Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mackoxxx ja z Teba odpadnem Ty si sa vazne vystverala na tu pracku??? 😀 vecicky velmi chvaaalim hlavne to ako to mas upratane, ja len zavidim o veci malej zakopavam vsade 😀 neviem, co do ktorej komody mam dat tak to prekladam ako debo lebo jednu komodku mam v kupelni tam som dala veci na kupkanie, pyzamka, ciapocky na doma, teplaciky, bodynka,... a v izbycke ma supravy, overaliky, gatuse,... ale aj tak prekladam a beham hore dole 😅
@trinka joj aj ja mám dilemu, ako to bezo mňa zvládnu, ešte neviem, či bude muž s malou alebo sem bude chodiť mamina... Ešte nikdy sme s malou neboli od seba, ja mám z toho normálne obavy ☹ A chystáš im aj papať do mrazničky alebo ako s jedením?
@luci66 aj tu v NR to takto funguje, že návštevy vrátane otecka vidia bábo len cez sklo. Minulý rok som mohla ja ísť von na chodbu, ale teraz vraj už len na 5 min. sa môže a koniec. Akože mám fakt dosť, ja som sa ledva dočkala toho návštevného času, že prišli naši a muž za mnou a sedeli sme vonku aj 1-2 hod., dobre mi to padlo, vždy som sa na nich tešila, predsa len pokecať s blízkymi osobami. A teraz keď to má byť len medzi dvere a ešte mám byť týždeň bez malej 😒 Neviem, ako to zvládnem....
@lianka7 nemusíš sa obávať, preto sa tie stery robia takto skôr, aby sa to do pôrodu vyliečilo, neboj sa 😉 Všetko bude v poriadku! 🙂
@zlamal.i ja tiež ... nádhernéééé 🙂
@lenica81 ahoj, tie na stranke nie su aktualne, ale Drobny robi vo stvrtok a strieda s s dr.Dlhopolcekom od 13:00 - 14:30. Rozmyslam, ze tento tyzden by som skocila aj ja az poobede vo stvrtok na poradnu, bo mam este predtym este nieco vybavit a neviem ci by som to rano stihala. Bola som minule u dr. Lipovskej, bola ok. A mas teda s dr.Drobnym skusenost? mozno sa tam uvidime 😉 c. dveri je 25.
@luci66 tak to je dobre, ze je to ok, moj dr. zase stresuje pomaly pri kazdom tvrdnuti bruska 😉 asi zalezi od lekara...
@veronika1417 ved sem hod svoje brusko 🙂 ja pridavam... snad sa aj ostatne pridaju 🙂 som zvedava ako sme podrastli... ja som si tiez neprisla do nedavna taka velka a teraz ked sa mrknem do zrkadla, tak sa az zlaknem 😀 mam pocit, ze mi brusko o kus narastlo zo dna na den 😀
brusko fotene v nedelu presne 33+0 tt + 8 kg
@10linduska10 ja som to video videla uz davnejsie a veru vtedy som to uplne s hrozou sledovala a na konci slzy...
@micicka nie si jedina lajdacka, ja nemam vsetko este ani pokupene 😀
@lianka7 neboj, ja som mala pozitivne, myslim, 21tt myco a ureaplazmy, hrozilo tam otvaranie, mala som 10 dni atb a vsetko v pohode 🙂
@zvedava17p magnezko znizuje tlak, tak opatrne
ahojte @luci66 nechcem spinal 1x mi ho zle pichli a nezabral mi a začali ma rezať za živa au a hlavne bolo mi to do chrbta moc moc nepríjemné a rok bolesti . No ale každému to zaberie inak a hlavne záleží od anesteziológa ako to zvládne
@lianka7 aj mňa obchádza nejaká nádcha - asi preskočil bacil od mm, ale dávam homeo a celkom sa držím, možno ju zaženem.
ja budem mať výsledky sterov zajtra. uvidíme, či sa tam niečo objaví ale myslím, že asi aj hej. inak mykózu mám skoro celé tehu, stále do seba pchám nejaké čípky a nič nezaberá 😠 teraz som týždeň bez čípkov, ešte doktor sa smial, keď som mu povedala, že o dobratí sa to určite vráti... a je to tak, už zase výtok, svrbenie.
@atima 😉 no tak už by sme mali pomaly začať s balením, či ešte je čas???? 😀
@lucka33
@kaciatko81
@trinka
@micicka Ste ma ukludnili baby,lebo od rana uz stresujem,co ma zajtra caka u doktora. Taketo patalie,akoby sme ich nemali dost...
@lianka7 ale prosím ťa, nestresuj sa hlavne. ja každému hovorím aké ukážkové tehu mám a nič ma netrápi. len potom si uvedomím a spomeniem čo všetko máme za sebou, čo všetko v tehu sa na mňa nalepilo, ale je to v pohodke 😀
celé tehu mykóza, praskajú mi žilky a tie veru nezblednú, cukrovka, trombolfilia teda aj pichanie injekcíí a ešte určite niečo nájdem 😉 jediné, čo sa na mňa nenalepilo sú kilá 😀 ale sem tam v noci mi na bokoch aj chýbajú, lebo ma to takto strašne tlačí 😀 😀
@lucka33 to vazne aj u nas v NR len cez sklo??? 😲 ved vzdy sa dalo chodit pri okienko kde bol brutal prievan sice ale aspon si mohli miminko podrzat ☹ tak ale aspon, ze nebudu v prievane ja mam nejaku znamu pri babatkach nechcela som to sice vyuzit ale ak sa nebude dat aby mal tatinko malu na rukach, tak to cez nu nejako vybavim 😉
@zvedava17p Aj mne dr.povedal ze magnezko len do 36tt potom mam vysadit.
keď tak kukam na tie moje fotky, mam rada tyrkysovu a tak mam kopu tyrkysovych tričiek a teplaky tiež mam len čierne (jedny sive ktore teraz nenosim 😝 ) a tak vyzeram, ako keby som stale mala oblečene to iste 😀 😀 😀
@blackrose nebojkaj uz aj dam 😀 ja som dala do fotoblogu ale aj sem prilepim 🙂
@dominika_sk to nic 🙂 ja som sa zo zaciatku naschval fotila v dvoch trickach lebo mne dost ovplyvnovalo, co som na seba natiahla 😀 segra sa mi smiala, ze akokeby nemam, co nosit tak som to potom obmenila 😉
@veronika1417 😀 no ved preto! 😉
joj baby krasne sme tehulky 😵 az si niekedy predstavim, ze mi to bude asi aj chybat ten pocit byt tehulkou 🙂
@stellamiapiccola Jeezis chuda, ja sa pytam preto, lebo mi hrozi cisarsky, a aby som vedela co ma caka...Ale teda ako sa poznam, mne tiez zaberaju injekcie proti bolesti neskor takze asi by som podobne dopadla.Radsej sa necham uspat.
@zlamal.i joj zlate 😀 uz aby sme posielali 😉
Ahojte baby, opäť sa ozývam, nemám vôbec čas sem chodiť 🙂)) Ja ešte zbalená nie som, ja si hovorím stále že ešte mám čas 🙂 dnes by nám mal prísť kočiar, objednali sme si úplné nový za 240 eur a k tomu je - sieťka,pláštenka, nahradna duša, pumpa a fusak z ovčieho runa...potom pridám foto...juj ale už sa tešíme na nášho drobca...
@veronika1417 Akoze na 1 strane dobre,ze babatko neprechladne, ale na 2.strane...aspon ten tata..Nemyslim,ze babo by malo ist na verejnu chodbu, ale tata za mnou za to sklo 🙂 na chvilku. No uvidime..ved aky ma potom vyznam to,ked ti co maju zaplatenu nadstandartnu izbu mozu chodit dovnutra popri mamicky s ostatnymi detmi..ved tiez mozu priniest nejaku infekciu.
Inak baby, davajte si pozor, lebo vo vzduchu je nejaka infekcia..hnacky, teploty a konci sa na chvilu v nemocke. Uz mi to 3 zname volali, ale nastastie som s nimi v poslednej dobe nebola.
@luci66 oni si tu infekciu zaplatili..... myslim tatkovia nadstandardnych izieb 😀

@zvedava17p aj ja mam poprate a pozehlene c. 56 a 62...ostatok presne ako Ty nemam kde dat.
Ani ja este nemam vsetky veci do porodnice, cakam na vyplatu, dokupim a rychlo zbelim tasku 😀