icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
7. okt 2011

ahojte, ja som tiez este nedostala ziadny balicek, na odberoch som bola dnes, tak som zvedava ake budu vysledky, mali by byt v utorok.

andrejkag
7. okt 2011

@mysti jáj aj ten caro nápoj mám 😉 už som aj zabudla
@tina233 ja len že ten cumlík nemám a ten by potešil 😉 🙂 , ináč sa nesťažujem som rada aj za to čo tam bolo, a ty si vďačna 2 x 🙂 😵

mysti
7. okt 2011

@danka89 Ty si sikulka, si uz nakupila, vidis. Ja si chcem kupit ten cajik z ostruziny malinovej, tak teraz babo rad - od kolkeho tyzdna ho ideme pit???? co poviete?
Prave som si schrupla na gauci, ale celkom dobre mi to padlo, ved vonku je pocasie pod psa 😠

andrejkag
7. okt 2011

@danka89 ináč ten kufrík sa da objednať aj cez net, 😉 len neviem tu stránku, tam bolo že ked si nezískala u svojho lekára zaregistruj sa a pošlu poštou, skús pohľadať na nete, mne sa zdá že niektorá žienka to tu hodila ale už dáávno 😒

harper
7. okt 2011

@andrejkag ale tam sa to da az po narodeni babatka.

majoslava
7. okt 2011

@mysti ten čajík by sa mal piť od 36tt...jeden denne... ja som bola v lekárni si ho pýtať ale nemajú čisto len ostružinu malinovú... iba zmes byliniek.... mm mi natrhal malinové listy a tie suším...

dadda02
7. okt 2011

@lenka1108 Nie je za co, predsa. 🙂 Ja tu vzdy niekoho s niecim otravujem, tak konecne som mohla aj ja prispiet svojou troskou do mlyna, hehe.

lucka33
7. okt 2011

@mysti ten čaj sa pije od 36tt 😉

majoslava
7. okt 2011

baby strašne ma bolia bradavky ☹ môžem si ich natrieť kalciovou mastičkou? je tam písané že aj na ošetrenie bradaviek ale kvapká mi mlieko ☹ aj tričko som musela vyzliecť čo to tak boli....

trinka
7. okt 2011

@majoslava daj si studený obklad, to ti trosku uľaví

kiribaby
7. okt 2011

@mysti @majoslava Ja mám doma čaj od českého výrobcu Megafyt, zloženie: list ostružiny malinovej 100% 🙂
A plánujem piť od 36tt, na krabičke je napísané - pije sa teplý, 1-3x denne...pár strán dozadu tu už @zlamal.i spomínala odporúčané dávkovanie podľa týždňa tehotenstva, aj v lekárni radili neprekročiť dávky.. Ani srnka netuší, či nám to naozaj uľahčí pôrod, ale za skúšku nič nedáme 😎

lenica81
7. okt 2011

@lenka1108 ze morca porodi skor ako ty... a k tomu viac potomkov... 😀

ukulelembo
7. okt 2011

Ahojte
Babenky je tu nejaka, co ide do PE rodit? Dakujem

lenica81
7. okt 2011

@drobcek801 treba brat dalej... uz som to tu dnes pisala... male to moze iba od teba cerpat, tak nech ma co nosit kyslik po telicku... 😉
@lenka1108 na streptokoka ti pri porode daju antibiotika, ja som pri prvom mala, a teraz uvidim, pri prvom stere som ho este nemala, tak hadam som ho nechytila...
@dianka3 myslim pozitivne 😀 takze si nepripustam nic zleho, len dufam, ze to nepride nejako skor, lebo by nam to nehralo do planov, aby mohol aj mm byt pri porode... ma dojst moja mama, ale ked sa bude chciet narodit 2 tyzdne vopred, tak to nevyjde...
@tasiko tak nech sa co najskor otoci... ja teraz ani neviem ako je, lebo tak vselikde kope, ze netusim... 🙄
@danka89 ak by si mala moznost, pripadne aj ine baby, tak v anglicku 100g/ml bepanthen vyjde do 8 evri, nechaj si doniest... u nas ta mala 30tka stoji tych 5...ja ho pouzivam stale a na zapareniny je uzasny... 😉

lenica81
7. okt 2011

@mysti mozes zacat, ja som si dala caj dnes 1x... zatial jednu salku, o tyzden dva, a je maximalne stanovene ze liter sa mi zda... 😉 mam ten isty ako @kiribaby
@majoslava ked mas iba opuchnute prsia, tak urcite netreba kalciovu mast, ta je ak ich mas popukane, takze by sa ti neulavilo... ako radila @trinka studeny obklad... 😉

trinka
7. okt 2011

kočky u nas sneží 😀 😀 😀 😀 😀

lenka1108
7. okt 2011

baby prave som zozrala doslova zozrala 3 slahackove pohare. no povecte som ja normalna??? 😀 😀 😀 tesim sa ako celu noc prestonam 😉 ale stali za to 😀

lenica81
7. okt 2011

@trinka 😨 😵 ta skoro zima prisla... 😀
@lenka1108 mnami... sak si tehu, tak kedy inokedy by si si to bez vycitiek vychutnala... 😉 ja som vcera o pol 11tej vecer jedla krupicu s grankom... lebo som bola hladna a uspavala som maleho 1,5 hodky, tak som mala nervy na dranc... ale zle mi nebolo, dobre mi padla...

gab
7. okt 2011

@lenka1108
@lenica81 - mnamky mnam, taka krupica s grankom a maslom, vsak si doprajme, kym sa da........ ja som dnes vecer zjedla 0,5 kg hrozna, jablko, jogurt s cerealiami, chlieb so syrom a malu misku soletkovych praclikov a vobec mi nie zle............ 😀 zatial............... teraz mi chuti jest neskutocne, to ako som na zaciatku tehu nic nemohla prehltnut, tak si to moje telo teraz asi vynahradza............ (ale mohlo by zacat brzdit) 😝

janulkan
7. okt 2011

@danka89 podla hematologa sa ma jest zelezo polhodinu pred jedlom alebo dve hodiny po jedle, inak ak ho jes s jedlom, nemusi sa vstrebat 🙂

ajvetka
7. okt 2011

Dnes som bola na poradni, vsetko je ok, neotvaram sa, doktor mal super naladu 🙂 Brali mi krv, protilatky a ten ster na streptokoka. Manzel je na karnevale a ja doma odpocivam, baby vedla v izbe este buntosia, su rozjasene, lebo tu bolo ich 5 bratrancov a sesternic, tak som doteraz upratovala 🙂

kaia
7. okt 2011

Ahojte, ja uz roky pojedam Sorbifer kvoli nizkemu zelezu a po poslednych krvnych testoch v nom opat pokracujem 😝. Tiez jem denne femibion (aj pri prvom tehu aj teraz) na odporucanie lekara.
Preco by sa mali tieto dva lieky vylucovat? 😒

kaia
7. okt 2011

Dnes ste rozoberali temu Vianoce a tak sa chcem opytat, ci uz mate darceky? Ja by som ich rada pripravila este pred narodenim nasej slecny, len nemam velmi napad, komu co... 😒

zvedava17p
7. okt 2011

@kaia ide o to, ze tehotenske lieky su mix a tak sa mozes predavkovat, lebo obsahuju odporucenu davku a ty si to das este samostatne

kaia
7. okt 2011

@zvedava17p, lenze aj Sorbifer aj Femibion mam od svojho lekara, to by snad vedel... 😒

zvedava17p
7. okt 2011

@kaia to hadam hej

nicina
7. okt 2011

ahojte, je to trosku mimo vasej debaty ale ... chcem sa spytat, bude niektora rodit na antolskej? 🙂 🙂

kaia
7. okt 2011

@nicina, nas Arturko sa narodil na Antolskej a nebyt otvorenia Kocha, tak sa tam chystam aj teraz 🙂

nicina
7. okt 2011

🙂Aha🙂 super🙂 Koch je velmi pekne prerobeny pozerala som foto🙂
a kedy mas termin?

kaia
7. okt 2011

@nicina, ano, boli sme sa tam pozriet, vyzera to vyborne 🙂. Termin mam den po Tebe 😎