icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

duranovaz
9. nov 2011

@lenica81 Ďakujem
@hajatanufus Ďakujem

majoslava
9. nov 2011

@mymimi aj mna boli ☹ dnes mi mm kúpil rosalgin tak preplachujem a večer si uvarím repík a budem si prikladať... celý den ležím len tak na ostro aby sa to čím skôr zahojilo, lebo cítim že mi to mokvá... aj ked sa stále sprchujem...

@duratlicka ahoj ja som ho brala celé tehu až do pôrodu 🙂

blackrose
9. nov 2011

@lianka7 ona spinka uplne stale 😵 kym jej niekto nerobi zle (vizita, kupanie, prebalovanie) je to pokladik 🙂

majoslava
9. nov 2011

@duranovaz tak už ste aj vy domka 😀

hori
9. nov 2011

@milek oblecko sa v TN dava nemocnicne... a la platenne kosielky na dve snurky a dupacky bez gombikov, ale treba to prezit, vlastne veci by sa ti tam stratili... ale zober pre babo bavlnenu ciapocku - to nedavaju a zide sa, ked budes na chodbe ukazovat babino navstevam - dost sa tam vetra... vlastne veci potom len na odchod domov...

blackrose
9. nov 2011

@duratlicka ja som si dala magnezium naposledy v sobotu rano a vecer som isla do porodnice, ale nakoniec som porodila v pondelok... ale uz som ho planovala od zaciatku 39tt prestat uzivat

lenica81
9. nov 2011

@majoslava ja som po porode na nastrih pouzivala taky sprej s chlorofylom, co mi odporucali baby z prvotnej temy a neviem ci to bolo tym, ale pomohlo... sice vsetko od toho zelene, ale to treba mat na pamati... 😅

disala
9. nov 2011

@anicka87 To ti verím,aj syna som rodila po termíne a aj teraz to tak bude. 😉 🙂

atima
9. nov 2011

tak ja som doma z nemocky ešte si ma ttam nechceli nechať aj ked mam dnes prvyy termin, no ozvy nie su idealne tak zajtra na kontrolne ctg. Ale pohli sme sa sa ak sa to nerozbehne 16. planovana sekcia. 😉

trinka
9. nov 2011

@majoslava mne pomohol, Rosalgin vyplachy, betadine mydlo a ten Chlorophyl čo spomínala @lenica81

hajatanufus
9. nov 2011

@lenica81 ze kral 😀 😀 😀 no vsak mozno fakt pridu na martina ako krali na bielom koni 😀 😀 😀 😀

lianka7
9. nov 2011

@trinka No ako moja?kontrakcie pretrvavaju?

trinka
9. nov 2011

ja som ešte doma, bolesti sa pomaly stupňuju, podarilo sa mi pomedzi kontrakcie trochu podriemať... teraz su cca 5 min, už som bola aj dvakrát na wecku, ale do porodnice sa mi nechce... 😕 nieže tam budem šaškariť ešte 6 hodím, lebo by ma šlahlo... 🙄

trinka
9. nov 2011

@lianka7 sedim na fit lopte a hopkam si... 😔

lianka7
9. nov 2011

@trinka Len nehopkaj dlho,nieze porodis doma alebo v aute...aby to nemalo rychly spad...ja tvojom mieste by som sa uz aj zbierala do porodky-ty mas pred sebou este cestu!!!! 🙂

dena
9. nov 2011

@lenica81 ja som si vybrala tiež dátum 13. 😀 tak dúfam, že malého neako do nedele vydúrim 😀

22nikuska
9. nov 2011

@lenica81 no to teda nechce 😒 nevyspata som viac ako vyspata a uz by som to naozaj chcela mat za sebou..viem ze mam este cas,ale asi vsetky chceme uz mat uzlicky domka...nezavidim tym co prenasaju...dufam ze ja nebudem ☹

trinka
9. nov 2011

@lianka7 ty si ako moj manžel 😀 😀 😀 ten ma už hodinu nuti ist....

karap
9. nov 2011

@trinka tak aj na Teba to uz prislo?Drzim palce,nech to mas rychlo za sebou 😉
Baby a co Dominika?Mozno aj ona uz porodila 🙂 Aj ja chcem ☹ Muz zrovna dnes prisiel skoro domov[chodi az okolo 20-tej]tak by sa to mohlo aj u mna zacat.....Uz mi idu vsetci na nervy,lebo kazdy,kto ma stretne sa cuduje,ze sa este gulam 😠
A otazky typu:Co,ty sa este gulas?Co ta tam nechcu?Ty si este kinderko,ja ze uz si daaavno porodila-mi idu totalne na nervy...

trinka
9. nov 2011

@karap vieš, že aj ja som na nu myslela.... chuda, taka bola, vystresovana a možno to už ma za sebou... 😕

jankadanko1591
9. nov 2011

@karap juuuj a to som si myslela ze to len ja mam nervy z kazdeho uz...🙂...ked mi nevolaju nasi tak babka a kamosky a kazdu hodinu otazky ci mi este nic nie je ci este nejdem a preco....no hotova katastrofa.....

janap24
9. nov 2011

@karap Tiez poznam otazky toho typu a ja mam este do terminu 2 tyzdne..ale tak vedia ze v novembri tak kazdy sa vypytuje presne ako hovoris..clovek je sam z toho nervozny a este aj ostatni pridavaju:(

trinka
9. nov 2011

tu je moje brušino z dnešneho rána...

lianka7
9. nov 2011

@trinka Tak len nas uz pocuvni a chod radsej uz do tej porodky,lebo porodis manzelovi po ceste 😀
@karap To si viem predstavit,u nas sa to spustilo sestrinym porodom,ktora mala termin den po mne...a vysvetlovat kazdemu,ze moj chlap v brusku si da nacas a nebude sa opičiť po sesterničke,mi fakt dáva zabrať 😒 Včera 3 kolegyne z prace volali,kazdu chvilu ma z rodiny ktosi kontroluje-no katastrofa.Lenže ja rodiť este ani nechcem... 😒 to zacnem riesiť od buduceho tyzdna 😀

lianka7
9. nov 2011

@trinka pekne kleslo!

kvietok73
9. nov 2011

Ahojte 🙂
takže ešte nerodíme, aj keď sa ma už každý pýta, kedy sa mienim rozpadnúť...tiež mám obavy z toho splnu, aby sme predsa len stihli vymáknuť nadštandard.izbu...aby sme mali aspoň aké-také súkromie...dnes nám lekár oznámil, že dnes nie :D zajtra uvidíme, možno v piatok a keď nie, tak nám nechá ešte víkend.. 🙂 som zvedavá, ktorá z týchto možností sa našej malinkej bude páčiť najviac 🙂
držím prsty Vám všetkým 🙂 a želám hladký priebeh 🙂

trinka
9. nov 2011

@lianka7 že? aj mm sa boji, že mu zašpiním auto 😀 😀 😀 ale ešte neni cas...

dominika_sk
9. nov 2011

čaute kočky, rano o 6. ctg, o pol siedmej nastup na salu na pozorovanie, otrasny zaznam, vyvolavačka, ďalšia hodina na ctg, kontrakcie každych 10 min a potom nič...sedela som tam ako pi.. v strachu a v strese, dali mi aj klystir a nič do 12,00 o hlade a smade, tak ma poslali na izbu a zajtra zase...mňa už je.ne ☹ ☹ ☹

mysti
9. nov 2011

Baby, dakujem vam vsetkym, co ste nam blahozelali.
Vytvarame si s malym nejaky rezim. Mame totiz taky problemik-kojime sa aj dve hodiny, lebo maly pritom odspava a che bytstale prisaty (riadny chlap, vie co je dobre). Tak mi poradtem ktora mate s tymto skusenosti ako na neho - aby sa natahal a vypustil bradavku a buvkal????co by som za to dala? namiesto toho ho mama na cicku stale ☹

mysti
9. nov 2011

@dominika_sk mojenko, nejako to vydrz, myslim na TEBA 😉