icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominika_sk
1. okt 2011

@zlamal.i nam bolo asi sudene mať chlapca, lebo ja som ako mala jednu naušničku stratila ☹ a chlapci predsa nosia jednu 😀 😀 😀

lenkalienka25
1. okt 2011

ahojte🙂chcela by som sa opytat,ci mi neviete poradit,naco je vlastne dobry ten caj z ostruziny malinovej a kedy sa ma vlastne zacat pit,dakujem vam velmi pekne

dominika_sk
1. okt 2011

@lenkalienka25 pije sa myslim od 36.tt a je dobry na pripravu pôrodnych ciest a maternice na pôrod a ľahši pôrod 😉

micicka
1. okt 2011

ahojte kočky, vidím, že vypisujete o 106. ja som tu zase dlho nebola, ja mám pocit, že toho mám stále viac a viac a to by som mala asi viac a viac oddychovať 😕

čo sa týka tých naušničiek, ja mám tiež naušnice ešte po mne a dáme asi tie, ja by som chcela hneď v pôrodnici, nech máme to trápenie za sebou 😉

čítam, že niektoré nemáte bábatenká otočené. naša je tiež otočená KP, síce naposledy povedal doktor, že priečne, ale riťku mala dolu, tak neviem.... ale moja aj keby sa otočí tak ideme sekciou, nakoľko už mám 35 rokov a to je tá hranica, kde automaticky ide sekcia. môžem aj prirodzene, ale predpokladám,že na vlastné riziko a to im ja veru nepodpíšem!

lenkalienka25
1. okt 2011

@dominika_sk dakujem pekne🙂

veronika1417
1. okt 2011

@luci66 mna to strasne rozhodilo ☹ ale som rada, ze baby riesia uplne nieco ine a ze sa k tomu nevraciame, no ja to mam normalne stale v hlave 😒 ja ani horory nemozem pozerat, co mi potom sibe 😖 jaaaj strachoprd som ja

mackoxxx
1. okt 2011

@zlamal.i Sú prekrásne. Ak môžem poradiť, tak skoč potom aj do zlatníctva aby ti ich zaistili. Mojej princezne sa rozopínali (čiapočky, svetríky...). Tak je tam len čosi ohli (stálo ma to 2€) a má ich stále.

lianka7
1. okt 2011

Ahojte kočky,tak ja som si dnes opäť dala maratón,mala som nenormálnu chuť na lokše,tak som sa na to dala,no to som nevedela,koľko energie a času ma to bude stáť 😒 ešte predtým som si nachystala cesto na kapustníky,potom som robila kuracie pečienky,kapustu...od rána som si sadla len teraz... 😒 Ale aspoň tie lokše za to stoja 😝

tasiko
1. okt 2011

ahojte.maminy,kt už rodili,ako je to s pôrodopismi a prepúšťacími správami po pôrode.Študovala som isté stránky,kde je uvedené že môžme trvať na niektorých veciach aby boli zaznačené do pôrodopisu ak s nimi nesúhlasíme./viem že často na to žena vôbec nemyslí/ a prepúšťaciu správu podpisujeme?Jedna mamina mala komplikácie ,dieťatko jej pridusili,a v prepúštacej správe bolo pôrod bez komplikácií 😠 😠 .Ako to teda je,môžeme sa ozvať keby "dačo?"

majoslava
1. okt 2011

@tasiko prepúštaciu správu podpisuješ... ja si myslím že máme právo si ju prečítať predtým ako ju podpíšeme 🙂 mne tiež kadečo popísali a nemala som čas ju čítať lebo mi ju dali až dva dni po prepustení z nemocnici a to len "rýchlo toto podpíšte a dovidenia" prečítala som si ju až doma...

lucka33
1. okt 2011

Ahojte 🙂
Ako sa dnes cítite? Ja mám od rána také mierne závraty, nič hrozné, ale dosť mi to už znepríjemňuje deň 😖 Aj pijem každú chvíľu, aj jem, tak ja neviem, či sa mi tlak znížil či čo... Ale mám to chvíľkami už od rána, tak to už by sa tlak stabilizoval, nie? 😨 Už neviem, čo robiť, je to už otravné za celý deň..

anicka87
1. okt 2011

Baby mozem mat uz teraz poslickov? Uz dlhsiu dobu mavam akoby menstruacne bolesti a strasne ma pri tom bolia krize, vacsinou to mavam vecer alebo v noci ked sa zobudim.

dena
1. okt 2011

@micicka tak to je prvy krat co pocujem ze nad 35 je automaticky sekcia 😕 poznam niekolko mamiciek ktore rodili v 35 alebo po, a rodili normalne. a myslim ze ja sa budem radit medzi ne. mam 38 a zatial viem, ze by som mala rodit normalne...

majoslava
1. okt 2011

som ju odfotila :D má 180cm a 32 nôch :D šila som ju 4dni...

majoslava
1. okt 2011

@anicka87 ja si myslím že ano... aj ja som mala pred troma týždnami presne ako píšeš... ako menštruačné bolesti + kríže... ale mala som to len 2x (klop klop) hned som si dala magnezium a prešlo to :D

zlamal.i
1. okt 2011

@majoslava jeje perfektna je ,no ja by som na to nemali nervy a myslim ze by to dopadlo katastrofalne 😉

zlamal.i
1. okt 2011

@lenkalienka25 cajik sa pije od ukoncenie 34 tyzdna cize v 35tyzdni,ja uz mam kupeny takze budem pit 😉

zvedava17p
1. okt 2011

@majoslava je nadhernaaaaaaaa, aj ja chceeeeeeeeeem 😀

micicka
1. okt 2011

@dena zabudla som ale napísať, že ak sa jedná o prvorodičku. mne tak aspoň bolo povedané. ževraj prvorodičky v takom veku už nemajú panvu takú flexibilnú. veď uvidíme ako to nakoniec bude, možno ma to chytí tak rýchlo, že žiadnu sekciu nestihneme 😀

micicka
1. okt 2011

@lucka33 ja mávam podobné problémy keď dlhšie stojím. doki mi to vysvetlil tak, že krvný obeh nestíha, ako prvé je na rade miminko a až potom maminka.
ďalej môže byť, že drobec tlačí na niečo. mne sa v pondelok na sone stalo, že som skoro v ľahu odpadla 😨 som zostala normálne zaskočená, ale keď som si ľahla na bok, tak to prešlo, takže jednoznačne to bola malinká a tlačila na nevhodnom mieste.

micicka
1. okt 2011

@anicka87 ja som mala takéto bolesti už pár krát a potom bol pokoj, ale dnes veru aj viac krát. idem si hneď dať magnezko, pre istotu. ale veď už musí naše telo trošku trénovať, len aby to nebolo často 😉

lenkalienka25
1. okt 2011

@zlamal.i a to sa vlastne koli comu pije a pomaha to?dakujem🙂

corinno
Odpoveď bola odstránená
dena
1. okt 2011

@micicka mam kamosky, ktore boli prvorodicky, jedna mala 35 a druha 37 a rodili normalne... 🙂

dena
1. okt 2011

@majoslava je super 🙂 si sikulka

veronika1417
1. okt 2011

@majoslava takze aky mas cennik??? 😀 ja by som brala, je naozaj peknucka 😉

harper
1. okt 2011

@corinno
@micicka ja som rodila ako prvorodicka mesiac pred 33 narodkami a tiez to bolo velmi rychle. 🙂

kaia
1. okt 2011

@kiribaby, my s nausnickami pockame aspon pol roka a potom dame nastrelit 🙂. Myslim, ze riesit to v porodnici je pre babatko prilis skoro a okrem toho nastrelenie je podla mna menej bolestive 😉

kaia
1. okt 2011

@micicka, @dena, podla mna to bolo myslene tak, ze sa v pripade polohy babatka KP rodi sekciou, nie kvoli veku 😒

milek
1. okt 2011

@kaia Aj naša detska lekarka už malým uši neprepichuje , vraj načo ich zbytočne trápit ale po troch mesiacoch ich posiela do jedneho zlatnictva a tam im naušnice nastrelia , mojej malej pred desiatimi rokmi uši klasicky prepichovali a bolo to hrozné plakala sokm aj ja aj malá .