Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk môžeš sa tešiť, ešte som doma... 😢
ta moja mala príšerka si z nas robí dobrý deň, ešte že som prehovorila mm, aby sme ešte počkali a nikoho nevolali a nikam nešli... 😠 😠 😠
@trinka čo? to važne? to ma mrzi, vieš že ja to myslim len tak zo srandy a že každemu prajem nech to ma čo najrychlejšie za sebou 😔
@dominika_sk ja viem moja , všetky to tak berieme... 😉 neviem čo to... asi budem budem trpieť dva týždne a potom to dieťa jednoducho vypadne 😀 😀 😀 , ale priznam sa, že toto je už vážne na nervy...
@trinka stale lepšie taketo "suche nacviky" lebo vieš že sa niečo fakt chysta, ako ja-krčok sa neskracuje, vobec sa neotvaram, večer chviločku bolesti, že keby som spala tak si ich ani nevšimnem a to mam pozajtra termin 😕 prečo sa tomu mojmu dieťaťu vôbec nechce isť na svet 😒 a to sme všetci v rodine narodeni v 38.tt...zas ja musim byť vynimka 😠
@dominika_sk ja som prvu rodila 8 dni po termíne a s vyvolávačkou...
@trinka a aka bola vyvolavačka? ako to prebiehalo? ja sa toho akosi bojim, že cely ten "cirkus" si budem musieť od začiatku do konca odtrpieť sama v nemocnici ☹
@dominika_sk ja som zazila vyvolavacku pri prvej dcerke a povedali teda ma upozornili ze bolesti su omnoho väcsie ako ked dostanes sama ale myslim ze je to uéplne v pohoide vobec to nie je take hrozne a ani teraz by som sa tomu nebranila
@dominika_sk no, prišla som o pol šiestej večer s bolesťami, ale nebola som otvorena, po hodine ledva na prst, tak mi dali klystir, potom čipky na rozpustenie krčku, o pol desiatej mi doktor praskol vodu, ale kontrakcie neboli silnejšie... tak mi o pol jedenstej dali infuziu... to som už od bolesti nevstala zo stola, zhruba 1,45 silných bolestí s krátkými prestavkami... a hotovo. Ja som rada, že ma ako prvorodičku nenechali trápiť 14-16 hodin... 😔
@trinka držkám palčeky a čakáme na správu a bábätku 😉
@trinka 😖 nooo...neviem čo povedať, stale sa bojim 😖
@henrieta44 dobre ranko, @trinka je tu 😀
@henrieta44 veru.... veru... 😖 ešte som tu... mala sa zľakla, ked sa jej @dominika_sk vyhražala 😀 😀 😀 😀
kočky idem si zdriemnuť, lilinka zaspala na gauči, tak to ideme s mm využiť, lebo sme nespali od tretej a mala tiež vstala o pol piatej... keby sa niečo dialo, určite sa ozvem! 😉
baby mňa porazí, v stredu mám ísť s malým na výber nosnej mandle a on si dne ráno začal kýchať ☹ ☹ ☹ , mňa ide poraziť, dúfam že nebude chorý, ja už tiež chcem ísť rodiť ale kôli nemu to malej teraz nechcem dovoliť, dúfam že do stredy vydržíme a potom už môže prísť aj bambuľka na svet. ach jaj
inak zase sa mi nič nechce 😔 😖 , ani len to prádlo čo som včera požehlila sa mi nechce odložiť, ale musím, nech tu nie je bordel 😖
@trinka no ved som si pričítala a ja že už si v nemocke na sále na pásoch a ty tu ešte strašíš, no dajte s mm ešte dáky sexík nech ju vyšvete už von 😉
@dominika_sk hej hej som si potom všimla, chodte už obe rodiť, to dokedy chcete nosiť do Vianoc 😀 😉
@henrieta44 veď aj to tak vyzera, že ja budem tehotna do vianoc 😖
baby ja sa Vám dnes musím s hambou priznať, že prvý krát čo so tehula, som sa o tretej ráno zobudila na príšerný vlčí hlad a to ste mali vidieť ten nájazd do chladničky, to akože čo malo byť, toto ja nepoznám, vždy som krotila, ale toto ani ako keby som nebola ja, som zošrotila čo mi do ruky padlo a išla som spať...juj dúfam že do porade ktorú mám vo štvrtok nepriberiem zo 3 kg, by ma doki zožral 😅
@dominika_sk a možno ešte dlhšie 😀
@dominika_sk inak som rada že diagnozou lenivosť netrpím len ja , že mám parťáčku 😉
@henrieta44 nooo, veď mne keby horelo pod zadkom, tak si poviem no a čo, tak trošku ohorim, však to zhasne 😀 😀 😀
ahojte babule,ako tak citam tak noc bola narocna pre niektore 😒 normlane myslim na eviiinka ci uz to ma za sebou 😉
trinka normalne som to teraz s napatim vsetko citala ze ako dopadnes,a zasa nic.ci nahodou niekto nam napocaroval a az ten niekto porodi tak potom sa rozbehneme aj my 🙂 😅 uz cakam ked dominika napise baby idem nato tak asi otvorime sampanske co vy nato baby 😀 😀 😀
@henrieta44 to maš uplne v pohode aj mna to chytalo na zaciatku .. ale povedala som si ze dost .. nechcelo sa mi totiz chodit kazdu noc dolu schodmi tak som si vzdy nachystala nieco dobre ku posteli a ked to na mna prislo som to zdžobla a zaspala 😀 a tak skoncilo moje nocne behanie do ladničky 😀 😀 😀
babule mam dilemu uz tyzden a to som si myslela ze som rozhodnuta na 100% ake meno Kristinka Vrlikova alebo Viktoria Vrlikova ☹ poradte
@zlamal.i no ak už pojdem, tak vam pošlem celu basu šampusu a oficialne povolim novembrove porody 😀 😀 😀

@trinka dnes to vyzerá ta samé prírastky.. držím palčeky 😉