Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mymimi ahojky blahozelam a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂 a krasne miery 🙂 🙂
@lenka1108 ahoj blahozelam k malemu neboj budes v poriadku a musis byt silna ja viem ze poporodne hormony su hrozne drz sa a bud silna koli malemu bude to o.k. 🙂
akurat mi odisla hlienova zatka. To som nezazila ani pri prvej, ani pri druhej babulke, tak som z toho trosinka vykolajena 😅
no teda 🙂 ja som na tom takisto... ostava nam len cakat. Ale mne by sa pacil datum 11.11. takze nech si tam pocka chlapec este 😉
Bože, tieto prebdené noci ma asi zabijú!!!
Myslím na pôrod a na všetko okolo toho a nie a nie spať. Nech už je po tom...
@lenka1108 Leni to bude tým splnom mesiaca, hlavne v období pár dní pred splnom môžu nastať komplikácie, asi budeš na to citlivejšia, ale neboj bude dobre dostaneš sa z toho a budeš čoskoro aj s drobčekom pri malej.
inak ja dnes idem s mojim synom na výber tej nosnej malde tak dúfam tiež že bude všetko v poriadku a nenastanú komplikácie, kedže jjeho spln mesjaca dosť ovplyvňuje a mňa tiež mám aj dosť bolesti, no verím že princezna ešte v brušku chvíľku pobudne 😉 za normálnych okolností by som mu takýto zákrok pred slpnom robiť nedala ale kedže to mám s pôrodom za pár tak chcem to aabsolvovať s ním. tak nám držte palce nech sme ok
Ahojte novembrovky, nam sa narodil syncek Maxim v piatok 4.11. o 8:35 s mierami 3300g a 50cm..kontrakcie zacali o 21:00 kazdych 10min a maly sa narodil az rano o pol deviatej, trvalo to riadne dlho, pomaly som sa otvarala, v zivote som si nevedela predstavit ze mozu existovat take bolesti...ale stalo to zato 🙂 malinky je dobrucky, no nevie sa mi prisat na bradavky..teda nema ani na ake takze papame cez klobuciky, ale aspon ze je mliecko 🙂 trapi ma len ze sa mu spustili sopliky, bojim sa ved je este taky malicky a uz je chory, dnes ideme k pediatricke tak uvidime ze co nam povie..no netusim ani ako ho obliect ved kto cakal ze bude v novembri vonku 15 stupnov 😒
dievcata dakujem vam 🙂 Lucka je uzasna, krasne spinka, papa a pozoruje okolity svet 😵 dufam, ze jej to vydrzi aj ked budeme doma
neviem kto ma nove miminka, ale vsetkym cerstvym maminkam blahozelam a prajem vela zdravicka 😵
Dobré ránko kočky,tak som veľmi zvedavá koľko maminiek nám dnes pribudne 🙂
@henrieta44 drzim palce...
@niki_lv gratulujem, vela zdravicka a mliecka... 😉 a ako @harper pise, jedna vrstva plus...
tak kontrakcie kazdych 6 minut co myslite?
@hankahj no, že by si mala mať tašku nachystanú pri dverách a manžela k dispozícii...🙂
@betina1984 taska nachystana len sa bojim ze mi to o hodku prejde a pojdem do nemocky zbytocne, pri dcere mi odtiekla voda, ale zas dnes mam den po termine takze neviem co robit
@milek ja dúfam, že natrafím na Krkošku. Ten mi rodil prvé dieťa a bolo to super, ešte aj zašpásoval...🙂
@hankahj ešte vyčkaj. Sú už silné tie kontrakcie, či mierne?

@hori Ďakujem a modlím sa aby som aj ja narazila na niekoho dobrého napr. Dr. Baškovu ta mi robila aj 4D sono a bola milá. Oblečko pre malé ti dali alebo máš svoje?