Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte🙂chcela by som sa opytat,ci mi neviete poradit,naco je vlastne dobry ten caj z ostruziny malinovej a kedy sa ma vlastne zacat pit,dakujem vam velmi pekne
@lenkalienka25 pije sa myslim od 36.tt a je dobry na pripravu pôrodnych ciest a maternice na pôrod a ľahši pôrod 😉
ahojte kočky, vidím, že vypisujete o 106. ja som tu zase dlho nebola, ja mám pocit, že toho mám stále viac a viac a to by som mala asi viac a viac oddychovať 😕
čo sa týka tých naušničiek, ja mám tiež naušnice ešte po mne a dáme asi tie, ja by som chcela hneď v pôrodnici, nech máme to trápenie za sebou 😉
čítam, že niektoré nemáte bábatenká otočené. naša je tiež otočená KP, síce naposledy povedal doktor, že priečne, ale riťku mala dolu, tak neviem.... ale moja aj keby sa otočí tak ideme sekciou, nakoľko už mám 35 rokov a to je tá hranica, kde automaticky ide sekcia. môžem aj prirodzene, ale predpokladám,že na vlastné riziko a to im ja veru nepodpíšem!
@dominika_sk dakujem pekne🙂
@luci66 mna to strasne rozhodilo ☹ ale som rada, ze baby riesia uplne nieco ine a ze sa k tomu nevraciame, no ja to mam normalne stale v hlave 😒 ja ani horory nemozem pozerat, co mi potom sibe 😖 jaaaj strachoprd som ja
Ahojte kočky,tak ja som si dnes opäť dala maratón,mala som nenormálnu chuť na lokše,tak som sa na to dala,no to som nevedela,koľko energie a času ma to bude stáť 😒 ešte predtým som si nachystala cesto na kapustníky,potom som robila kuracie pečienky,kapustu...od rána som si sadla len teraz... 😒 Ale aspoň tie lokše za to stoja 😝
ahojte.maminy,kt už rodili,ako je to s pôrodopismi a prepúšťacími správami po pôrode.Študovala som isté stránky,kde je uvedené že môžme trvať na niektorých veciach aby boli zaznačené do pôrodopisu ak s nimi nesúhlasíme./viem že často na to žena vôbec nemyslí/ a prepúšťaciu správu podpisujeme?Jedna mamina mala komplikácie ,dieťatko jej pridusili,a v prepúštacej správe bolo pôrod bez komplikácií 😠 😠 .Ako to teda je,môžeme sa ozvať keby "dačo?"
@tasiko prepúštaciu správu podpisuješ... ja si myslím že máme právo si ju prečítať predtým ako ju podpíšeme 🙂 mne tiež kadečo popísali a nemala som čas ju čítať lebo mi ju dali až dva dni po prepustení z nemocnici a to len "rýchlo toto podpíšte a dovidenia" prečítala som si ju až doma...
Ahojte 🙂
Ako sa dnes cítite? Ja mám od rána také mierne závraty, nič hrozné, ale dosť mi to už znepríjemňuje deň 😖 Aj pijem každú chvíľu, aj jem, tak ja neviem, či sa mi tlak znížil či čo... Ale mám to chvíľkami už od rána, tak to už by sa tlak stabilizoval, nie? 😨 Už neviem, čo robiť, je to už otravné za celý deň..
Baby mozem mat uz teraz poslickov? Uz dlhsiu dobu mavam akoby menstruacne bolesti a strasne ma pri tom bolia krize, vacsinou to mavam vecer alebo v noci ked sa zobudim.
@lenkalienka25 cajik sa pije od ukoncenie 34 tyzdna cize v 35tyzdni,ja uz mam kupeny takze budem pit 😉
@majoslava je nadhernaaaaaaaa, aj ja chceeeeeeeeeem 😀
@lucka33 ja mávam podobné problémy keď dlhšie stojím. doki mi to vysvetlil tak, že krvný obeh nestíha, ako prvé je na rade miminko a až potom maminka.
ďalej môže byť, že drobec tlačí na niečo. mne sa v pondelok na sone stalo, že som skoro v ľahu odpadla 😨 som zostala normálne zaskočená, ale keď som si ľahla na bok, tak to prešlo, takže jednoznačne to bola malinká a tlačila na nevhodnom mieste.
@zlamal.i a to sa vlastne koli comu pije a pomaha to?dakujem🙂
@majoslava takze aky mas cennik??? 😀 ja by som brala, je naozaj peknucka 😉

@zlamal.i nam bolo asi sudene mať chlapca, lebo ja som ako mala jednu naušničku stratila ☹ a chlapci predsa nosia jednu 😀 😀 😀