icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
4. nov 2011

@veronika1417 No mna este nikto nehladkal 😀 Ale brusko mam ako taky kotlik,tazsie sa mi uz stava 😉
@eviiinka No moja,asi to na teba pomaly prichadza 😵

veronika1417
4. nov 2011

@blackrose ja by som to vedela jest dokola 😀 ale drahy maka fyzicky a potrebuje vydatne jedlo - MASO 😀

blackrose
4. nov 2011

@veronika1417 ja mam to iste, vsetci ma tak podpichuju "aj zadok ti narastol" ale kaslem na nich... ved som tehotna a nemozem mat boky ako nevyvinuta 14-tka! A potom sa uvidi, ale tiez sa kvoli tomu nemienim stresovat, aj ked aj mne mm hovori, ze teraz je to jedno, ale potom nechce, aby mi to zostalo. 😠 Ale ved ja mu to rychlo vysvelim, ked nebudem vediet kam skor skocit 😀, nie to mysliet na moju rit a stehna!

blackrose
4. nov 2011

@veronika1417 jaaaaj, tak to hej, toto ja varim len pre seba a vecer nieco vymyslime co bude jest aj mm 🙂 on ma obedy vydatne v praci

veronika1417
4. nov 2011

@henrieta44 jeeej placky na to som ja leniva 😖 hlavne struhat ☹

veronika1417
4. nov 2011

@andrejkag 😀 no ja mam pocit ze mne to tak klolise podla toho ako sa mala vrti raz je vacsie potom mensie ale to je asi tou plodovou vodou 😉

eviiinka
4. nov 2011

blackrose boli ma to dole, ako ked som mala dostat menzes, vzdy ma takto den predtym bolelo, ale je to take, ze ked lezim neboli to a ked nieco robim tak zaboli, potom prestane, potom za pol hodku zas zaboli ....

eviiinka
4. nov 2011

baby vobec mi nejde odpovedat vam a ani dat sem foto :( vam to ide ? teraz som vam odpisovala a nic ☹ precoo ? 😠

veronika1417
4. nov 2011

@blackrose ja neviem o co mu ide nikdy nebol taky, ze by ma dzubal ak som nieco pribrala alebo schudla a teraz ma kazdy chvali a aj tak sa mu nepaci ☹ inak tiez nechapem co ma to tak dokaze rozhadzat... ved kaslat na neho nech si kuka kam chce ina mu dcerku len tak skoro predsa neporodi ako ja 😀

veronika1417
4. nov 2011

@eviiinka mne funguje pisat foto som pridala tiez bez problemov ale to davnejsie

veronika1417
4. nov 2011

@blackrose jaaaj a este som skoro na rit spadla ked sme stretli jeho kamosku a ona sa mu zacala stazovat ze pribrala a on ze aaale ved to nevadi, ved si tehu to je normalne,... velice chapavy a mily ale mne nieco take mile povedat ho nenapadne! 😠

veronika1417
4. nov 2011

@lianka7 mne najviac prekaza ked lezim a musim sa obratit na druhy bok to normalne citim bolest v slabinach aj na bokoch bruska ma to vie niekedy dost bolestivo potiahnut a kym sa mala prekopka na druhu stranu tiez to nie je sranda a samozrejme krize,... a vecer ked som unavena tiez citim krize. Vacsie brusko by som asi nezvladla ty kokos 😕

eviiinka
4. nov 2011

ja tomu nerozumiem, mne to nejde ☹ nejde mi ani vam odpovedat, vzdy ma to vyhodi hore na prvu stranu 😠

veronika1417
4. nov 2011

@eviiinka odhlas a prihlas 😉

eviiinka
4. nov 2011

uz som robila aj to, aj restartovala pocitac...no idem skusit este raz

lucka33
4. nov 2011

@veronika1417 jááj moja aj ja mám aké boky hrozné ☹ Som z nich úplne na nervy, bojím sa, že to po pôrode nepôjde dolu... Ešte sa mi tam aj také fialové bodky spravili, asi strie - to som si našla aj po prvom pôrode... 😖 Brucha sa tiež obávam, aké bude po dvoch cisárskych, či mi tam neostane taký visiaci vačok ☹ A riť mám aj ja, ja sa normálne obávam, ako budem vyzerať po pôrode, teraz to všetko to brucho zakryje, ale čo potom??? 🙄
A tie kosti medzi stehnami ťa ešte bolievajú? Mňa hrozne, najmä v noci, koľkokrát nemôžem ani vstať a ísť na wc v noci 😝 Dnes som išla jak tučná kačica v noci na záchod a ešte som aj do dverí vrazila, čo som neudržala rovnováhu 😝

lianka7
4. nov 2011

@veronika1417 No to prehadzovanie v posteli je naozaj namahava turistika a najlepsie na to su komentare mm-to musis az tak fucat?Ved sa len otacas na druhu stranu... 😠 😠 😠

veronika1417
4. nov 2011

@lucka33 ja tiez vrazam kade tade 😀 som ako opila 😀 tie kosti zo spodu ma sem tam bolia nie moc casto ale je to hnusna bolest ☹ to sa nam to roztahuje. Niekedy to citim ked vstanem z postele alebo ked sa snazim pohnut v posteli, mne je asi najlepsie vazne ked sa hybem. Cim viac sa hmyrim tym sa cez den citim lepsie no potom mam brutal vecer a noc 😖

lucka33
4. nov 2011

@lianka7 😀 No ja pri tom prehadzovaní stonám 😀 A fučím celú noc, minule muž odišiel zo spálne spať do obývačky na gauč, lebo som tak strašne fučala, že som ho zobudila a dve hodiny nemohol zaspať, tak to potom vzdal a odišiel 😀 😀

z0e
4. nov 2011

@veronika1417 ake male brusko..ja mam tiez take 🙂

veronika1417
4. nov 2011

@lianka7 ja zevraj stonem ale ma pravdu som si to na sebe vsimla 😅 tak ale nevedia si predstavit ake je to namahave a ked to este aj boli ☹

veronika1417
4. nov 2011

@z0e babule dajte foto ved vzdy sme tak davali a potom sme sa tesili 🙂

lucka33
4. nov 2011

@veronika1417 no ja som sa už minule mužovi sťažovala, že čo sa to moje telo pripravuje na pôrod, či nevie, že ideme cisárskym 😀 😀 😀 😀 Hlavne, že krčok mám ďalekooo, vôbec to nevyzerá, že by to mohlo prísť nejak skôr 😝

lianka7
4. nov 2011

@lucka33
@veronika1417 No ved prave,keby to nebolo bolestive a namahave tak asi len tak zo spasu by som nestonala...ale to muzi nevedia pochopit... 😲

veronika1417
4. nov 2011

Jaaaj mna minule dojala jedna kamoska co mi volala 🙂 ,,ze dufam, ze Ty nechodis ako kacica???!!!" normalne cista vycitka a pokracovala :,, vies lebo je to hrozne ked vidim tie tehotne ako slapu ako kacice" ja mam mlu od zaciatku nizko a ked na vecer som unavena a vsetko boli, tlaci, seka ako kacica chodim lebo inak sa mi neda 🙂 este sa aj pridrziavam kadecoho a samozrejme aj vrazam 😀 chvilku to trva kym s clovek rozhybe 😀

lucka33
4. nov 2011

@veronika1417 ja keď stonám cez deň od bolestí a kopancov malého, tak muž na mňa nešťastne kuká, že čo mi má povedať, ako pomôcť a ja mu vždy len odvrknem, že ty by si nevydržal byť tehotný ani jeden deň 😀 😀 Boože viete si predstaviť, že by chlapi mali vynosiť dieťa??? Veď to by bolo hrozné, furt by sa na niečo sťažovali a len vylihovali v posteli, všetci by sa hneď dali vypísať na PN 😀

pimpa
4. nov 2011

Ja som uz dnes rozhodnuta urobit vsetko pre vyvolanie porodu...kupim ananas, pojdem na dlhu prechadzku a posexikujeme s manzelom..a nech sa uz babo zacne pytat von..ved uz ani chodit nevladzem, fucim jak lokomotiva, opuchaju mi prsty a vsetko sa mi vysmykava z ruk, s tazkostami s zadok utriem....hruuuza!!! Uz fakt ma to prestava bavit..Takze: prihodte prosim este nejake tipy ako nato.dik 😉

denis006
4. nov 2011

@lianka7 ako by som svojho mm počula...a ešte pridá, už aby si porodila, nech to fučanie už skončí 😠

lucka33
4. nov 2011

@veronika1417 tá kamoška asi ešte nebola tehotná, čo? Nech si na seba zavesí nejaké ťažké závažie a nech s tým skúsi chodiť deň čo deň a v noci s tým spať a uvidí, čo je to.

harper
4. nov 2011

@veronika1417 ja zemiaky na placky struham na elektrickom robote, bud v casti na struhanie alebo na masovom mlynceku 🙂