icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

liat
4. nov 2011

@harper tak to je riadne brusko 🙂 ja mam stastie ze moje nie je velke, uz teraz mam co robit 😉

liat
4. nov 2011

@lucka33 ja tiez este nemam, kedy si posielala? alebo zamestnavatel?

veronika1417
4. nov 2011

@dominika_sk Ahojcek kocka, no zaujimave je slabe slovo bolelo to ako svi.a 😀

liat
4. nov 2011

@lenka1108 gratulujem k syncekovi, a teda ti poviem mali ste to na male. si silna baba a nech sa rana rychlo hoji a benjaminkovi vela zdravicka

veronika1417
4. nov 2011

@lenka1108 veru si 🙂 a velmi sa s Tebou tesime. Daj sa cim skor dokopy a posielame pusinku chrustikovi 😉

veronika1417
4. nov 2011

davame foto brusiek? ja som fotila rano tak hodim 😉

zuzka051
4. nov 2011

@lucka33 ahoj ani mne ešte nič neprišlo,neviem kde to trčí ☹

henrieta44
4. nov 2011

@lianka7 ja som tento stav mala predvčerom, poobede ma začalo preháňať a lietala som na wcko skoro celú noc, tvrdlo mi brucho a bolele ma celý spodom, mala som aj kŕče v žalúdku a bolo mi na zvracanie, ale na pôrod to zatiaľ nevyzerá, včera som bol vp oradni, dr. ma pozeral, krčok je len trochu skrátený, vraj min.ešte týždeň ostanem pokope 😉 , ale zase hnačkovanie vraj môže pôrod spustiť veľmi rýchlo.....no ja som sa dnes normálne naraňajkovala , potom mi síce zase začali také slabšie kŕče ale prešlo, tak snád to bude ok, uvidíme, 😉

henrieta44
4. nov 2011

@zuzka051 no materská pokiaľ viem, tak sa vypláca po 15 tom a druhý termín je po 25tom v mesiaci, takže kedže sme väčšinou nastúpili na MD všetky až v oktobri, môžeme prvú materskú dávku čakať až okolo 15 novembra, lebo vždy sa vypláca za mesiac pozadu, takže babule kľud, ona príde 😉

zlamal.i
4. nov 2011

@lenka1108 och jaj tak aj take sa stava,to som ani nevedela,este ze ste obidvaja v poridku,hlavne nech ste zdravucky a drzim plce pri ncvicovani chodze 🙂

henrieta44
4. nov 2011

inak baby ja neviem ako ste na tom vy, ale ja už začínam byť nervózna z pôrodu, ani sa mi už nechce do ničoho púšťať, a to by som ešte mala čo to na robote, lenže nič ma nebaví a pri ničom dlho nevydržím, bože som ako malé dieťa

liat
4. nov 2011

@henrieta44 ze nepride sa nebojim, ja som len bola zvedava na vymer, ze mi poslu kolko mi bude chodit. a nikde nic.... 😒

zlamal.i
4. nov 2011

@henrieta44 ja som na tom rovnako 😒 rozmyslam nad somarinami a potom mam len depky 😖

zuzka051
4. nov 2011

@henrieta44 to viem mne chodia peniaze okolo 20 teho len mi ešte žiadny papier neprisiel zo socialky,ani neviem kolko budem dostávať 😉

henrieta44
4. nov 2011

@lucka33 jááj moja, ten papier kým ti pošlú..oni majú čas, skôr ti prídu peniažky z materskej ako rozhodnutie, to ja už neriešim, zakaždým sa mi to tak stalo, že mi prišli najskôr peniaze a po pár dňoch mi prišlo rozhodnutie o výške poberaného príspevku, však sme na slovensku a tu je všetko opačne 🙂 😉

henrieta44
4. nov 2011

@liat skôr ti prídu peniaze a potom papier, mne to tak vždy prišlo, úplne naopak 🙂

henrieta44
4. nov 2011

@zuzka051 ti chodia na účet či na adresu, lebo mne chodia na účet a väčšinou toho 15 ich tam mám, ale predtým ked mi chodili len na adresu, tak tiež mi prišli až okolo 20teho

veronika1417
4. nov 2011

@henrieta44 ja som na tom uuuplne rovnako, zostavam neista, nervozna, citim strach alebo taku vnutornu nervozitu,... chcem byt v pohode ale uz to clovek citi alebo co 😕

henrieta44
4. nov 2011

iddem si dať nejaká sladkú dobrotku nech si obalím nervičky, lebo si pripadám ako háravá sučka v klietke 😀

veronika1417
4. nov 2011

tak a toto sme my babulky tatinkove 🙂

veronika1417
4. nov 2011

@henrieta44 ja uz mam jeden rad Milky v sebe ale asi idem este na jeden 😉 a to mam tu velikuuuu 😀

denis006
4. nov 2011

@henrieta44 zaujmavé...mne včera odišla alebo začala odchádzať zýtka a večer mi bolo totálne zle....akoby od žalúdka až na vracanie...ako tak čítam, nie som sama...len dúfam, že to súvisí s pôrodom a nie s nejakou vyrózou 😅

henrieta44
4. nov 2011

a najlepšie bolo včera, ked sa ma drahý opýtal, že láska a kedy dámu tu ,,vyvolávačku " no a ja trúba som na neho vyvalila oči ako žaba, že ja nemám chuť....tak chápete ma, môj manžel sa konečne po mesiaci môjho neustáleho nátlaku rozhýbal a mňa prejde chuť, ja som asi vadná, ale bo sú to tie hormóny???? 🙄

veronika1417
4. nov 2011

@denis006 mne vcera tak ostalo zle od zaludka a aj dnes rano 😕 vecra som bola na tej rizikovke a normalne som usla z cakarne na zachod co som myslela ze sa tam po... a dnes rano som s snazila rychlo nieco zjest lebo ma az napinalo ... toto moze byt z toho 😕 som myslela, ze len nervy 😅

lianka7
4. nov 2011

@henrieta44 No uvidime,ci sa z toho nieco udeje...mam po teplej sprche, po dalsej navsteve wc-ka...podbrusko ma stale pobolieva,ale nie tak ako v noci a maly v brusku je strasne nepokojny-neskutocne kope,mrvi sa,ide mi boky vyrazit-taky este nebol-chudacik moj ☹

henrieta44
4. nov 2011

@denis006 no ak si už začala krvácať, tak u teba to bude už určite znamenať blížiaci sa pôrod, no ja si myslím že u mňa to bola len viróza, a aj som včera dokimu povedala, že len aby sme neprenášali a on na to, že tak sa potom aspoň stretneme v pôrodnici....jeho manželka tiež čaká, má termín pôrodu po mne 😀

zuzka051
4. nov 2011

@henrieta44 chodia mi na účet,niekedy už 18 ale inak toho 20 teho

denis006
4. nov 2011

@veronika1417 ja som včera "zožrala" celú študentskú ppečať bielu... 😀 a dnes už rozmrazujem lístkové cesto a idem urobiť vyšňovú štrudlu...mňam a na obedík len polievku z fazuľových luskov ba kyslo...a druhé mám ešte od včera - kuracie stejky.
V pondelok som umyla okná len jedno mi zostalo a nemôžem sa k tomu dokopať.... 😠

henrieta44
4. nov 2011

@lianka7 môžno chcem následovať sesternicu 😉

lianka7
4. nov 2011

@denis006 Mne zatka este vobec nezacala odchadzat,len mam taky rozhadzany zaludok,vobec nemam chut do jedla..veru bol by to zazrak,keby sa nam tak so segrou postastilo,ze tak ako sme mali terminy den po dni,este by sme aj den po dni porodili 🙂