Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 ja som take bruško mala asi v 5 mesiaci 😀
@lenka1108 gratulujem k Benjaminkovi 😵 Tak ste si teda prežili svoje, ja som akurát minule myslela nato, či sa to nemôže stať - zarezať bábu do hlavičky, no vidím, že sa to dá 😕 A neboj, ako začneš chodiť, tak to bude už len lepšie zo dňa na deň 😉 Najhorší je ten prvý deň, kedy ťa postavia, ale treba len čo najviac chodiť, aby sa to rozhýbalo a bude už len dobre 🙂 Držím palce a skoré zotavenie!! 😵
@zlamal.i no to som zvedavá i ja
@zuzka051 tiež som dostala od svojho dr. ale tam bola voda aj caro po záruke....a druhý som dostala v nemocnici keď som ležala na rizikovom...A na tom cumlíku od dr. je reklama jedne poisťovne, tak ten iste nepoužijem a v druhom kufríku som cumlík nemala....Sila, niekto má dva a niekto ani jeden 😠
@zuzka051 no moja mamina to bola zisťovať na úrade práce a tam jej tak povedali, že s tým rozhodnutím zo soc.poist. treba prísť k nim na úrad práce, aby sa pozastavil rodičovský príspevok. Tak ja neviem, či je to tak všade 😕 A prečo nevieš, z čoho ti ju vypočítajú? Si nezamestnaná?
inak baby skusate niekto tu masaz hradze?? mne uz skoro tyzden mm masiruje hradzu kazdy vecer a vcera sme sa uplne cudovali, ze uz je dost povolena... snad to pomoze a budem minimalne nastrihnuta...
@dominika_sk nemá vám kto z rodiny alebo z kamošov helfnúť? Veď ak sa do roboty putí viac ľudí, rýchlo to odsýpa...a ty to máš fakt za pár...a aj zima sa blíži
lolinkamaminka ja tomu tiez nerozumiem, na Antolskej napr.maju ultrazvuk na niekolko ambulancii, aspon si to myslim podla toho oako to tam je....mna zas zo spodu pozera kazdy tyzden, no dost ma mrzela, ze ked som bola na ultrazvuku, tak obrazovku ma Dr.otocenu k sebe a maleho mi ani neukazal ☹
blackrose ja tiez dufam, ze keby nebolo vsetko v poriadku, tak urobi viac 🙂 no je to zaujimave, ze asi kazdy DR.robi inak
@liat dakujem som rada lebo ked som pozerala kolke baby maju vacsie az mi ich luto bolo tak dufam, ze uz moc nenarastoe lebo sa to nezda ale aj s tymto sa narobime 😀 😀 😀 ze???
ahojte, ako sa držíte? ja sa už asi rozsypem, lebo mám od včera večera kontrakcie asi pol hodinové intervaly, silné menštruačné. Tiež ma preháňa, bolia ma kríže a odchádza mi zátka po kúskoch. 😕 Už mi lepí! 😀
@veronika1417 tak to ti poviem 🙂
@lianka7 tak sme spolu v klube 🙂 sa mi zda ze sa trosku zmensilo a vsade tak na mna reaguju, ze kolky tyzden? lekari ma len hladkaju a rozmaznavaju 😉
baby od rana ma pobolieva podbrusko ☹ nieje to velka bolest, ale taka neprijemna, myslite si ze to nieco znamena alebo som mohla len nieco zjest co mi neurobila dobre? nieje to stale, boli to len tak navalovo 😒
jémine baby vy tu už pomaly rodíte ako na bežiacom páse, pôrody bližšie než blízko 😀 A ja furt nič, ja sa teraz cítim lepšie ako predchádzajúce 2-3 mesiace 😨 Mne ešte ani jedinýkrát brucho nestvrdlo, nič, proste akoby som bola len v 7.mesiaci...
@mymimi tak to uz coskoro budete mat za sebou .. mi nic .. staaale nic 😒 obcas ma trosku poboli pod bruškom ale nice vice .. uz by som to mala tak rada za sebou .. a sla s drobcom domov ..ale asi sa boji toho tak ako ja
@blackrose srdco ja tak isto, mam hore sice jedenast ale mam naozaj velku rit aj boky len to na foto tak nie je videt a zo stehien som nestastna ☹ vcera ma to chytilo a manzel sa sucho vyjadril : ,,teraz je to jedno ale po porode som fakt zvedavy ... "az ma nasral 😖 chumajko 😀 vies su baby co si mozu dovolit pribrat aj 20kg nie je to na nich vobec vidiet. ja som pribrala 11 kamoska vyse 20kg a sme skoro rovnake len ma vacsie brusenko ale to sa po porode strati a bude, ja mam brusko mensie ale mne sa len tak nestrati zadok, stehna,...
@eviiinka ja si cele tehu hovorim, ze je vsetko ok a ak sa mi aj nezda, ze ci dr. postupuje tak ako ma, tak si poviem, ze vie co robi a verim mu 😉 zbytocne sa snazim nestresovat...
zalezi od toho kde ta to boli, ak hore, moze to byt zaludok, ak dolu ako pri menstruacii, tak to mozu zacinat kontrakcie
@liat oooo to znie celko fajnovo 😕 musim najst recept ci poradis? 😉

@dominika_sk ach tak to ti vobec nezavidim mna by asi je..o.mas toho vela a este k tomu teraz ked uz je cas na prichod maleho cloviecika,keby som mohla tak ti niejako pomozem ☹