Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 každopádne budem rodiť u odborníka ktorému absolútne dôverujem takže zásadné rozhodnutia nechám na neho 🙂
@kiribaby hmm tak to mi je ľúto
@lenica81 noo uz sa neviem dockat 🙂 ja sa bojim toho 11.11. bo sa hovori ze tie cisla su neni dobre...tak drzim palceky na toho 13.11. 🙂 no aj ja mam ted brusko ako kamen a mavama aj take skarede bolesti ako pri menzese som mavala..ale dr.hovoril ze to uz sa pripravuje vsetko na ten porod...len sa mi zda ze uz nejako dlho sa to pripravuje...:D
@miriamapeter Urcite ano....ved my len laicky sa tu radime a vymiename info.Odbornici su na to,aby spravne rozhodovali 🙂
@karap neboj, dockas sa...
@janulkan no na maso alergia vraj nie je... tak mozno skor na tu muku, co si si dala... ale nedam ruku do ohna za to, ze to nemohla byt mrkva... skus sa popytat v nejakej teme alergie pri dojceni, su tam i doc... popr. pockaj, kym sa to drobcovi neupravi a opat skus dat mrkvu a potom si budes na istom... 😕 jedine takto selektivne na to mozes ist sama...
@moka066 moja mama ma tiez vystrihala, ze 10teho a 11teho nech sa neopovazim... 😀 ale kedze je spln, vravi sa, ze podporuje rozbeh porodu, tak uvidime... 😉 ved sa to pripravuje dllllllllllllho... 🙄 🙂
@lianka7 ja mam v noci brucho jak kamen, a to sa pretoc na posteli s takym... uff... nech je to za mnou... 😔
@joni aj moja kamoska ma elisku... to je krasne meno... 😵
@harper nie, prasok som nemenila 🙂
@lenica81 no uvidim, kedze ono to vcelku zmizlo a zase sa vyhodilo, takze uvidime 🙂
on ma len po tvaricke take bodky, nie je ich vela, len mi skor ide o to, ci ho aj brusko neboli z toho, ale asi mi nic ine neostava, len skusat 😀 aj to uz teraz drahy protestuje ze sa moc obmedzujem 😠
tak obed je hotovy aj ciastocne zjedeny teda polievka detom velmi chutila a palcinky su tiez hotove len polievka tak nasytila ze ani nevladzem aj riad umyty zostalo len to co som teraz pri vareni naspinila plus dva pekace no bude to musiet pockat lebo teraz sa deti jasia tak ich nechcem nechat bez dozoru hlavne starsia vymysla ale spat to nie 😠
@lenica81 ja som citala ze ten datum 11.11. nie je vhodny len co sa tyka citovych zalezitosti cize svdieb ale zase na inej stranke bolo ze je vhodny tak neviem ved uvidime ze kedy sa nase deti rozhybu 🙂
tak dnes bola zase vyyborna vecera - mala som chut uz od rana na pecenu jaternicu (ci ako sa to vola, taku bielu masovu), varene zemiaciky a zavarana uhorka, mnam mnam,,,,,, 🙂 a potom si dam ako dezert este granatove jablcko, vcera som nemala tak som si otvorila konzervu zavaranych jahod, boli sice vyborne ale ta kyselina potom, takze pokial som 2v1 jahody zavarane nehrozia. Ale dnes som si doplnila zasobu granatov, este ich mali aj zlacnene, tak najblizsich sest dni mam o dezert postarane 😎 😎
@janulkan no nieco mi hovor o obmedzovani, teraz moj starsi len tak nieco nezje a v podmnozine toho, co budem moct po porode, no neviem ako budem varit... 🙄 a pri chlapcoch je to tazsie, teda moj bol fakt ten pripad, ze ho dost vela veci nafukovalo, este stale strukoviny robia problem... a jest dookola to iste je fakt tazke... a ze musime jest, aby sa tvorilo mlieko... 🙄 😀
@karap 😀 to ti ale @kaia dala...
@hajatanufus ja mam 3 tyzdne umyvacku a neviem si vynachvalit... 😅 😉 ani som si nemyslela, ze ju budem tak skoro zboznovat...
@kaia váhu bábätka vraj vyráta sám uzv, tak možno tam dr. nevyznačil poriadne celú veľkosť bambulky...aj keď ty si také drobunké žieňa, ale aj tak pochybujem že by malinká schudla...
inak presne písala som tu dnes o tom, že tam odťahujú autá 😎
ten pán asi nepozná zákon, lebo inak nie je to 1,5 m ale 1,2 m...ale je to už jedno 😠
baby ja idem zajtra na poradnu po 5tich dnoch tak uvidime ci sa nieco na krcku zmenilo...juj keby sa to uz zacalo 😕 tak sa potom ozvem co je nove.
tych chlapcou mate riadnych valibukou.moj mal 3220 a celkom sa dalo,mala som vysnivany porod bez kompikacii a nastrihovania...bodaj by aj tento bol taky...na malu mi povedali 2tyzdne dozadu ze ma cca 2600-2700g tak som zvedava.
@cucovia @miriamapeter stáť sa môže na tej strane ako je Koch úplne bez problémov, je tam aj značka parkovanie na chodníku, alebo tak aby ste mali minimálne 1,2m na chodníku miesto, keďže ale ten ujo nepozná zákon, tak asi 1,5m a to oni si fakt dajú záležať na cm 😠 a ešte netreba zasbúdať že zas nesmieš stáť v proti smere a že medzi autami musí ostať minimálne 3m jazdný pruh pre oba smery 😎

@miriamapeter Dr. Ditte a bola som dosť sklamaná...