icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenka1108
13. okt 2011

@ninka23 no mne povedal dr. ze kym maly rastie je to ok...tak som kludna.

lady511
13. okt 2011

@charlottte 🙂 Ahojky..no ja mám 22..a taktiež prvé bejby...hlavne sa bojím tho šitia lebo vraj to viac bolí ako celí porod ☹

stefie
13. okt 2011

@majoslava u vas sa da naplanovat cisarsky?? ja ked som sla s biankou a povedala som, ze by som chcela rodit cisarskym, pokial sa nebudem otvarat, tak mi povedali, ze nie som holywoodska hviezda aby som si vyberala, ako budem rodit...
@blackrose u mna uz od 29tt hrozi predcasny porod,ako som bola v nemocnici takze mozno preto.. a plus daco hovoril o tom ze u druho-treto rodiciek sa to stava..ved minuly tyzden ked som bola tak mi povedal, ze "uvidime sa snad buduci tyzden, teda, ak vydrzite".. co ti poviem... on uz dlho nerata s tym ze donosim do konca...

lady511
13. okt 2011

@charlottte a odkial si??,

kiribaby
13. okt 2011

@dena tak to vôbec netuším..robia tie prednášky každý týždeň? 😕 Vlastne som sa len telefonicky objednala na prvú poradňu - pravdepodobne som hovorila s recepčnou, o tej prednáške mi asi povie až lekár na prvej kontrole..no uvidíme, v každom prípade o epi mám určite záujem, tak sa na to budem informovať, ak by mi nenavrhli ísť na prednášku 🙂 Hlavne som rada, že som tam už ako-tak ohlásená, keby na mňa pôrod prišiel predsa len o niečo skôr 🙂

ninka23
13. okt 2011

@lady511 Moje šitie primár pri prvej nazval "slovenská výšivka " Bola som taká stŕpnutá tam dolu, že som nič necítila. 😉

ajvetka
13. okt 2011

@lady511 preto su zeny tehotne, preto rodia, lebo chlapi by to nezvladli 🙂 🙂 🙂 🙂 ja sa bojim tych bolesti. Ale nejak to babo na svet prist musi. Po prvom porode som hned povedala, ze to bolo v pohode. Zvladnes to, ako kazda z nas, nevies, coho sa mas bat, co je podla mna vyhoda. A koniec koncov stoji to za to.

kaia
13. okt 2011

@kiribaby @dena, ako idete hradit porod u Kocha? Budete to riesit na recepcii pri prvej poradni? Ja tam este prvu poradnu naplanovanu zatial nemam 😒. Chcela by som si zazmluvnit Dr. Ditteho a ten mi v telefone povedal, ze staci ist k nemu 2 poradne pred terminom. Ale rada by som to uhradila skor... 😉

romcha
13. okt 2011

@lady511 nebolí to šitie viac ako celý porod 🙂

kiribaby
13. okt 2011

@kaia tiež by som to radšej uhradila vopred, než riešiť financie počas kontrakcií 😅 Asi sa najprv poinformujem čo a ako na prvej poradni a potom pri druhej to uhradím. Ak to bude možné - v hotovosti priamo na mieste alebo vkladom na ich účet v banke..bohužiaľ mám zahr.banku, takže na kreditke mám denný limit, preto už teraz pravidelne navštevujem automat a zhromažďujem "pôrodné" 😀

kaia
13. okt 2011

@kiribaby, ja to asi vyriesim pri prvej poradni hotovostou. Len sa bojim, ze ked je prva poradna az 2 tyzdne pred terminom, tak to aby som nosila cash pri sebe 🙂. Sice som Arturka prenasala, ale lekar mi povedal, ze slecnu mozem cakat skor 😎

lenka1108
13. okt 2011

@kiribaby kolko idete platit??? ja neviem co mam urobit ci zazmluvnit alebo nie... 😒

kiribaby
13. okt 2011

@lenka1108 ideme do Sanatória Koch v BA, pôrod vychádza 1200Eur a zazmluvnenie 300Eur...

lenka1108
13. okt 2011

@kiribaby cooooooooooooooooooooooooooooooo az sa mi zahmlelo pred ocami... to je nejake VIP???? kokos tolko penazi....

kiribaby
13. okt 2011

@lenka1108 aj mne sa ešte sem-tam zjavuje tá suma v snoch 😀 ale som pevne rozhodnutá, po posledných skúsenostiach s naším super dokonalým zdravotníctvom 😎 😎 a hlavne milým a ústretovým personálom 😎 😎 už nemám nad čím váhať 🙂 hej hej je to súkromná gynekologicko-pôrodnícka nemocnica..

lenka1108
13. okt 2011

@kiribaby akurat o tom citam ako vyzera to perfektne ale mne by bolo luto dat tolko penazi .sice chcem vip izbu ale ta bude stat nejakych 150e. ale samozrejme kazdy ako sa citi.mozno keby som bola z ba by som nerozmyslala a sla do toho...

kaia
13. okt 2011

@lenka1108, suma mala nie je, ale stoji to zato, to som si uplne ista 😉.

milek
13. okt 2011

@kiribaby Ty kokos, tak to už za tie prachy musíš rodit bez bolestí a s úsmevom 😀

majoslava
13. okt 2011

@blackrose v utorok bude 38tt

milek
13. okt 2011

Ináč ja po dnešnom sone vobec neviem ako budem rodit, malý má okolo 2700g a je KP, na druhý týžden má čakaju predoperačné vyšetrenia a potom konzílium v nemocnici a uvidíme , dufam že mi navrhne doktor sekciu.No poteš 😠

majoslava
13. okt 2011

@stefie ja idem v pondelok za primárom... tak som zvedavá čo mi povie.... myslím si že mám právo vybrať si ako chcem robiť...

kaia
13. okt 2011

@milek, chlapci sa KP nerodia inak ako sekciou. Mozno si to este rozmysli a maminku prekvapi 🙂

milek
13. okt 2011

@kaia By ma veelmi potešil ale segrenka mala presne takto maleho uloženeho(ona rodila v maji), mala spravene predoperačné a nechali ju najskor 3 hodiny v bolestiach lebo doktor v TN nemocnici povedal že to by mala zvladnut vytlačit , po troch hodinách jej rýchlo robili sekciu lebo malemu slabli ozvy, tak moc velku nadej že to bude jednoduche si nedávam ,kiež by sa radšej pretočil.

lenka1108
13. okt 2011

inak ja si myslim ze sa mi maly zase otocil.v utorok na sone bol dole hlavickou ale dnes sa mi zda ako keby na pravo tlacil hlavu a na lavo ritku.presne ako predtym.myslite ze to je mozne? predoperacne mi uz v utorok zrusil ze ked je otoceny hlavou dole tak netreba.co ak sa otocil a na gyndu idem zase v utorok? postihaju mi tie predoperacne zase urobit?

kaia
13. okt 2011

@milek, to snad nie 😒. Chlapci sa nerodia KP normalne kvoli moznej neplodnosti. Tvoj lekar neriesi nejake predoperacne vysetrenia?

milek
13. okt 2011

@kaia Ja mam doktorku, ona je zlatá ale žial ona nerodí a ona tiež odporučila sekciu a tie predoperačné mi práveže ide robit o týžden len neviem ako pochodím v nemocnici , ešte som v klude lebo otočit sa može a potom konzíliu v nemocnici budem mudrejšia , takže ešte nerobím žiadne závery , len po tej skusenosti čo máme v rodine mám trochu obavy

dena
13. okt 2011

@kaia @kiribaby tie prednasky o epi su len v pondelok a o 9.30 h....porod sa vraj da zaplatit prevodom na ucet alebo tam v hotovosti (to mi povedala recepcna)...ja to chcem zaplatit hned na prvej poradni, nech potom nestresujeme s mm 😉

kaia
13. okt 2011

@dena, mudro 😉. Tiez by som sa rada vyhla tomu, ako sa budeme od nas z Madarska ponahlat odviest syna k mame, cestou hladat bankomat a este aj stihnut prist nacas na sal 😉.

martinano
13. okt 2011

@lenka1108 zial je to mozne, niekedy sa takto drobci vrtia a neboj stihnu ti spravit, predoperacne aj keby si zacala rodit, ked je urgentna sekcia, tiez stihaju, nemusis sa bat, robila som na sale, tak viem 😉

stellamiapiccola
13. okt 2011

@kiribaby ja som to zaplatila v hotovosti a ták mi ďakovali ešte že tak 😀 ja som tam došla skorej ako som mala tak som si to hneď poriešila nech to mám z krku 🙂

@stefie mňa tiež plánujú cca na 23.10 v utorok idem na poradňu potom budem vedieť presnejší termín