icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stellamiapiccola
12. okt 2011

@miriamapeter kôli očiam a že sa to plánuje 2tt pred termínom keď je sekcia plánovaná

stellamiapiccola
12. okt 2011

@tasiko áno mám operované oči a nechcem riskovať

dominka757
12. okt 2011

@moka066 7. 11. fiiiha 😵 ja som az na konci takze trosku aj zavidim ze to budes mat coskoro za sebou 🙂 tak drzim palceky nech vsetko dobre dopadne...

dadda02
12. okt 2011

Heh, baby, vy uz mate nakupene dojcenske podprsenky - no ja budem musiet pockat, co sa stane s tymi mojimi "prsiami", ked sa naleju. Ja mam stale totiz ledva A-cka 🙂 a na to ani dojcenske podprsenky nie su. Ale tak zase, kamoska bola na tom podobne a rovnako aj moja bezne obdarena znama a dojcenske podprsenky vobec nenosili. Kupili si take na zapinanie vpredu, pripadne si pri dojceni len vyhrnuli tie klasicke jemne vystuzene bavlnene.

moka066
12. okt 2011

@dominka757 ale tak aj tebe to prejde ako voda.. 😉 ja by som uz bola tiez najracej keby to uz na mna doslo a isla by som aj hned ale malickemu je tam asi lepsie zatial tak musim vydrzat 😉 😉 😉

dominka757
12. okt 2011

@moka066 no jasne...este musite obidvaja chvilku vydrzat 🙂 a my tiez 😀 a ty si z Bratislavy ci?

karap
12. okt 2011

@harper ,,diki brona,,precitala som ten clanok uplne cely,v pamati som sa vratila do minulosti[a nie takej dalekej]a taky strach som dostala z porodu 🙄 Este raz vrela vdaka 🙄 😀

petulik14
12. okt 2011

@dadda02 - neboj ja na tej hrudi tiež mám niečo čo sa ťažko hľadá , ale v predajni mi poradili , že si ju mám vyskúšať a do nej by sa mala vmestiť päsť....do pôrodu si musíš kúpiť lebo ich budeš potrebovať do pôrodnice 🙂

harper
12. okt 2011

@karap pocuvaj, ten clanok nebol pre teba, ale pre tie co tam este neboli. si ich zase teda povzbudila 😀 😀 😀

harper
12. okt 2011

@stellamiapiccola zda sa mi ze sme sa tu uz o tom bavili, ale faaakt sa mi to nechce hladat na tich 527 stranach. 😀 A co si mala s ocami? lebo aj ja mam operovane kvoli kratkozrakosti, a nikto sa ma ani pri prvom porode na toto nepytal.

karap
12. okt 2011

@harper 😀 😝 😀

dena
12. okt 2011

@harper @karap tak mne stacilo pozerat len obrazky 😀 😀 😀 uz nech to mame za sebou 😉

lucka33
12. okt 2011

Ahojte 🙂 Ja som dnes taká unavená, večer idem veľakrát na wc, kým zaspím, potom sa zobudím o 5.00, a niekedy veru už nezaspím. Včera mal malý besný deň, strašne kopal, krútil sa, ja neviem, čo to malo znamenať, ale bolo to už na nervy, unavujúce...
@dadda02 ja mám ešte po prvom pôrode tie dojčenské podprsenky bavlnené, úplne najobyčajnejšie bez vystuženia, bez kostíc, také klasické s odopínaním vpredu. Ja som ale vtedy veľmi krátko kojila, tak uvidím, ako to bude teraz. Ale neviem, čo je lepšie, mne mamina vtedy hovorila, aby som podprdu nosila nonstop aj v noci, ale už som čítala aj také, že netreba nosiť... Tak neviem, uvidím, ako sa budem lepšie cítiť...

kukina79
12. okt 2011

@dena ahojky, tak ako kocik vyzdvihnuty? 😉 hod foto, ked budes chciet..

janulkan
12. okt 2011

@tasiko to verim, v podstate tebe nic take nehrozi, maximalne rozthranie co sa zahoji, ale to uz mas skoro zajedno ako po cisarskom 🙂 najlepsie by asi bolo pripravit sa na cisarsky a keby nahodou sa mala otoci, tak odrodis normalne 🙂 ale vedela by si na com si..inak kde sa chystas rodit?

kukina79
12. okt 2011

@janulkan myslim, ze do 30 dni, ale nie som si sita na 100% ja som dostala za ca 2 tyzdne odpoved. ale skus si tam zavolat, alebo ja som im pisala na mail a odpoved som dostala hned na druhy den 😉

zvedava17p
12. okt 2011

@veronika1417 ja som kupila podprdy v H and M, dve ma vysli tusim do 20 E...ale lacnejsie som v NR nevidela 😠

janulkan
12. okt 2011

@mackoxxx @luppita @lenica81 myslite ze teda bude stacit: kosielka, dupacky, flisovy overal, strikovany svetrik, taky polofusak-polooveral do autosedacky (https://www.modrykonik.sk/fotoblog/janulkan/alb... ), tenka a hruba ciapocka a tenke a hrube rukavicky? pripadne deka a este mame aj nanoznik na vajicku 🙂 ja som dost zimomravy clovek a bojim sa ze budem drobca moc obliekat 😀

kukina79
12. okt 2011

inac dievcata ako som sa ztazovala, ze maly je najaky neaktivny, tak dnes som asi dosla na to co mu chybalo... no najprv som ho nakrmila zdravym obedom, spenat so zemiakmy no nijaka reakcia 😖 a potom ma okolo 4tej chytila pazravost na sladke. Najprv padol za obet turecky med a potom som dostala strasnu chut na chleba s roznou variaciou na sladko, cize najprv s dzemom, potom s medom a nakoniec arasidove maslo s nutelou 😝 a to ste mali vidiet ako maly zacal po tomto vydatnom olovrante vystrajat....chudacisko on bol len cely cas hladny... 😀 😀 posledne dni som nemala nejak moc hlad a mala som tazky zaludok, tak som menej jedla.

tasiko
12. okt 2011

@janulkan predbežne chcem v BA ružinove.No už by som rada vedela na čom som teda...poviem cti pravdu.Nič iné nerobím tento týžden iba chodím po lekároch,raz interné predoperačné,predtým po výsledky z krvi,potom ultrazvuky,potom výsledky streptokoka kt ešte ani nemám na papieri,potom poradňa,ešte musím stihnúť poučenie o epi,potom zas za primárom,no otras...som už fakt unavená. ☹ ☹ kiežby sa nám to všetkým skončilo tak ako chceme... 😔

stellamiapiccola
12. okt 2011

@harper ja som mala robený lasik a ako malá som si pichla nožík do oka tak mám šité oko a aj tupozraké a cataracta conplicata dostala som implantát do oka aby som nemala vysoku dioptriu.No mne každý lekár tvrdí, že môžem rodiť normálne až na jednu ktorá ma operovala ako malú a ja to riskovať nechcem. pokiaľ máš len laserovú peráciu a nemala si veľké dioptrie to je v pohode.

slimme
12. okt 2011

http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID... davam tip na podprdu, je trosku draksia ale ja ju mam a je velmi kvalitna, pevna, a podla mna super na mensie prsia, nema ziadne zapinanie, to mi vyhovuje, lebo nic neotlaca...

kaia
12. okt 2011

@lianka7, mala som chicco 5 ks jednorazovych v baleni, ale velmi som im teda nedala 😒. Obliekala som si ich len vtedy, ked prisla navsteva a musela som ist za nimi na chodbu. Ja som mala extremne problemy s hojenim, ale uz som o nich pisala a duuuuufam, ze to tentokrat bude lepsie 😝

lenica81
12. okt 2011

@dominka757 to je aky spac tu medzi nami... ale uzivaj, s babom to nebude take ruzove... 😉

dominka757
12. okt 2011

@lenica81 😀 😅 ved este si to rychlo uzijem, kym mozem a kym ma to neprejde 😀

dadda02
12. okt 2011

@petulik14 Tak zrejme kupim jednu, zatial nieco lacne, aby bolo - aspon tak to odporucalo vela zien na forach, ktore som precitala. No a vela ich fakt pisalo aj o tom, ze v pripade malych prs nosili sportove podprdy alebo vystuzene ale bez kostice. Skusim teda ten trik s pastou 🙂 a som zvedavaaa, ako dopadnem 🙂

moka066
12. okt 2011

@dominka757 nooo presne tak.. 🙂
nie nie ja som od červeníka kusok od hlohovca....

lenica81
12. okt 2011

@harper @dena po vasich odporucaniach si ten clanok nekuknem, ani fotos... 😀
@lucka33 mne bolo lepsie bez... teda von som nosila, doma len na volno... nech sa vetraju... 😉
@janulkan by som ten strikovany svetrik vypustila, a tiez rukavicky hrubsie, lebo ved z overalu mu isto trcat nebudu, pre istotu vezmi, ale ked bude zakryty deckou aj krytom, tak nehrozi, aby mu bolo zima a zas v aute sa rychlo zakuri, tak nech sa neuvari... 😉 lebo dietatku je lepsie trosku chladu ako velmi teplo, lebo ono sa nevie potit a tym sa ochladit... 😉
@kukina79 spenat so zemiakmi u mna bol uz 2.den... ale po tom sladkom je vzdy aktivnejsi... zajtra sa tam asi uvidime... 😉

mackoxxx
12. okt 2011

@janulkan Ja to mam aj pre teplejšie aj pre chladnejšie a dám podľa potreby. Určite nebudem dávať veľa vrstiev (určite nie všetko). To by bol Ondrejko ako cibuľka.

kukina79
12. okt 2011

@lenica81 heh u mna spenat bol tiez dnes uz 2.den na jedalnom listku 😀 no veru po sladkom sa mu to zacalo pacit... 🙂 ja sa chystam, ze dojdem okolo pol9, to bude zase cesta od Kuchajdy na koniec petrzky s MHD 😠 a vies uz ku komu chces ist? ozaj a bola si dnes na tej prednaske o epi?