icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
1. nov 2011

@lucka33 ja som tie bolesti stehien mala teraz prvykrat aj ked v noci ked sa prevraciam tiez uz stonem 😅 no ale ved uz to aj boli a niekedy sakramensky. Ja sa tiez najlepsie citim ked sa hybem nechcem sediet, lezat aj ked manzel ma kolkokrat vola oddychnut si ja som potom ako dolamana, vzdy mi prizvukuje ze mm oddychovat ale mne je potom este horsie radsej s takto cez den prekacickujem kade tade a bolesti mam len v noci ked lezim.

veronika1417
1. nov 2011

@lianka7 panvu mi doktorka uz nemeria a toto mi povedali teraz naposledy na sone mozno ked jej to poviem tak ma este raz odmeria lebo este nema toto info doteraz bolo zdy vsetko oki.

lianka7
1. nov 2011

@veronika1417 a mas zapisane tie rozmery v tehu knizke uz?

lianka7
1. nov 2011

@cucovia ja si ich tiez zajtra kupim,hadam mi pomozu 😒

lianka7
1. nov 2011

@veronika1417 Ako vidiet,v dnesnej dobe bez znamosti je uz clovek strateny...to je sila!!! 😠

stefie
1. nov 2011

@lianka7 pocuj, lia, chcela som sa spytat..nemam s tym absolut skusenosti, ale co klasicke prehanadla? niektore baby, netusim uz kto spominali nejaky yal gel-myslim ze to bol daky gelovy klistir.. nerozmyslala si nad tym? ako ja tiez mavam tvrdu stolicu, ale od detstva, takze som zvyknuta, ze si doslova natrhnem konecnik, to riesim kalciom ale ked myslis ze to nejde,mozno nejake prehanadlo-lekarske original, nie babske rady alebo ozaj ten klistyr...

kvietok73
1. nov 2011

ahojte baby....

chcem sa len opýtať, či pijete "odvar" z ľanového semienka...Ono by to malo dosť pomôcť aj pri zápche...
možno Ti to pomôže @stefie ...ja som zaradila do jogurtov ľanové semienko a odvtedy je to lepšie...
o YAL-e som počula i ja, ale neviem ho nikde zohnať....skúšam lekárne, kým ešte nerodíme :D

inak, držím Vám prsty ! 🙂

atima
1. nov 2011

mam pocit že nas je tu stale menej a menej a to sme novembrovky a dnes je ešte len prveho, nejako ste sa poponahlali poniektore 😉

lolinkamaminka
1. nov 2011

@atima tiez mam ten pocit ze nas je tu dajak malo 😀 😀 😀

dominka757
Odpoveď bola odstránená
lenka1108
1. nov 2011

@dominka757 ano hodi podla mna.aj my sme myslelai ze dame matiasa alebo matthew-a ale nejde to k priezvisku...

ahoj baby.no ja stale doma nic sa nedeje len maly sa stale menej a menej hýbe.mam z toho depku.
zajtra ideme s mm za primarom a poprosit ho o sekciu co najskor.som zvedava kolko si vypyta a co povie.ale hadam sa nam to podari.drzte palceky.

dominka757
1. nov 2011

@lenka1108 a ake ste si nakoniec vybrali? 🙂

luppita
1. nov 2011

o toniku vravela aj dr jednej mamicke predomnou, co uz nevedela co s tym a ze co ma robit aby to urychlila, tonik bol jedna z moznosti, ze uz isto babatku neublizi v tomto stadiu .... 🙂

lenka1108
1. nov 2011

@dominka757 haha no este nevieme... mala bojuje za Benjamina ale mne sa to moc nepolubuje...neviem 😒

lolinkamaminka
1. nov 2011

och som smutná, dnes taký pekný dátum a tá moja chobotnička nič.. 😕 🙂 viem, ešte bude aj 11.11. ale to už bude 7 dní po termíne a to zas by bolo neskoro takže tam sú šance ešte menšie 😒 škooooda 😝

kaia
1. nov 2011

@lolinkamaminka, dnesny datum by som osobne ozelela 😉 (narodit sa na sviatok zosnulych 😒). Neboj, urcite sa slecna narodi na datum, ktory si vyberie a bude pre Teba ten najkrajsi 😎

lolinkamaminka
1. nov 2011

@kaia jasnackaaa 😀 to je samozrejme 🙂 ja len tak, ze to by bol uz aky vyznamny datum 😉

cucovia
1. nov 2011

@lianka7 inak moje telo sa spametalo, len čo som ich kúpila, asi sa zlaklo 😝 😀 no hlavne nech ti niečo pomôže! 😉

henrieta44
2. nov 2011

@lianka7 no ak ti nepomôžu ani tie glycerínové čípky tak by som sa už potom radšej poradil s dr. nech ti on niečo predpíše. inak je veľmi dobrý a šetrný aj DUPHALAC sirup ale ten je len na predpis. ja som ho dávala malému ked mal problemy so stolicou a zabral mu. ešte môžeš skúsiť PSYLIUM (je voľne dostupný v lekárni) alebo čaj LIST SENNY ( aj en je volne dostujpný v lekárni) toto zase používala moja stará mama ked sa nemohla vyprázdniť, ale skús sa poradiť bud v lekárni alebo s dr., radšej...držkám palčeky nech sa ti čím skôr uľaví. ja som rada ž toto nepoznám.

lolinkamaminka
2. nov 2011

Dobre ranko babulky, ja len na skok ze ci niekto zase neisiel na to uz 😉 ja idem za chvilku do nemocky na CTG-cko tak som zvedava ako dopadnem a ci niekoho bude tankovat fakt, ze som dva dni pred terminom 🙂 tak zatim pekne ranko vsetkym 😎

eviiinka
2. nov 2011

@lolinkamaminka tak to je naozaj zaujimave 😠 vsetky ste uz boli na ,,pasoch,, a ja nebit vas ani neviem že nieco take existuje 😕 no som zvedava co mi povedia dnes na ultrazvuku ....

eviiinka
2. nov 2011

@veronika1417 Dakujem 🙂

eviiinka
2. nov 2011

@z0e Dakujem 🙂 dobre padlo 😝

eviiinka
2. nov 2011

Dobre ranko babulky 🙂 tak ja uz sedim za PC, pracka pustena, uz len pockat na 9.00 a ide sa na ultrazvuk, uz sa neviem dockat :D Baby, staci ak pojdem na matriku, až ked sa drobček narodi ?
Prajem pekny dnik zatial 🙂

eviiinka
2. nov 2011

Baby , mam este otazocku.Po narodeni s apo 2 tyzdnoch ide s babetkom k doktorke, staci ist za nou az potom, ci uz v porodnici budu chciet vediet kam pojdeme ?

lianka7
2. nov 2011

@stefie
@cucovia
@henrieta44 Diky moc baby za cenne rady,teraz som este raz vyskusala stavu z kapusty a zakysanku...ked nepomoze pojdem kupit glycerin.cipky a poradim sa v lekarni...dufam,ze nieco uz konecne zaberie,lebo bolesti criev su ako kontrakcie 😢

lianka7
2. nov 2011

@eviiinka Nam hovorili na kurze,ze uz porodnici sa pytaju na pedatria-aj jeho kontakt,lebo mu posielaju spravy z vysetreni a keby nieco bolo-kontaktuju ho.A pediatrovi sa ty musis ozvat hned po prichode z porodnice,lebo by ta mal navstivit /alebo ty jeho/ do 48 hodin od prichodu z porodnice-aspon u nas to takto funguje...

lianka7
2. nov 2011

@kvietok73 Ano ja si davam lanove semiacka do jogurtu,odvar som este nerobila-ako si ho mam spravit?

eviiinka
2. nov 2011

@lianka7 aha, tak pojdem dnes radsej za nou sa opytat, ako to funguje tu 🙂 Dakujem 🙂

pimpa
2. nov 2011

ahojte,
ja som mala vcera vecer od siestej skoro do deviatej bolesti v podbrusku ako pri menzese..potom to preslo ked som si lahla. A teraz rano po prebudeni zase. a mi ta bolest do krcka vyustuje. Aj vy to mavate? to su akoze ti poslickovia?
No uvidime ako sa to bude vyvijat dalej 😉