icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
5. okt 2011

@dianka3 nenasla som foto ☹

micicka
5. okt 2011

@kormelia11 len 3 tablety? možno boli nejaké silnejšie. a čo ti spôsobili, keď píšeš, že nerobili dobre?
ja som doteraz mala niečo iné, nejaké ny... a do týždňa po vybratí celého balenie (15ks) sa mykóza rozbehla zase 😠

veronika1417
5. okt 2011

@micicka no vidis, podla mna a podla toho co vsetko mas by som tiez volila cisarsky, je to istejsie. Preco myslis, ze by sa to az tak rozbehlo? 😕 ved mi co ideme ako prvorodicoky tak by to malo trvat dlhsie, ci nie? 😅 a navyse ked prides na priijem a zbadaju Ti v papieroch odporucanie na cisarsky tak Ta rovno vezmu na salu.

micicka
5. okt 2011

@veronika1417 už som počula aj také, že tak sa pôrod rozbehol, že ledva stihol prísť doki 😀 no ale tak to sú už také asi skôr výnimky 🙂

veronika1417
5. okt 2011

@micicka podla mna veru vynimky 😉 aj ked ak by vsetko dobre dopadlo a bez komplikacii ani by sme sa nehnevali 😀

kormelia11
5. okt 2011

@micicka aj masticka k tomu bola 2krat som si dala tabletu aj krem ...na druhy den ma to tam vsetko zacalo po pouziti neprijemne palit 😖

dianka3
5. okt 2011

@veronika1417 uz tam mam v albume kukni 🙂

dianka3
5. okt 2011

@veronika1417 na plochu ako vy to mate neviem dat ☹

veronika1417
5. okt 2011

@dianka3 a nepomylila si sa? si tam dala 30 plus 4 ved si tak ako ja v 34tt? 😕 ci nie? 😕

dianka3
5. okt 2011

@harper no ci ta kolegyna ktorej si to povedala ze vylakala tvoje mimi v brusku, ci sa zato nenahnevala

dianka3
5. okt 2011

@veronika1417 hops 🙂 preklep ,ano som a uz som si to opravila ,dakujem ze si ma upozornila 🙂 lebo na sono co mam bolo 30 tt vies? Ja som truba 😝 Inac nie je cudna foto? 😕 Zajtra cez denneho svetla porobim foto,ale musim popytat mm nech ma cvakne na slepo 😀 a uvydime co to zas bude za zazrak ta moja foto

veronika1417
5. okt 2011

@dianka3 nie je to nic tazke neboj 🙂 ked pises tak v pravom rohu mas ze pridaj foto a na to kliknes a das odosli a je to 😉

lenka1108
5. okt 2011

baby uz je dobre.som si pospala s nohami vyloženými a neboli uz nic.mama mi tvrdi ze som isto prechladla.dnes som sedela v parku s malou na lavicke tak je mozne ze som prechladla.ono to pocasie je klamlive.ale uz si dam v kazdom pripade pozor. teraz budem hore asi do 2 ked som sa vyspala.ale idem sa vyrevat pri modrom z neba hadam ma to unaví 😒

milek
5. okt 2011

Tak od zajtra oficialne materska i ked som už od pondelka doma čerpám starú dovolenku a chcela som využit ešte tieto pekne dni a malemu poprat veci.Ja som asi medzi poslednými ale do porodnice som zbalená ešte neni akosi teraz riešim zariadovanie kuchyne , ked ja šikula si to tak naplanujem, že 3.11.mi pridu len montovat kuchynsku linku,, dúfam že budem doma" 🙂

veronika1417
5. okt 2011

@dianka3 jaaaaj Ty 🙂 preco by bolo cudne foto? v pohode a zda sa mi ze mas mensie brucho ako ja 😉

dianka3
5. okt 2011

@veronika1417 oki zajtra tam dam cerstve foto v celku 🙂

dianka3
5. okt 2011

@veronika1417 lebo je tak z blizka robene 😝 a nie z dialky ze vydno moju postavu ako ty mas.ale zajtra ma tak odfoti moj

veronika1417
5. okt 2011

Baby na dnes koncim, blbne mi strasne net a nemam na to nervy 😠 majte sa pekne a dobru nocku 😀

dianka3
5. okt 2011

veronika1417
inac to moje brusko ,mam tam modrinky 😅 lebo si musim pichat clexane injekcie na riedenie krvi

dianka3
5. okt 2011

@veronika1417 kurna som sama sebe napisala ja truba a tak som to opravila 🙂

dianka3
5. okt 2011

@lenka1108 Lienka,imozem sa ta opytat? to kde si davate take foto robit? clasika u fotografa? 😕 aj ja by som si dala na pamiatku take spravit, no ci to uz stihnem 😒

kukina79
5. okt 2011

ahojte kocky, tak pridavam aktulane aj ja fotky z dnesneho rana. nevsimajte si to pozadie v zrkadle. fotila som to u mamy a tam sa momentalne zatepluje dom, tak musela veci z balkona vystahovat do mojej byvalej detskej izby 😅 takze bilancia mojej vahy je +14kg 😠 ☹ jedna fotka je z predu, aby bolo pekne vydiet, ze tie kila isli aj pekne do stehien a bokov a nie len do bruska ☹

henrieta44
5. okt 2011

@veronika1417 hej som sa sama fotila cez samospúsť, na toto môj manžel nemá čas 😒

henrieta44
5. okt 2011

@luci66 no mám aj photoshop, ale ešte som sa nedostala k tomu aby som si ho poriadne naštudovala, tak som ich len trolinku upravila v skicári, inak nič zvláštne...a ďakujem 🙂

henrieta44
5. okt 2011

inak baby ja som mala dnes ale za deň, celé doobedie som sa len motala a neustále niečo hľadala, neviem nájsť úchyt na baldachýn a ani úchyt na kolotoč nad postieľku, nemá ani tušenia kde by mohli byť, pritom všetko ostatné som mala pokope, ma ide poraziť, som Vám chcela nafotiť postieľku v plnej krásne , ale bohužial, dúfam že to nájdem...no a ešte sa mi poradilo zlomiť jednu časť na hrázdičke, tak plástik tam výrobcovia dali, že by to zlomilo aj dieťa, no deň blbec, ešte ža je už večer 🙂

henrieta44
5. okt 2011
milek
5. okt 2011

@henrieta44 Aj ja som malemu kupila ten overal v tescu ale v modrom a aku velkost si kupila ty ja 62 , dufam že mu to sadne.

tina233
5. okt 2011

@mackoxxx no tak mozno sa tam stretneme...ja sa ku tebe prihovorim, na zaklade fotky...no ved sa uvidi...

blackrose
5. okt 2011

@henrieta44 jeeee, ten ruzovy overalik mam aj ja, je chutnucky 😵

blackrose
5. okt 2011

@lianka7 mne tiez vysla z vyteru mykoza a tiez som nic necitila, ziadne priznaky a streptokoka som mala negativneho