Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lerenard na žiadnu predprípravu som nechodila, zdá sa mi to dosť drahé a ani sa tam nemám ako dopraviť, keďže nešoférujem a dvakrát prestupovať na bus sa mi tiež nechce. Na ten kufrík som sa minule opýtala sestričky, a vraj ho dávajú až pri tom poslednom stere. A tá čierna vysoká to nie som ja 😀 . V pôrodnici dostaneme zasa iný kufrík...si myslím. A potom ešte jeden si pôjdem vziať do Dôvery, keď malého poistím 😉 .
@dominika_sk ja chodim k paucinovi a som velmi spokojna s nim, mozem len odporucit a na pasy budem chodit priamo k nemu, objedna ma na urcitu hodinu a rovno idem, nie ako v nemocnici, kde si musis vystat radu... je to pohodlnejsie 🙂
žienky brali vám v poradni krv? ja som mala v stredu poradňu a vo štvrtok ráno mi kázali prisť na krv. len som sa nespýtala že o čo ide 😖 , v poradni mi robil prietoky a platila som 3 eura 😠 že vraj už viac nebudem platiť len 1x sa platí, platila ste niektorá??? ja som bola u svojho a budem chodiť k nemu až do konca neposiela do pôrodnice, lebo má svoj ultrazvuk
aj mňa strášne bolia klby, v noci sa na to budím a mám problém sa otočiť na druhý bok ☹
@kaia Všeeeeeeeetko najlepšie Arturkovi a veľa zdravíčka a nech teší maminku s tatinom stále viac 😉
@dominika_sk takze bola som v Tescu a mali tam ubohych par kusov ☹ ked to tak ratam bolo ich cca 8-9 ks a to cisla take co nevyuzijeme ☹ a farby a typy sa mi nepacili ☹ nekupila som nic 😒 klasika NR Tesco ☹
@stellamiapiccola, mozno Tvoj papier aj Tvoju sefku potesil, preto bola taka rychla 😀
baby prosim vas ja som asi nejaky debo ale ja vobec neviem o ake pasy ide čo to vlastne je? prosim vas napišete mi o tom viac? som prvorodička a mlada neskusena tak prepačte ☹
ahojte všetky maminy.Máte niekto skúsenosti s rodením bábätka polohou KP?Včera som bola na poslednej kontrole u dokiho a ako sa potvrdili moje obavy bábo je otočené dole zadočkom. 😖 Doktor ma vystrašil že ak bude mať okolo 3 kíl kľudne ju môžem rodiť aj zadočkom. 😲 ☹ ☹ Normálne som obelela.Rodiť budem v ružinove,ak sa bábo neotočí,neviem čo budem robiť. 😢 Myslím,že malá veľmi veká nebude. 😖 Čo mám robiť,môžem taký pôrod odmietnuť???
@tasiko, nam na predpriprave (pri prvom tehu) hovorili, ze dnes sa tak uz nerodi. U dievcata je taka moznost, pokial by nebolo velke, ale chlapci sa objednavaju automaticky na sekciu kvoli moznej neplodnosti 😒 . Osobne by som v tomto pripade chcela radsej sekciu, pretoze rodit opacne sa mi zda moc...
@kaia som z toho úplne zmätená. 😖 chodím do kocha ale rodiť tam nechcem.Obidvaja lekári aj môj aj ten čo mi robil utz v 30-tom týždni mi tvrdili že kľudne môžem odrodiť tak,a že teda v prípade že by malá mala okolo 3,5kg tak potom volia radšej sekciu.Som z toho namäkko,pretože malá v 30 týždni mala 1300g,tak neviem či bude mať do pôrodu 3,5.kg. 😔 Veľmi sa bojím,čakám prvé dieťa a teda veru rodiť zadočkom si nepredstavujem ani v najhoršom sne 😢 😢

Ahojte, dva dni som nemala cas citat a tak dobieham 😉.
Dnes mame velky den, nas Arturko ma 2 roky a tak chystame oslavu 😎