Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
neviem ci ste to postrehli, ale vo fotoblogu som uz dala tabulku s novembrovcatami, moze byt taka, alebo chce niekto aby som doplnila este nejaky udaj? Ako tam pisem, budem tam zatial davat len tie maminky, ktore boli aj v prvej tabulke, nie preto ze by som ostatne nechcela zapisovat, ale ked sa nedali zapisat do prvej mozno nechcu ist ani do druhej, tak aby mi nikto potom nenadaval 😎 Ale ak sa niektora ozve, kludne ju este doplnim aj do prvej tabulky 🙂
@karap veeeelmi dobre 😉 chvalim 🙂) hlavne neustup a keby si aj nove cislo nekupil, jeho problem, tebe je ten mobil dolezitejsi ako jemu...
no baby, ja som dnes tiez po poradni, prakticky mi nerobil nic, len prietoky, dokonca ma dnes ani nekontroloval odspodu,a le to asi preto, bo ma pozeral v utorok..a na konci sa ma spytal : tak co, dame este jeden termin poradne, ci uz kasleme na to? ja vyplestila oci ako puky, ze prosim? a on mi ze to je otazka hodin, nanajvys tyzdna a vy sa rozpadnete..viete co, dame to este na buduci tyzden, ale zavolajte mi keby nieco...
konecna...
@kaia to poznám ,nám klampiar na malej bytovke robí okapy vyše roka...stále nie je vhodné počasie a pod. 🙂..minule mu lešenie ohlo už hotovú rínu,aký bol fujak...ale teším sa s tebou,budete to mať určite super potom..ja som rada,že sme to doma stihli nejak dať dokopy,tak už pár dní sedíme večer pri krbe a relaxujeme..mali sme toho dosť,tým,že sme si to robili sami,stále bordel a prach...už som konečne požehlila a uložila malého veci..doteraz nebolo kam.. tak už len nejaké maličkosti dokúpiť a tašky zbaliť.. 🙂
@veronika1417 mam sa rozhodnut 🙂 ...ako by to bolo take jednoduche...toho 15. je iba moj pocit, ze to bude
@lianka7 veru zostresovalo, ved to moze znamenat komplikaciu
@leslyelee Ale podla mna je normalne ak pribera, tak neviem co stresuju,sak keby horsie by bolo keby nepriberala a chudla. Takze aspon vydis ze mas kvalitne mliecko 😉 Inac od nas tu jedna baba porodila chlapceka vazil cca3780 g a po tyzdni ked boli na poradni mal nieco vyse 4330g a doktorka jej povedala ze to je az nad priemer normalnej vahy ale vobec koli tomu ju nikam neposielala.Cize mala ked pribrala tak to je len dobre a to nie enormnae vela pribrala.Cize ja si myslim ze je to normalne a neviem preco ta stresuju 😠
@alama gratulujem 🙂
@charlottte ahoj,aj ty rodis v bojniciach? tak este nejaky tyzden vydrz a stretneme sa🙂 ja mam termin 23.11

@majoslava no asponze Ta nebudu trapit 🙂