Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kosta123 z celeho srdca jej gratulujeeem! 🙂 velmi sa tesime ze to uz ma za sebou 🙂 vsetko len to dobre a vela vela vela hlavne zdravia jej aj malinkemu 🙂
Baby ja uz nemam plodovu vodu vobec a neviem ci mam este nejaku zatku 😉 ale vraj mam okamzite utekat do nemocky akonahle sa ozve porod ale podla coho mam vediet kedy utekat??? Mala je vraj uz plne pripravena a doktor povedal, ze to moze prist kedykolvek ale ja neviem co mi to ma naznacit ☹ mam cakat len na bolesti??? Lebo brucho mi tvrdne stale tak ale preto tam bezat nebudem ale ja naozaj neviem kedy ist ☹
@veronika1417, nemas plodovu vodu vobec? Je to mozne 😒 ? Uz som sa trochu stratila, ides SC alebo prirodzene?
@veronika1417 Ale ked nemas plodovu vodu, tak asi by si mla ist. 😒 ja som tiez otvorena a bolesti nemam. Pri dcerke ked mi vyvolavali tak ked som bola na 3 cm otvorena som uz nemohla vydrzat a teraz nic..len take tlaky dole..co ma aj tesi. Sa vravi ze ak odtecie plodova voda treba ist do 24 hodin do nemocky..tak pre istotu.
@veronika1417, tak asi neodtiekla 😒. Neviem, mne ju prepichovali v nemocnici a podla toho, co zo mna islo, tak si myslim, ze by si si to vsimla ajkeby si nesedela doma 😀 😀 😀
@veronika1417 a nemala si nejaky vodnaty vytok?zrejme ti po troskach odchadzala...moja,chytia ta akoby menstruacne bolesti,ktore sa budu spravidelnovat...
@veronika1417 Hlavne si sleduj intervaly ako casto sa budu opakovat...to sa ta budu hned na prijme pytat a ked budu pravidelne-sup do porodky.
@veronika1417 Mne akurat povedali na ultraazvuku vcera ze mam menej plodovej vody..a som sa pytala ci mi mohla po troske odtiect tak vraj nie..ze v tomto stadiu je to normalne ale kde je tak to neviem.. A bolesti presne ako pise lianka7 chytia ta menstruacne bolesti a bolest v krizoch aspon ja som to tak pocitovala.. A fakt keby ti odtiekla voda naraz tak by si to pocitila, mne ju tiez prepichovali na porodnom stole. jedine ak fakt tak pri moceni ze by odtiekla a nevies o tom.
@veronika1417 skus si dat teplu sprchu ked pridu ak budu ozajstne tak budu intenzivnejsie ..
@lianka7 no veru budem uz aj ma chyta kadejaka panika no je to zvlastne ale aj radost 😉 aj ked stale neviem na com som lebo budu pripraveny aj na sekciu keby daco ... som v stave kedy este mi to asi nedochadza alebo co 😀
@janap24 ja som sa tiez pytala na utz ze kde je ved tyzden predtym bolo vsetko oki a oni povedali ze vo vyssom stadiu tehu je to normalne a bola som vybavena ale dnes uz nevedeli co maju odmerat 😕 babule ved keby ma zo mna vysplechnut nejake to deci vody urcite by som o tom vedela 😅
@janap24 zatial tie bolesti dnes nemam ale ked pridu tak vyskusam 😉 dakujem
@veronika1417 nerozumiem nemaš plodovu vodu a lekar ťa pošle domov ? 😲
@atima jojo a navyse zavolali k tomu aj primara a ten povedal ze je to oki len v pripade zacatia porodu mam utekat s taskou k nim to je vsetko.
@veronika1417 ja byť tebou radšej idem do nemocnice, neriskovala by som, kedže malé už nemá plodovú vodu, mohlo by dostať infekciu.
@henrieta44 ja som ale teraz odtial len prisla 😀

@denis006 No moja,mojej sestre odišla hlienová zátka včera ráno a oddnes rána drží v náručí svoju bábiku 😵