icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kaia
30. sep 2011

Ahojte, dva dni som nemala cas citat a tak dobieham 😉.
Dnes mame velky den, nas Arturko ma 2 roky a tak chystame oslavu 😎

mymimi
30. sep 2011

@lerenard na žiadnu predprípravu som nechodila, zdá sa mi to dosť drahé a ani sa tam nemám ako dopraviť, keďže nešoférujem a dvakrát prestupovať na bus sa mi tiež nechce. Na ten kufrík som sa minule opýtala sestričky, a vraj ho dávajú až pri tom poslednom stere. A tá čierna vysoká to nie som ja 😀 . V pôrodnici dostaneme zasa iný kufrík...si myslím. A potom ešte jeden si pôjdem vziať do Dôvery, keď malého poistím 😉 .

karap
30. sep 2011

@kaia no super,mi budeme zajtra oslavovat Kristinkine 4.narodeniny 🙂 ja sa popri nej ,,zveziem,, kedze 17-ho budem mat 33rokov.

anicka87
30. sep 2011

@dominika_sk ja chodim k paucinovi a som velmi spokojna s nim, mozem len odporucit a na pasy budem chodit priamo k nemu, objedna ma na urcitu hodinu a rovno idem, nie ako v nemocnici, kde si musis vystat radu... je to pohodlnejsie 🙂

karap
30. sep 2011

@mymimi mne dala sestricka kufrik uz na prvej poradni 🙂 No a v porodnici zase dostaneme,tak potesi nie?

anicka87
30. sep 2011

@mymimi ahoj prosim ta ako to je s tou Doverou? Ked dam maleho do Dovery, tak ho dostanem? Lebo ja som tiez u nich ale muz je vo Vseobecnej, tak ci to nahodou nie je podmienene tym aby sme boli vsetci u nich. a to ti daju hned ako si tam vybais karticku pre babo?

mymimi
30. sep 2011

@karap no jasné a ešte jeden nás čaká v DM drogiške. Budeme okufríkované až až 🙂 .

mymimi
30. sep 2011

@anicka87 ja som tam bola asi pred týždňom, zhodou náhod a tam mali na poličke tie kufríky a tak som sa pýtala, čo a ako... Stačí, keď prihlásiš miminko. My tiež nie sme v Dôvere celá rodina 😉 .

anicka87
30. sep 2011

@mymimi aha, super, dakujem 🙂

andrejkag
30. sep 2011

žienky brali vám v poradni krv? ja som mala v stredu poradňu a vo štvrtok ráno mi kázali prisť na krv. len som sa nespýtala že o čo ide 😖 , v poradni mi robil prietoky a platila som 3 eura 😠 že vraj už viac nebudem platiť len 1x sa platí, platila ste niektorá??? ja som bola u svojho a budem chodiť k nemu až do konca neposiela do pôrodnice, lebo má svoj ultrazvuk
aj mňa strášne bolia klby, v noci sa na to budím a mám problém sa otočiť na druhý bok ☹

lianka7
30. sep 2011

@andrejkag Aj mna objednali v pondelok na krv,berie sa opat krvny obraz-posledny krat...a na pasoch som este nebola,ale pokial viem,nema sa za to platit...

stellamiapiccola
30. sep 2011

@kaia Všeeeeeeeetko najlepšie Arturkovi a veľa zdravíčka a nech teší maminku s tatinom stále viac 😉

veronika1417
30. sep 2011

@dominika_sk takze bola som v Tescu a mali tam ubohych par kusov ☹ ked to tak ratam bolo ich cca 8-9 ks a to cisla take co nevyuzijeme ☹ a farby a typy sa mi nepacili ☹ nekupila som nic 😒 klasika NR Tesco ☹

kaia
30. sep 2011

@karap, tiez gratulujem Kristinke a jej maminke 😉

monculik5
30. sep 2011

@mymimi ahoj prosim ta možem vediet že aky kufrik dostaneš v drogerke DM? lebo aj ja som sa tam zaregistovala a potom mam prist z rodnym listom dietata

kaia
30. sep 2011

@lenka1108, ja sa zase pri tomto druhom tehu citim lepsie ako pri prvom a to nemam cas si oddychnut skor, ako vecer o desiatej 😉. Dufam, ze to takto bude pokracovat az do konca 😎

kaia
30. sep 2011

@stellamiapiccola, mozno Tvoj papier aj Tvoju sefku potesil, preto bola taka rychla 😀

monculik5
30. sep 2011

baby prosim vas ja som asi nejaky debo ale ja vobec neviem o ake pasy ide čo to vlastne je? prosim vas napišete mi o tom viac? som prvorodička a mlada neskusena tak prepačte ☹

kaia
30. sep 2011

@monculik5, ide o 'monitor', sleduje sa tep srdiecka babatka a mozne kontrakcie 🙂

tasiko
30. sep 2011

ahojte všetky maminy.Máte niekto skúsenosti s rodením bábätka polohou KP?Včera som bola na poslednej kontrole u dokiho a ako sa potvrdili moje obavy bábo je otočené dole zadočkom. 😖 Doktor ma vystrašil že ak bude mať okolo 3 kíl kľudne ju môžem rodiť aj zadočkom. 😲 ☹ ☹ Normálne som obelela.Rodiť budem v ružinove,ak sa bábo neotočí,neviem čo budem robiť. 😢 Myslím,že malá veľmi veká nebude. 😖 Čo mám robiť,môžem taký pôrod odmietnuť???

zlamal.i
30. sep 2011

@mymimi ako je to stym kufrikom z dm?

monculik5
30. sep 2011

@kaia dakujem velmi pekne 🙂 a to je moj doktor povinny mi to spravvyt ? alebo ma niekam poslat? aby som vedela čo a ako aby som nebola naozaj ako šašo

kaia
30. sep 2011

@monculik5, mne to moj doktor nerobil, robil mi to az porodnik, ked som chodila do uz poradne - do nemocnice 😉

kaia
30. sep 2011

@tasiko, nam na predpriprave (pri prvom tehu) hovorili, ze dnes sa tak uz nerodi. U dievcata je taka moznost, pokial by nebolo velke, ale chlapci sa objednavaju automaticky na sekciu kvoli moznej neplodnosti 😒 . Osobne by som v tomto pripade chcela radsej sekciu, pretoze rodit opacne sa mi zda moc...

monculik5
30. sep 2011

@kaia aha 😕 lebo moj doktor mi počuva maliče ako mu bije srdiečko a potom to pušta aj mne ale to asi nie je ono však. a možem ešte ? 🙂 do nemocky na poradne sa kedy začina chodit

mymimi
30. sep 2011

@monculik5 no ano , donesieš rodný list buď kópiu alebo len tak k nahliadnutiu , vypíšeš prihlášku a hneď ti ho dajú.. sú tam nejaké vzorky, hovadinky a tak.

mymimi
30. sep 2011

@zlamal.i môžeš si to aj prečítať na stránkach DM drogerie, tuším DM baby bonus sa to volá... sú tam aj zľavové kupóniky, dosť veľa..

monculik5
30. sep 2011

@mymimi aha 🙂 tak dakujem za info tak pojdeme aj mi pre kufrik 😀

tasiko
30. sep 2011

@kaia som z toho úplne zmätená. 😖 chodím do kocha ale rodiť tam nechcem.Obidvaja lekári aj môj aj ten čo mi robil utz v 30-tom týždni mi tvrdili že kľudne môžem odrodiť tak,a že teda v prípade že by malá mala okolo 3,5kg tak potom volia radšej sekciu.Som z toho namäkko,pretože malá v 30 týždni mala 1300g,tak neviem či bude mať do pôrodu 3,5.kg. 😔 Veľmi sa bojím,čakám prvé dieťa a teda veru rodiť zadočkom si nepredstavujem ani v najhoršom sne 😢 😢

kaia
30. sep 2011

@monculik5, to nie je ono 🙂. Monitor su take pasy, ktore Ti pripevnia na brucho (ked lezis) a monitoruje Ta pristroj, ktory zaznamenava srdiecko babatka a kontrakcie na papier. Mne to robili par krat uz v nemocnici 😉. Tam sa zacina chodit okolo 36 tyzdna.