icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

majoslava
5. okt 2011

@mysti mne krv berú stále 🙂 naposledy pred 3tt teraz mi bral len ster či nemám nejakú infekciu... o odbere krvi mi nič nehovoril iba či mi robili na internom predoperačné vyšetrenia... lebo že to zvyknú robiť keby náhodou...

mysti
5. okt 2011

@majoslava no, mne brali krv len 1x na potvrdenie a 2x na tripple a 3x na cukrovku. A uz len teraz. Takze mne krv aj stery, zajtra ma toho caka 😀

danka89
5. okt 2011

@majoslava 😀 tak Ty už možeš ist aj rodiť 😀 tu podprsenku som si už vyhliadla na mmb aj ja ... dakujem za info.. no a šoferovat sa mi este dá..ale už mi začína vadiť pás... no ja mám do RS okolo 37 km a preto váham či pojdem autom....predsa sama 😕 no ani autobusom to nieje bohvie čo...okolo hodiny trvá cesta..a všade stojí na každom kroku...najhoršie je dostat sa potom domou, ak mi nič nepojde čo tam budem sama robit..
aj ja mám tu tehu knižku už pomerne hrubú a to len tie základné vyšetrenia mi robili...

lianka7
5. okt 2011

Ahojte kočky,tak som späť od dr.....toľko stresov ma to stálo a oznámil mi len,že to je normálny nález v tehotenstve!!!Chápete?Že je tam candida,ale v takom pomere,že mne to nemôže spôsobovať ťažkosti,ani tehotenstvu,či plodu...pýtal sa ma,či mám nejaké problémy ako svrbenie,pálenie,hrudkovitý výtok-a ja nič nemám...takže toto je prirodzený stav,zvlášť,keď som nascipaná a mám oslabenú imunitu.Takže ani mi nič nepredpísal,ani ma neobjednal na kontrolný ster. Ach jaaaj,tak som si vydýchla!A ďakujem vám za podporu 🙂

lianka7
5. okt 2011

@lenka1108 Moja a ty utekaj k dr.!!!I Istota je istota!!!

danka89
5. okt 2011

@mysti držím palce na zajtra...aj mne brali len tolko krát čo tebe.. 🙂 my máme spoločného dr. že??? takže aj mna čakajú este stery a krv..ja mám poradnu až budúci týžden a potom už hajde do nemocky 🙂 ale vieš že sa aj teším trošku...už sa nám to fakt kráti..ani sa nenazdáme a budeme si tu rady vymienat ohladom bábätiek...teda tie čo už maju detičky nám dúfam poradia 😉 ak nebudeme niečo vediet...

stellamiapiccola
5. okt 2011

@mackoxxx pánečku a to čo všetko máš v tej knižke?

lady511
5. okt 2011

@mackoxxx Ahoj tak soms a predsa rozhodla pre to zazmluvnenie...nevieš ako to približne chodí...asi tam budem musiet zavolat však...lebo poradnu yb som mala mat na buduci týžden...tak neviem mám tam zavolat alebo ako

mysti
5. okt 2011

@danka89 ja zajtra poradnu a v utorok tie prietoky a sono...no, ale snad je vsetko OK a maly krpec sa ma dobre.

Baby, dam Vam par foteciek co som fotila vcera: kočiarik+postielku+izbičku, ale este bez nabytku 😀

tina233
5. okt 2011

@mackoxxx ahoj,citam ze budes asi pravdepodobne rodit v Prešove. Cize ak som dobre pochopila, ides oficialnou cestou si zazmluvnit lekara.A budes v starej, ci novej. Ja som tiez dohodnuta s jednym lekarom, ale obchadzam oficialnu cestu.Ja budem v starej.

mysti
5. okt 2011

Hladam este na nete nejaku dojciacu podprsenku...boe baby, ani verit sa mi nechce, ze uz mozno o mesiac budem mat maleho pri sebe 😵

mackoxxx
5. okt 2011

@lady511 Ja idem osobne budúci týždeň aj s mm.
@tina233 V starej pôrodnici a oficiálne.

kukina79
5. okt 2011

@mackoxxx ahojky, dakujem za info. no zajtra idem na dalsiu poradnu, tak dufam, ze ma poslu konecne na to vysetrenie 😕 ked o tom zase ziadne slovo nepadne, tak uz si tie moje velke usta otvorim a opytam sa na to, ze ci este nahodou nemam mat nejake vysetrenia 😠 no tak bud rada, ze maly je aktivny, ten moj tiez a ze v tomto je vsetko ok 😉 no u mna nastastie vysli sledky na streptokoka ok. ozaj a neda sa to nahodou preliecit s atb?

kukina79
5. okt 2011

@lenica81 ahojky, no na dlhopolceka som pocula len same chvali. kamoska ho 2x zastihla v porodnici na pohotovosti tusim a potom na poradni a strasne si ho chvalila za jeho ludsky pristup. zajtra pojdem nakoniec poobede na poradnu a uvidime aky budu chlapci 😉 ja som mala doteraz vzdy len zenu ako gynekologicku. dnes som musela skoro vstavat a nejak som poslednu dobu nedospata, takze sa mi nebude chciet aj zajtra skoro vstat 🙄 😀

majoslava
5. okt 2011

baby mám také divné bolesti... boli ma celé brucho a neviem prečo... nejedla som nič také... a už celý den to tak mám... kríže ma nebolia len brucho 😢

micicka
5. okt 2011

@mysti je to morská voda v spreji, je to také veľké balenie, tuším 1/2 litra. keď šplechnem, tak mi to prejde durchom celým nosom 😀 cena: 8,50 EUR

micicka
5. okt 2011

@majoslava ďakujem za info, ja som si nasadila homeopatiká - tie že môžem a mám s nimi celkom dobré skúsenosti, ale tie na cmúľanie si asi kúpim.

niki_lv
5. okt 2011

Ahojte dievčatá, my sme dnes absolvovali konečne poslodné nákupy, konečne som spokojná že mi nič nechýba a možem dobalit tašku. Akurat ze som v žiadnej lekárni nedostala čaj z ostružiny 😒 Co sa tyka drogerie vsadila som na DM drogeriu, značka Babylove, tak uvidime, zatial som o nej pocula len v dobrom, mate s nou nejake skusenosti? Aj mast na bradavky som kupila Babyolove, chcela som najprv multi mam z lekarne ale zda sa mi byt draha.

Pridavam aj moju fotku bruska, troska nekvalitna, 35tt+3, obvod 108cm a bohuzial +16kg..je mi z toho smutno ked vidim tie vase kilecka +6,+9 ☹

micicka
5. okt 2011

babule tak ja mám výsledky na streptokoka dobré 🙂 aspoň niečo sa na mňa nenalepilo 😀 ale mám mykózu - čo som vedela aj bez sterov, takže zase čípky, teda teraz zmenil na nejaké guľôčky. tá mykóza mi tuším vadí najviac zo všetkého, čo mám 😒

a rozprávala som sa s dokim (@veronika1417) zase o tej sekcii, tak samozrejme mi povedal, že on mi jednoznačne nevie povedať čo je lepšie, ale keby dostane do ruky moje papiere so všetkými diagnózami a nezávisle ich pozrie, tak by sa skôr prikláňal k sekcii. takže pôjdeme sekciou, jedine ak by sa to tak rozbehlo, že nestíhame 🙂

kormelia11
5. okt 2011

@micicka a co ti povedal na tu mykozu?ked sa to do porodu nevylieci tak sa ako postupuje nevadi to pri porode?

micicka
5. okt 2011

@kormelia11 na to nehovoril nič, myslím, že to nevadí, to by ma určite hneď objednal na kontrolný ster.

kormelia11
5. okt 2011

@micicka ake lieky ti predpisal?

dianka3
5. okt 2011

@mackoxxx Aha dakujem 🙂 o tom som nevedela a este ani nepocula ty ho mas? 😕

harper
5. okt 2011

dnes v praci - kolegyna upravovala nejake papiere a mala tam asi nieco v tvrdych doskach, tak to chcela zarovnat a buchla s tym o stol, ja som sa teda nezlakla ale maly drobcek taak mykol rucickou. tak som jej trochu ponadavala, ze mi laka este moje nenarodene dieta 🙂 Tak ze aspon viem ze ma sluch v poriadku 🙂

dianka3
5. okt 2011

@veronika1417 tak uz mam pridane par foto 🙂 ale je to troska divne kedze som nevydela hned aky je vysledok fotky az kym som ho nestiahla 😝 ale pofotime sa aj zajtra za ranneho svetla 🙂

harper
5. okt 2011

Este dva dni do prace. Uz aby toto tehu skoncila, lebo budem ako sud - dnes vecera najprv tanier krupicovej kase a potom som dostala chut zase na polievku este z nedele tam bolo trochu tak som si varila rezance take kupene a este to som vsetko zozrala. Este ma dnes caka doplnenie zeleza, mam tam este jedno jablko s klincom, to bude doktor buduci tyzden ked pridu vysledky krvi, ktoru mi bude brat v piatok. 😎

dianka3
5. okt 2011

@harper no dufam ze sa zato na teba nenasrala 😕 lebo poniektore by zacali aj vrcat po tebe 😒
Inac ty uz nemas byt na materskej? 😕 Ozaj tie fotky idem este hodit, lebo ked som sa teraz fotila tak kukam ze polka bruch chyba 😀 idem odznova pofotit a ostatne uz pridam za bieleho dna

harper
5. okt 2011

@dianka3 teraz neviem kto sa mal na mna nasrat? a na materskej este nemam byt. oficialne mi materska zacina 08.10.

micicka
5. okt 2011

@kormelia11 napísal mi Gyno-Pevaryl 50 - 15ks

kormelia11
5. okt 2011

@micicka to som brala aj ja ale 3 tablety tam boli nerobil mi dobre 😖 kvasinky mi sice po nom nemala ale len docasne 😀 o par tyzdnou boli zas na svojom mieste