icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

denis006
4. nov 2011

@henrieta44 nekrvácam,...to len v tom hliene bola akoby zrazenina krvná...

veronika1417
4. nov 2011

@denis006 joooj mnam ja milujem vsetko s visnami je to moje naj ovocie 🙂 na obed neviem nic vymysliet ☹ dokola citam forum co varit a dnes si nejako neviem vybrat chcela by som nieco jednoduche co mam hned lebo sa necitim na nejake vyvaranie 😖

lianka7
4. nov 2011

@henrieta44 no možno ano 😵

liat
4. nov 2011

@henrieta44 no fasa, a tak nevadi, uz je to jedno na MD budem tak ci tak 🙂

liat
4. nov 2011

@veronika1417 malinke brusko ako ja. mame vyhodu 😉 krasnucke. nemas ho velmi dolu ale

lianka7
4. nov 2011

Ozaj baby,dnes nam este trinka nepisala-ktovie ci uz aj nerodi 😉

lianka7
4. nov 2011

@veronika1417 Malinkate brusenko krasne 🙂

blackrose
4. nov 2011

@lucka33 ani mne este neprislo rozhodnutie, ale ja aj viem preco... este si nieco doziadali od zamestnavatela... tak som zvedava kedy mi to pride
@lenka1108 este raz blahozelam a prajem rychle zotavenie... no Benjaminko tam pekne nacvicoval do poslednej chvile 🙂
@veronika1417 stale pises, aka si prides velka... ale ved mas uplne pekne male brusko a si aj krasne stihlucka!! Porodis a ani na tebe nebude vidiet, ze si bola tehu 🙂
inak ja um mam skoro +12kg 😕 kazdy tyzden ide 1kg hore!

liat
4. nov 2011

@veronika1417 poradim ti cestoviny carbonara, uplne rychle a chutne

blackrose
4. nov 2011

@veronika1417 s obedom som na tom rovnako, tiez mi nic nenapada a ni to forum mi dnes nepomahna 😀
ale jedna baba pisala, ze ide robit len pecene zemiaky s cesnakom a rascou, k tomu kyslu smotanu, tak si asi take lahke urobim 🙂

lianka7
4. nov 2011

@blackrose A falosne kontrakcie citis tiez ako silne menstruacne bolesti v podbrusku,ktore vyrazaju do krizov a bedrovych klbov?

denis006
4. nov 2011

kočky škoda, že nie ste niekde z okolia..včera sa mm stretol s ex kolegom a pochválil sa mu, že čakáme mimi a on zhodou okolností robí dealera pre firmu od ktorej sme dostali prenatálne kufríky...Takže momentálny stav - máme doma dva také kufríky plné cumlíkov zn. nuk...žlté a zelené...len všetky sú veľkosť č. 1 /0-6m/..hneď by som sa podelila....Manžel včera skonštatoval, že pol roka iste nebudeme po byte hľadať stratený cumlík 😀

henrieta44
4. nov 2011

inak ja ani sama neviem, či už chcem ísť rodiť alebo čo chcem

zuzka051
4. nov 2011

no každá z vás už má aspon jeden kufrík a ja ani jeden ,asi to tu nemávame teda aspon moja doktorka,musíme si počkať do porodu tam hadam nejaký dostaneme 😀 inak chcem sa spýtať ,tá zátka musí odísť každej? lebo pri prvom som to nepostrehla,nepamätám si že by som niečo take mala 😝

henrieta44
4. nov 2011

@veronika1417 no ja dnes varenie neriešim, mám kapustovú polievku čo mi poslala svokruška, takže mám navarené 😉 a zajtra idem robiť zemiekové placky, mňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňamky a to z domácich vynikajúcich zemiačkov, sa dožerem a hned bude toho pol kila čo som schudla na mne 😀

miriamapeter
4. nov 2011

@denis006 my sme zatiaľ žiadny kufrík nedostali ☹ To sa dostáva ešte pred pôrodom alebo až v nemocnici po pôrode?
Ďakujem 🙂

henrieta44
4. nov 2011

@zuzka051 si pýtaj, ja mám už doma dva

zuzka051
4. nov 2011

@henrieta44 no ja to tam u tej doktorky ani nevidím,vždy to mávala na zemi pri skrinke a teraz som to tam nevidela ani žiadna odtail nesla s kufríkom,tak neviem asi jej to nikto nedoniesol,žiadny diler ☹

lianka7
4. nov 2011

@zuzka051 To by aj mna zaujimalo,ci musi zatka odist kazdej zene....

madamebutterfly
4. nov 2011

@woman04 inac ja som povodne tiez zev37mom lenze tym ze je maly velky tak mi doky povedal ze porod mi vychadza na skorsi termin

blackrose
4. nov 2011

@lianka7 mne vyrazaju do krizov a potom do bruska... presne ako menstruacne bolesti... raz som ich mala uz aj velmi silne

zuzka051
4. nov 2011

@lianka7 no aj mna by to zaujimalo lebo fakt si nepamätám pri synovi mi nič take neodišlo,bolo mi fajn až do porodu,akurát mi tvrdlo bruško nič ine, 🙂

blackrose
4. nov 2011

@lianka7 vraj nemusi zatka odist kazdej, aj tu spominali baby, ze im pri prvom tehu neodisla, resp. si to vobec nevsimli... mozno moze odist az s plodovou vodou, tak to si fakt nevsimnes

lucka33
4. nov 2011

@liat @zuzka051 @henrieta44 ja som to tam bola zaniesť osobne ešte okolo 20.9., hneď ako som dostala papier na materskú od gyn. Ja som prechádzala z rodičovskej na materskú. No ale volala som tam a účtovníčka mi tam vraj nahrala zle dátum ukončenia rodičovskej dov., tak preto to tak mešká, ale už to má pani na stole a dnes vydá rozhodnutie 😝 Takže bud. týždeň mi to už konečne príde. Len ja to potrebujem kvôli tomu, že to treba zaniesť na úrad práce, aby mi tam pozastavili rodičovský príspevok, že už mi bude vyplácať soc.poist. materské... Tak by som to rada stihla ešte pred pôrodom a hlavne predtým, ako mi ten rodičák príde, nieže to zas budem musieť vracať alebo čo 🙄

lianka7
4. nov 2011

@blackrose Tak mne sa to zacina mierne stupnovat,stupnuju sa prehanky a brusko zacina opat dost boliet... 😨 😨 😨

zlamal.i
4. nov 2011

@miriamapeter ani ja nemam pytala som si od sestricky tak mi povedala ze momentalne nema ze dostanem v nemocnici 😠 tak som zvedava 😖

dominika_sk
4. nov 2011

@henrieta44 vieš čo, ja už mam take nervy do p...., keď už to musim tak povedať, ale lepšie vyjadrenie nemam 😠 ja tiež už neviem, hlavne by som už chcela mať po tom,, chvilu mam nervy že už chcem isť, potom ma prepadne strach, že ešte nechcem isť.doma strašny bordel, prerabame, všade riady, nemam silu ich ani umyť keď vidim tu kopu, kym prejdem z kuchyne do obyvačky zakopnem aspon o troje monterky z ktorych sa sype beton,ale fakt nevladzem to dať do poriadku 😔 obyvačka stale predelena celtou,čo už malo byť davno hotove a upratane ale priatel ma teraz najviac svojej roboty, odchadza skoro rano a prichadza v noci, som uplne na nervy.k tomu nezaplatene učty, lebo šef mu už štyri mesiace nedal vyplatu, k tomu dva psy 50kilove, denno-denne vyvaranie obeda, vymyšlanie čo kde ako.som uplne na nervy 🙄 😢

lenka1108
4. nov 2011

a este to som chcela.baby vobec sa neriadte tymi vahami co vam povedia zo sona.maleho mi vazili v stredu ze 3350g potom hned rano vcera a mal 2850g a potom pred sekciou mal zase 3420g. a narodil sa 2810g tak nieje to presne...

zuzka051
4. nov 2011

@lucka33 no aj ja prechádzam z rodičovskej na materskú,a to treba zaniesť na urad?to som nevedela že musim ukončiť rodičovsky myslela som že sa to automaticky ukonči a budem brať matersku,aj ked neviem z čoho mi ju vypočítaju

denis006
4. nov 2011

@zuzka051 ja som si to pri malej tiež nevšimla...a to mi voda odtiekla