icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

trinka
8. okt 2011

@majoslava pri malej som mala strasne vela mliecka, už ako tehotna- tusim od piateho mesiaca... používala som aj potom neskor jednorazove vložky johnson do podprsenky...
a teraz vôbec,vôbec nic 😕

mysti
8. okt 2011

@majoslava aka si Ty sikovna, pani moji. Ja dnes nevarim nic, lebo este jesto aj polievka aj halusky, takze varenie asi az zajtra 😉 ale ja som dnes pozakladala a potriedila komplet celu postu za tento rok, zalozila staru, tak som si aj ja makla. Toto som este chcela stihnut do porodu, tak mi to vyslo 😉
Neviem ci poobede nepojdeme k svokrovcom, aj ked sa mi tam velmi nechce, ale co uz 😒 nejako prezijem 😒
A zajtra pojdem asi kuknut nasich a zase vikend za nami. 😅 strasne rychlo to uteka 🤐

majoslava
8. okt 2011

@trinka tak to skoro od piateho mesiaca... ja sa aj čudujem že mi kvapká mlieko lebo prsia mi vôbec nenarástli a nemám ich veľké.... som sa aj bála toho že vôbec budem mať mlieko... a od siedmeho mesiaca mi začalo tiecť kolostrum a teraz už mlieko 🙂 len ma to strašne boli ☹

lucka33
8. okt 2011

@anicka87 aj ja mávam z času na čas také akoby menštr.bolesti a tiež iba v noci, ale malý je nízko, tak to preto - aspoň tak mi povedal môj gyn.
Vidím, že už sa máte všelijako 😖 Ja tiež, už by som bola rada, keby už mám za tým a už aby som bola s malým doma a zabiehala sa do nejakého systému 😒 Ale ešte sa pár týždňov načakám 😕

majoslava
8. okt 2011

@mysti ani ja som neplánovala dnes variť... ale doniesli nám drevo a ocino prišiel včera domov z Talianska tak doniesol cinkulár, že kým je doma tak sa drevo popíli... a potom ideme ku nim tiež píliť drevo lebo v utorok ide späť tak aby mama mala nachystané...
ja mám poštu kade tade po šuflíkoch... 😅 tiež si budem musieť nájsť čas potriediť a pozakladať to... ale moc sa mi do toho nechce... 😖

karap
8. okt 2011

@lenka1108 moja,viem o com hovoris 😖 Mne sa nejak rozbehli poslickovia.Vcera 2x,dnes zase a veru pred hodinkou to bol uz brutal.Strasne bolesti v krizoch,tvrde brucho a trvalo to asi 15minut v kuse.Ledva som sa doplazila na wc a potom som si lahla.Az potom sa mi ulavilo.Najhorsie na tom je to,ze som sama so synom doma[ma 2 roky].Nastastie bol poslusny,pekne stal pri posteli a pozeral na mna ako sa mi krivi tvar.
Ja neviem co by som robila,keby som ozaj zacala rodit.Odtecie mi voda,bolesti jak svina a co so synom?
Normalne mam stresy 😠

mysti
8. okt 2011

@majoslava jaj, tak ste poriadne zamestnani 😀 ale drevo treba, to je pravda, este az bude zase taka tuha zima ako minuy rok 🙂
Aj my sme uz mali postu kade-tade, preto som sa uz do toho chytila, aby som to este stihla 😅 lebo s malym neviem ci by sa mi uz chcelo do toho pustat 😖

milek
8. okt 2011

No ako tak čitam neni medzi nami žiadna ktorá by sa cítila že úplne skvele , ja v noci ešte ako tak dvakrát - trikrát som hore ale moje nohy, no otras su opuchnute ako keby mi na padol balvan , hlavne prava.

10linduska10
8. okt 2011

@z0e áno každá tehotná má nárok na kufrík a stačí si ho pýtať od sestričky niektoré sú také nezodpovedné že aj zabudnú komu dajú a komu nie tak zato si ho musí niekto pýtať aj ja keby som sa sestričky na to nespýtala tak by som ho ani nedostala ....
TAKŽE KTORÁ NEMÁTE KUFRÍK TAK SI HO PÝTAJTE MÁTE NAŇ NÁROK KAŽDÁ JEDNA BEZ VÝNIMKY 🙂 🙂 🙂

kaia
8. okt 2011

@miriamapeter, tak sa tam mozno stretneme 🙂

kaia
8. okt 2011

milek, ja, ja sa citim skvele 😉. Vazne, stale mi nic neopucha, nic ma neboli, mam dost energie atd... 🙂. Jedine nemozem lezat na boku, to sa nepaci nasej slecne, ale inak je vsetko uplna parada 😉

micicka
8. okt 2011

ahoj kočky 😉
ako čítam, niektorým s už bábätká hlásia. mňa sem tam už chytili menštruačné bolesti, ale nič extra, len trošku a potom to aj prešlo a teraz je pár dní kľud. včera ma boleli kríže, ale to boli skôr také kŕčové bolesti, aké som niekedy mala pred črevnou prehánkou, tak neviem...
inak mi je fajn, ani nepuchnem, ani iné - teda neviem čo by mi malo ešte byť 🙂 a už aj nádcha je tuším na ústupe, tak sa veľmi teším, ale dnes ešte liečebný program 😀

harper
8. okt 2011

Ahojte, tak ja som tiez bola v noci trikrat hore, z toho raz to bol krc v nohe. Niekto tu pisal tusim, ze uz by sme nemali uzivat magnezium? Preco? Dnes ma boleli trochu krize, inak uz mam za sebou umyte jedno okno. Este ma caka pat okien☹ Asi si to pekne rozdelim na kazdy den jedno. Idem este nejaky prach zlikvidovat, nez sa operie.

palinkova87
8. okt 2011

@harper mne tu dokyna poradila proti tým krčom v nohách radčej jest vela banánov ako magnezko 😉 a ti poviem,že mi to pomohlo fakt

harper
8. okt 2011

@palinkova87 dik, vyskusam.

zlamal.i
8. okt 2011

ahojte kocice.mna dnes uz od cca 10.00 hod bolia krize a v podbrusku ako na menstruaciu a citim tlak v posve mala som ja predtym take bolsti ale vzdy to preslo a teraz je to niejako dlho.viete co by to mohlo byt?

boresko
8. okt 2011

@harper ahoj, magnezium by sa uz nebalo brat, aby sa nestalo, ze nebudes citit kontrakcie, ked pridu. Ale jedna tabletka na noc ti neublizi, ja si tiez obcas este dam, lebo mavam v nohach nesjutocne krce.

martinano
8. okt 2011

Ahojte kocky, mozem sa pridat?
ako vas tak citam, ta som si vydychla,ze nie som sama, ktora ma noci na nic ☹

harper
8. okt 2011

@boresko tak to ja ak si davam, tak max jeden krat tyzdenne aj to take sumive.

boresko
8. okt 2011

@harper tak to vklude mozes 🙂

ninka23
8. okt 2011

@boresko Súhlasím. Magnézium udržuje tehotenstvo a odďaluje pôrod. Ja som pri prvej prenášala 2 týždne a mladý lekár v nemocnici mi po sone chcel nasadiť magnéziové infúzie, lebo bábo vraj bolo malé. Musela som písomne podpísať, že odmietam všetky lieky na odialenie pôrodu. Na druhý deň prišiel primár na vizitu a mladému lekárovi vynadal. A na tretí deň sa princeznička vypýtala na svet a mala 52 cm a 3,5 kg. 😉
... Ja som ho už tento týždeň tiež vysadila.

ninka23
8. okt 2011

@boresko Na kŕče v nohách pomáha kalcium.

ninka23
8. okt 2011

@zlamal.i Mnebolo takto včera popoludní a na večer. Dnes dopoludnia sa mi zase točila hlava. Bude to asi tým nízkym tlakom( a počasím) vonku.

lenka1108
8. okt 2011

no mna uz ten chrbat iba pobolieva.zaspala som asi o 12 a zobudila o pol 4 , teraz som vysla z vane.dala som si ju riadne horucu nech mi povoli ten chrbat.a myslim ze aj pomohlo.no uvidime co bude do vecera.maly sa dnes nejak moc prevraca asi sa mu tam uz chudatku nelubi.rozmyslam ze dnes si dam cervene vinko.akosi som nan dostala chut. 😅

janulkan
8. okt 2011

Dnes sme konecne postavili postielku 🙂 takze tymto mame vsetko prichystane a dobcek uz moze prist na svet 😵
inak mne nejako nic neboli, nepuchnem, nemam krce, spim dobre, dako sa drobec asi este nechysta vonku, bude lenivec po tatkovi 😀

ukulelembo
8. okt 2011

Ahojte som tu vcera pisala
Je tu niektora z okresu Topolcany? A ide rodit do Partizanskeho?
Dakujem

slniecko510
8. okt 2011

@zlamal.i ja mam presne to iste uz 3 den,tiez by ma zaujimalo ze co to...

karap
8. okt 2011

@kaia tak ja zase inu polohu nez na boku nemozem.na bruchu neexistuje,na chrbte...to mi hned tvrdne brucho,tak ozaj len na boku....

karap
8. okt 2011

Akurat tu muzovy ,,vyplakavam,, ze to uz nevydrzim a chcem okamzite rodit!Vraj nieje problem,podme ju ,,vytlacit,,Jasne,na to by ho bolo,sexovat.....A ja mam potom bolesti 😖
Ach jaj,posledny mesiac je najhorsi 😖

miriamapeter
8. okt 2011

@kaia 🙂