko ani nestíham čítať @veronika1417 najlepšie je aspoň do konca 37tt nosiť bábo a potom môžeš rodiť , ja si to chcem naplánovať! 🙂
@luppita Tak ty si uz riadne vybavena 🙂
@dominika_sk Ved prave,taky kusok latky a nenormalne peniaze to stoji...mne len oci svietia,ked vojdem do detskeho obchodiku,ale ked vidim tie ceny,je mi zle 😠
@deny19 Konečne super. Už toľko nespím. Lekárovi sa to moje spanie už nezdalo tak som si príkazom musela merať tlak každú hodinu. No max. hodnota bola 105/60. Bol zhrozený. Teraz mám naordinované piť kávu min. 2 krát do dňa a colu (tú ja nemusím ale čo už, po troške celý deň s citrónom sa dá). Musím povedať, že to zaberá. Mám už druhý deň energie 🙂 🙂 🙂 🙂 . No a samozrejme aj drobec je aktívnejší 😀 . Bola som už aj na CTG a všetko OK, žiadne otváranie, žiadne tvrdnutie bruška. Takže si ešte užijeme 2v1.
@stellamiapiccola naplanovat na sekciu? ci silou vole na prirodzeny??? 😀

@lianka7 ja mam ku kocaru fusak a aj ku autosedacke tak ich vyuzijem...
viem ze nebudem chodit na prechadzky tak casto.kedze bude zima.ale po malu do skolky chodit musim tak ten fusak do autosedacky isto vyuzijem.