icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kaia
10. nov 2011

Dobre ranko, gratulujem vsetkym novym mamickam, zelam vam rychle zotavenie a detickam vsetko naj... 😎

atima
10. nov 2011

Gratulujem všetkým mamičkám a babatkám pekne priberanie, mna dnes čaka poradna dufam, že posledna tak uvidime ake ctg bude dnes 😉

zvedava17p
10. nov 2011

Dobre ranko, vsetkym mamickam gratulujem k drobcekom 🙂))

drobcek801
10. nov 2011

ahojte babulky,maminky 😉
ja nestiham,citat vobec,tak ani neviem kolko uz mame babatiek 😕
my sa mame celkom fajn,papkame,spinkame,rastieme 😉
blahozelam vsetkym mamickam a prajem rychle zotavenie a vela,vela zdravicka 😉

dena
10. nov 2011

Dobré ráno kočky 🙂 táto noc bola katastrofálna 😒 nemohla som spať...ochorela som...mám plný nos, v hrdle ma škriabe a ešte mi aj hlas odchádza 😠

@eviiinka @trinka gratulujem k drobčekom a prajem veľa zdravíčka

kaia
10. nov 2011

@dena, ooooch, zelam Ti skore vyzdravenie, teraz sa choroba nehodiiii 😝

liat
10. nov 2011

gratulujem vsetkym mamickam

lianka7
10. nov 2011

Tak som zvedava kto nam dnes opat porodi, a este k tomu v noci spln bude a zajtra magicky datum 😵
@dena Och moja,len sa daj co najskor do poriadku,vylež to, porod je uz za dverami 😉

charlottte
10. nov 2011

ach jaj všetky už porodili skôr ako ja a to mám dnes termín a nič sa nedeje,ani poslíčkov som ešte nemala...a bruško je vysoko stále, ach bojim bojim ze pôjdem cisárskym ☹

joni
10. nov 2011

@charlottte ja som mala termin pred tyzdnom a tiez mam vysoko brusko ☹ utesujem sa tym ze brusko nemusi klesnut, ani pri prvom mi nekleslo....

tuto noc som sa moc nevyspala, kyselina ma palila v krku, fuj...

charlottte
10. nov 2011

@joni fíha a to ťa neposlali už do nemocnice?mne dnes brali krv, a zajtra mi idú robiť predoperačné vyšetrenia kvôli tomu že bruško neklesá keby bolo treba cisársky...ale bojím sa že mi neklesne a ze nevytlacim maleho alebo že sa mi tam zasekne...ach jaj,strach mam uz z toho

lubik78
10. nov 2011

@joni ahoj.neboj,nie si sama.ja som mala 3.nov termin a doteraz nic.aj ricinovy koktejl som vcera vypila a nic,ani naznak a to ,mi povedali,ze sa bude cakat az do nedele.ked dovtedy nic,tak vyvolaju.. 🙄 🙄

henrieta44
10. nov 2011

ahojte kočky, tak ja som sa práve vrátila z poradne, ktorá sa v podstate ani nekonala, lebo môjho dr. manželka išla rodiť a to mala termín až pol mne ☹ aj ja už chcem ísť, už som z toho čakania strašne na nervy a nervozna ako pes, dnes som drahému oznámila že sexujeme, lebo ja už chcem ísť rodiť, a on celý vysmiaty že konečne 😀 😀 😀 a že na víkend to by bolo super, len či to našu milú slečnu poposunie tak to je otázne 😀 .

takže zajtra idem opäť k dr. no najhoršie je že tam musím ťahať aj malého, lebo ho nemám kde nechať, uf to bude maraton 😝

dena
10. nov 2011

@kaia @lianka7 som úplne hotová, ledva dýcham 😒 najhoršie je že termín pôrodu mám na spadnutie 😒 tak sa snažím len ležať a piť čaj...veď iné aj tak nemôžem, ale dúfam, že to aspoň trochu prejde 😎
neviem si predstaviť, keby to teraz na mňa prišlo čo bude...to mi asi ani nedajú epi...ach jaj ☹

22nikuska
10. nov 2011

gratulujem maminkam ktore uz maju deticky pri sebe...
no a mi ostatne musime vydrzat,ale ono to raz pride 😉

henrieta44
10. nov 2011

@dena to ti nezávidím, ja so tiež ako vrecom bachnutá po hlave, stále fufnem, mám plný nos ale dá sa to zvládnuť, no neviem si predstaviť rodiť chorá, to musí byť peklo. ja som syna rodila s plným nosom, ( to mi už doznievala nádcha) tažko sa mi dýchalo, no des a nie to ešte keby som mala rodiť s teplotou. uff. tentoraz mám zbalené aj nosné kvapky, keby niečo nech si ich môžem dať aj počas pôrodu, aby mi aspoň trošku uvolnilo dýchanie a mám zbalené a rúško na ústa

hajatanufus
10. nov 2011

@trinka dobre ranko blahozelam tak uz mas princeznu pri sebe 🙂 prajem vela zdravicka a mliecka 🙂

stellamiapiccola
10. nov 2011

@trinka jeej Blahoželám ku malinkej 🙂

hajatanufus
10. nov 2011

@lenka1108 moja je mi luto ze to mas take tazke ale musis byt silna koli malemu nejak to vydrz a zase bude vsetko dobre ono to prejde aj tie bolesti aj vsetko ten hnis musi von aby sa ti nerozsiril 🙂 nemam ani potuchy ake to je a nezavidim no verim ze sa to zo dna na den polepsi a to si sama na izbe? keby ti tam aspon niekoho dali a o maleho si nerob starosti urcite je onho dobre postarane dolezite je aby si aj ty bola v poriadku a mohla si si ho cim skor uzivat stale na teba myslim bude to dobre 🙂 🙂 🙂

stellamiapiccola
10. nov 2011

@dena ojojooooooj to som mala aj ja tesne pred termínom pôrodu odpočívaj čo najviac, želám nech ti to čo najskôr prejde

miriamapeter
10. nov 2011

@eviiinka gratulujem a prajem veľa zdravíčka a mliečka obom 🙂

zlamal.i
10. nov 2011

tak babula som tu.porod sa nekonal.bolesti som mala celu noc a tak som rano o 4.30 isla do nemocky,lebo mala sluzbu manzelova teta.tam ma vysetrili,natocili a povedali ze tie kontrakci niesu az take sline a ze sa este neotvaram.ale chceli si ma tam nechat no som sa dohodla zo doktorkou ze naco ked sa este neotvaram a kto vie ako tam dlho budem cakat.den dva tri a kazdy bude do na stuchat a vysetrovat,tak som doma teraz som si pospala 33hodky.brusko mi strasne tvrdne aj pobolieva.ach ako dlho este 😒

miriamapeter
10. nov 2011

@trinka veľká gratulácia! skoré zotavenie prajem 🙂

z0e
10. nov 2011

@lenica81 Ja mam panicky strach z ihly a predstava, ze mi nieco zavedu medzi stavce je hrozna. Ale mam ju pre istotu kupenu, keby som nezvladala bolesti 😒

mymimi
10. nov 2011

@mysti ahojky, ja mám taký istý problém, kojíme takmer nepretržite! Mliečka mám dosť, tak len preglga a prglga, potom šupne do plienky, prebalím a už zasa chce. 😀 Aj v pôrodnici mi povedali, že má veľmi silný sací reflex, že treba dudel, lebo mi dohryzie bradavky. Lenže on žiadny dudel nechce, už skúšame tretí model a len ho to najeduje...Pediatrička ma pochválila, že krásne priberá, že vidno na ňom, že mu chutí. Vraj sa to postupne zlepší a nebude taký žiadostivý, vraj sa naučí rozpoznať ten pocit sýtosti. Tak uvidíme... teraz spí, sa teším, lebo je to fakt vyčerpávajúce. Hodlám sa kojiť čo najdlhšie, viem že tento začiatok je najťažší...len to treba vydržať. /au práve sa mi naliali prsia 😎 /

mymimi
10. nov 2011

inak dnes mám termín pôrodu, som rada, že už som si to odkrútila... nechcelo by sa mi zase..../možno neskôr ešte budem vymýšľať 😀 /

janulkan
10. nov 2011

nestiham vas ani citat 😢 maly mi vobec nechce cez den spat, iba ked sme vonku..v noci krici minimalne do 23tej, vcera sme boli hore dokonca do 1nej, najlepsie na tom ze, ze furt vyzyvuje a spat nic ☹ nepomaha ani prsnik, prebalanie, odgrgnutie, ale zase potom ked zaspi, spal by v noci hadamaj 8 hodin...je to o drzku 🙄

inak ak su nejake nove mamicky, tak gratulujem 🙂

hajatanufus
10. nov 2011

babenky aj u vas v rodine su akokeby vsetci tehotni? 😀 manzel ma chute ako tehulka sa z neho smejem ze je aj za mna stale miesa rozne jedla 🙂 a dcerka tiez papa to co ja teda tiez vselico mozne jak tehulka a dnes papa same uhorky a ked som jej to zakazala tak sa jeduje 😀 pritom ja na uhorky ani nemam nejak chut asi ma chute za mna 😀

maminazdvorov
10. nov 2011

ahojte maminky 🙂 uz par dni citam vasu diskusiu a konecne som sa odhodlala pripojit ;) cakam tretie babenko, termin mam 18.11. 🙂 vidim, ze viacere by sme chceli, aby sa babo narodilo zajtra 🙂 taaaak vam vsetkym drzim palce, nech su deticky aj mamicky zdrave, nech sa narodia v ktorykolvek den 🙂

joni
10. nov 2011

@charlottte ja nastupujem do nemocnice zajtra ale to ma maju len pozorovat...a vraj vyvolavacku davaju na 10 den po termine 😒