Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk Ahojcek kocka, no zaujimave je slabe slovo bolelo to ako svi.a 😀
@lenka1108 veru si 🙂 a velmi sa s Tebou tesime. Daj sa cim skor dokopy a posielame pusinku chrustikovi 😉
davame foto brusiek? ja som fotila rano tak hodim 😉
@lianka7 ja som tento stav mala predvčerom, poobede ma začalo preháňať a lietala som na wcko skoro celú noc, tvrdlo mi brucho a bolele ma celý spodom, mala som aj kŕče v žalúdku a bolo mi na zvracanie, ale na pôrod to zatiaľ nevyzerá, včera som bol vp oradni, dr. ma pozeral, krčok je len trochu skrátený, vraj min.ešte týždeň ostanem pokope 😉 , ale zase hnačkovanie vraj môže pôrod spustiť veľmi rýchlo.....no ja som sa dnes normálne naraňajkovala , potom mi síce zase začali také slabšie kŕče ale prešlo, tak snád to bude ok, uvidíme, 😉
@zuzka051 no materská pokiaľ viem, tak sa vypláca po 15 tom a druhý termín je po 25tom v mesiaci, takže kedže sme väčšinou nastúpili na MD všetky až v oktobri, môžeme prvú materskú dávku čakať až okolo 15 novembra, lebo vždy sa vypláca za mesiac pozadu, takže babule kľud, ona príde 😉
inak baby ja neviem ako ste na tom vy, ale ja už začínam byť nervózna z pôrodu, ani sa mi už nechce do ničoho púšťať, a to by som ešte mala čo to na robote, lenže nič ma nebaví a pri ničom dlho nevydržím, bože som ako malé dieťa
@henrieta44 ze nepride sa nebojim, ja som len bola zvedava na vymer, ze mi poslu kolko mi bude chodit. a nikde nic.... 😒
@henrieta44 ja som na tom rovnako 😒 rozmyslam nad somarinami a potom mam len depky 😖
@henrieta44 to viem mne chodia peniaze okolo 20 teho len mi ešte žiadny papier neprisiel zo socialky,ani neviem kolko budem dostávať 😉
@lucka33 jááj moja, ten papier kým ti pošlú..oni majú čas, skôr ti prídu peniažky z materskej ako rozhodnutie, to ja už neriešim, zakaždým sa mi to tak stalo, že mi prišli najskôr peniaze a po pár dňoch mi prišlo rozhodnutie o výške poberaného príspevku, však sme na slovensku a tu je všetko opačne 🙂 😉
@liat skôr ti prídu peniaze a potom papier, mne to tak vždy prišlo, úplne naopak 🙂
@zuzka051 ti chodia na účet či na adresu, lebo mne chodia na účet a väčšinou toho 15 ich tam mám, ale predtým ked mi chodili len na adresu, tak tiež mi prišli až okolo 20teho
@henrieta44 ja som na tom uuuplne rovnako, zostavam neista, nervozna, citim strach alebo taku vnutornu nervozitu,... chcem byt v pohode ale uz to clovek citi alebo co 😕
iddem si dať nejaká sladkú dobrotku nech si obalím nervičky, lebo si pripadám ako háravá sučka v klietke 😀
@henrieta44 ja uz mam jeden rad Milky v sebe ale asi idem este na jeden 😉 a to mam tu velikuuuu 😀
@henrieta44 zaujmavé...mne včera odišla alebo začala odchádzať zýtka a večer mi bolo totálne zle....akoby od žalúdka až na vracanie...ako tak čítam, nie som sama...len dúfam, že to súvisí s pôrodom a nie s nejakou vyrózou 😅
a najlepšie bolo včera, ked sa ma drahý opýtal, že láska a kedy dámu tu ,,vyvolávačku " no a ja trúba som na neho vyvalila oči ako žaba, že ja nemám chuť....tak chápete ma, môj manžel sa konečne po mesiaci môjho neustáleho nátlaku rozhýbal a mňa prejde chuť, ja som asi vadná, ale bo sú to tie hormóny???? 🙄
@denis006 mne vcera tak ostalo zle od zaludka a aj dnes rano 😕 vecra som bola na tej rizikovke a normalne som usla z cakarne na zachod co som myslela ze sa tam po... a dnes rano som s snazila rychlo nieco zjest lebo ma az napinalo ... toto moze byt z toho 😕 som myslela, ze len nervy 😅
@henrieta44 No uvidime,ci sa z toho nieco udeje...mam po teplej sprche, po dalsej navsteve wc-ka...podbrusko ma stale pobolieva,ale nie tak ako v noci a maly v brusku je strasne nepokojny-neskutocne kope,mrvi sa,ide mi boky vyrazit-taky este nebol-chudacik moj ☹
@denis006 no ak si už začala krvácať, tak u teba to bude už určite znamenať blížiaci sa pôrod, no ja si myslím že u mňa to bola len viróza, a aj som včera dokimu povedala, že len aby sme neprenášali a on na to, že tak sa potom aspoň stretneme v pôrodnici....jeho manželka tiež čaká, má termín pôrodu po mne 😀
@henrieta44 chodia mi na účet,niekedy už 18 ale inak toho 20 teho
@veronika1417 ja som včera "zožrala" celú študentskú ppečať bielu... 😀 a dnes už rozmrazujem lístkové cesto a idem urobiť vyšňovú štrudlu...mňam a na obedík len polievku z fazuľových luskov ba kyslo...a druhé mám ešte od včera - kuracie stejky.
V pondelok som umyla okná len jedno mi zostalo a nemôžem sa k tomu dokopať.... 😠
@lianka7 môžno chcem následovať sesternicu 😉

@harper tak to je riadne brusko 🙂 ja mam stastie ze moje nie je velke, uz teraz mam co robit 😉