icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

atima
6. okt 2011

@lenka1108 pri prvom som bola v celkovej manzel nemohol na operacnu salu teraz budem v spinalnej a že vraj by mohol prisť ku mne ale určite je lepšie ked je tam s tebou.

kukina79
6. okt 2011

@zvedava17p po pravde by som bola radsej, keby to bolo z toho vysetrenia....

lenka1108
6. okt 2011

@atima aj ja by som chcela spinalku.preto som chcela aby tam bol. ale v podstate to je jedno.trva to len chvilu tak hadam to zvladnem... bojim sa strasne tej bolesti po operacii.ale hadam to vydrzim.

atima
6. okt 2011

@lenka1108 ja som bolesti nemala, len take slabulinke ako pri menzese

lenka1108
6. okt 2011

@atima a ta jazva ta nebolela? ako dlho sa ti hojila?

lenica81
6. okt 2011

@kiribaby krv ani nepamatam, niekedy v 24tt, a utz naposledy min. sobotu... a teraz pojdem buduci tyzden do porodky, tak isto sa na krv spytam... utz asi len kvoli prietokom mi budu robit, aj to az niekedy inokedy...
@kukina79 no, moze to byt hlienova zatka, tak vyloz nohy a cakaj... ale aj tu na MK je tema, a ked ti odide, tak este aj 2 tyzdne sa nic nemusi diat... len to treba spomenut potom doc na poradni, ked pojdes, alebo ak sa ti nieco nebude zdat, tak na pohotovost... 😉 drzim palce, nech sa ta este drzi poriadne... a diky za info ohladne poradne, pri prvom tiez tam doc chodili ako im prislo... bud mali porod alebo nieco, takze rychlo rychlo ako na pase... 😒 to mi na tom vadilo... ale co uz s tym nasim zdravotnictvom urobime, hold nic...

lenica81
6. okt 2011

@dianka3 ja v pohode, len som dost vycerpana z maleho, co mi uz doma pobehuje... a teraz dava babo v brusku kopy dost silne posledne dni... inak ok, len sa mi uz tazsie dycha aj spi... a preto by som uz mala ist do postele... 😅

luppita
6. okt 2011

Ahojte, az teraz sa mi podarilo docitat vas ako tak 🙂

nevladzem sa uz sustredit a popisat, len som sa chcela pochvalit (teda nie moja zasluha), ale malinka sa mi otocila hlavkou dole, ani neviem kedy, ako, vobec som to necitila 😒 Ale hadam sa uz nezvrtne 🙂

woman04
6. okt 2011

@luppita ..ahojky...pozerám,že máš písanú pôrodnicu Ružinov,tak sa hádam stretneme 🙂..už chodíš do poradne do Ružinova??...
..našťastie aj malý je už dlhšie dolu hlavičkou a dúfam,že si to nerozmyslí 🙂)

..my sme mali poradňu včera u Kocha a vraj stačí o 3 týždne už do Ružinova,keďže je všetko v poriadku...žiaľ,financie rozhodli,že Koch to na pôrod nebude 😒

henrieta44
7. okt 2011

ahojte babule,
tak nám v rodine nepríjemné udalosti pokračujú, včera večer mi zomrel starý otec no a mne sa celú noc snívalo o smrti, dokonca že umiera moja mama ☹ , tak mám z toho dnes depku ako svet, to bude za deň, fuj, nech je už večer

atima
7. okt 2011

@lenka1108 potom ako mi vybrali stehy som to už necitila, len prv týžden som davala pozor aby som niečo ťažke nezodvihla aby mi neprasklo šitie.

luci66
7. okt 2011

@kukina79 Inak v klude to nemusi bt zatka, ale pocula som,ze mozes trosku spinit aj potom co ta doki vysetroval zospodu. Drzim palce 🙂

trinka
7. okt 2011

@henrieta44 uprimnu sustrasť ☹

dena
7. okt 2011

Dobre rano dievcata 😉
@henrieta44 to mi je luto ☹ uprimnu sustrast

lenka1108
7. okt 2011

@henrieta44 uprimnu sustrast ☹ ☹ ☹

jeeej baby u nas prsiiii.konecne.milujem dazd 😉

majoslava
7. okt 2011

@henrieta44 :( úprimnú sústrasť....

dena
7. okt 2011

@kiribaby tak ako som pisala idem este aj svojej dr. lebo naposledy mi brala veeela krvi a poslala ma uz aj na ekg 😉 ked som volala do Kocha, tak som ich sama poprosila o ten termin, ked mi povedali, ze iba v pondelok robia tie konzultacie. takto aspon vybavim dve veci v jeden den 🙂 skus vybavit rovnaky termin, snad sa tam aj stretneme 😉

majoslava
7. okt 2011

@atima u nás asi spinálku nerobia.... ja budem v celkovej anestéze... aspon tak mi doky povedal... že ma uspia.. manžel chce čakať na chodbe a malého pofotiť ked ho budú obliekať...

atima
7. okt 2011

@lenka1108 nebolela a dnes po dvoch rokoch ju takmer ani nevidno natierala som si ju nechtikovou mastičkou, vobec neviem že ju mam a vzhladom nato že ju mam urobenu nizko ani ju nevidno takže v pohode som nosila dvojdielne plavky a vobec to nebolo vidno. 🙂

drobcek801
7. okt 2011

ahojte
ja uz asi tyzden mavam tie falosne kontrakcie a ani pri jednom som ich nemala,sa mi to zda skoro,ved do terminu este 30 dnííí 😕 no ale snad mozu trvat aj mesiac,nie?nemala som s tym skusenost,mate niektora? 😉
inac poradna o nicom,bez vysetrenia,takze ani neviem co je s krckom,snad je v poriadku 😉
zobral mi ster a krv,vysledky by uz mali byt dnes,tak dufam,ze budu ok 😉
zaznam,asi tiez ok a prietoky iba hodnota A/B 2,069,nikto sa k tomu nevyjadril,takze dufam,ze ok 😉
dalsia poradna 12.10.

atima
7. okt 2011

@majoslava u nas maleho ukazali hned ako ho vybrali a prechadzali do inej miestnosti ho umyť takže tam si ho aj odfotil. Inač neviem prečo tie spinalky niekde robia a inde nie? 😲

atima
7. okt 2011

@drobcek801 ak su prietoky nad 2 je to ok

trinka
7. okt 2011

@drobcek801 ja som mala pri prvej kontrakcie od 33 tt a prenasala som nakoniec 8 dni po termíne... 😉

drobcek801
7. okt 2011

@atima aha dakujem 😉
pri malej som mala zle a to som mal hodnoty od 2,4-2,8,ale tam som mala este niejaku hodnotu,myslim RI,alebo nieco take a ta bola 0,59,tak asi preto boli zle,ze?teraz mi zapisali,iba tu jenu hodnotu 😉

drobcek801
7. okt 2011

@trinka to vazne,takze,este aj prenasat mozem,tak to je dobre,ale tak do terminu by som brala,maleho som tiez prenasal,ale tak to som este bola mladsia a ziadne komplikacie 😉 😀

lenka1108
7. okt 2011

@atima tak si ma trochu ukludnila 😉 ja mam nizky prah bolesti tak sa bojim ako to budem zvladat.ale koli tomu uzlicku to vydrzim 😉 uz nech je tu...

mala sa ho nevie dockat.kazdy den mi hladka brusko a hovori nech uz ide von ze ho chce kupat, obliekat a hlavne vozit. som zvedava ako dlho jej to vydrzi ked sa narodi 😀

majoslava
7. okt 2011

@atima asi záleží od kvalifikácie doktorov...

veronika1417
7. okt 2011

ja sa asi bojim ☹

majoslava
7. okt 2011

toto počasie sa mi nepáči ☹ ☹

majoslava
7. okt 2011

@veronika1417 čoho?