icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
10. nov 2011

@anicka87 si ma pobavila, este skoricu a korenene si neskusala, alebo ano?

anicka87
10. nov 2011

@harper nasypala som si skoricu do jogurtu a dnes sme mali francuzske zemiaky ala mexicana 😉 a vies co? nic, len z toho beham na zachod, teraz by mi ani klystir nebol treba keby ma to chytilo... 😀

minuska8882
10. nov 2011

jój žienky ako vám závidím... ja som až decembrovka.. čo by som za to dala keby už bol aspoň 38tt... strášne pomalinky mi to ide... a ja sa stráááášne teším na mimino... a gratulujem všetkým maminkám... a vy ostatné držte sa!

anicka87
10. nov 2011

@minuska8882 praveze ked budes na konci tak to sa ti este len bude vliect 😉

minuska8882
10. nov 2011

@anicka87 tak dík si ma potešila.. 😀 ale tak to by mali byť vianoce tak to hádam nejak bude utekať..

anicka87
10. nov 2011

@minuska8882 jasne ved to cakanie za to stoji 😉 a budete mat najkrajsi darcek pod stromcekom

hajatanufus
10. nov 2011

@eviiinka dakujem aj ja sa uz neviem dockat deti ma zlostia takuz by som to chcela mat za sebou 🙂

hajatanufus
10. nov 2011

@minuska8882 neboj ked posledna novembrovka odrodi uz budes na rade aj ty prajem aj tebe vsetko dobre a vydrz 🙂 a mas pekny termin rovno na vianoce drzim palce nech ti to rychlo utecie

martinelka
10. nov 2011

ahojte kocky ja som v Anglicku a 1.11.2011 som mala termin no mojmu betarikovi sa nechce na svet. Asi to tak vizera, ze ak neporodim zajtra alebo pozajtra tak ma hospitalizuju 13.11. bojim sa o maleho...dufam, ze bude v poriadku, ale stale sa hybe takze je asi vsetko ok....drzte mi palce 🙂

anicka87
10. nov 2011

@martinelka to tak dlho ta nechavaju prenasat???? no pana, mna by slak trafil 😒 kazdopadne drzim palce, ved oni vedia co robia 😉

martinelka
10. nov 2011

@anicka87 ja uz som tiez vselico poskusala, no zbytocne 🙂 ja uz mam 9 den po termine a nic....Umyvala som okna, behala po schodoch, jedla som stiplave, milovala s priatelom, horuca vana kazdy den a asi sa mu tak zapacilo v brusku, ze tam ostane kym mi nevyvolaju porod 13.11.... 😒

hajatanufus
10. nov 2011

@martinelka ahojky aj ja som v anglicku v hetfordshire v Letchworte a ty si kde? ja mam termin v pondelok a vo stvrtok mam ist k mw tak dufam ze uz tam nebudem musiet a ze do vtedy aj ja uz budem mat maleho doma aj tebe drzim palce

anicka87
10. nov 2011

@martinelka aj ja sa ho snazim vsemozne dostat von ale asi mam vnutri nejaky luxusny apartman ked sa mu nechce, ale ved raz odtial vylezie 😉

martinelka
10. nov 2011

@anicka87 dakujem,.... no ved to je hroza to cakanie a mne sa kazdy den zda dlhy ako mesiac, ale uz vydrzim co mi ine ostava 😒

hajatanufus
10. nov 2011

@anicka87 v anglicku nechavaju max 12 dni a potom sa to uz vyvolava aj mne tak povedali ze ked do 12 dni od terminu nic tak nemocnica

hajatanufus
10. nov 2011

@anicka87
@martinelka mozno nam ich predsa len vyzenie ten spln 🙂

martinelka
10. nov 2011

@anicka87 ja asi tiez 🙂 ale stve ma, ze ma tak dlho natahuju tuna...na slovensku uz by som bola doma aj s malym

martinelka
10. nov 2011

@hajatanufus kedy je spln?

martinelka
10. nov 2011

@hajatanufus presne tak aj mne po 12 dnoch idu vyvolat....ty si v anglicku?

martinelka
10. nov 2011

@hajatanufus ja som v Rugby a budem rodit v Coventry lebo tu nieje ani porodnica :D ja som mala termin1.11.2011 a to som bola posledny krat pri midwife a ta mi povedala, ze urcite porodim do dvoch dni a stale nic tak mi dala termin 13.11. do nemocky na vyvolanie

hajatanufus
10. nov 2011

@martinelka spln je dneska a baby tu spominali ze to ma vplyv na porod tak uvidime 🙂 ano som v anglicku 🙂 drzim ti palce nech to ide spontanne a nemusia to vyyvolavat ja sa tiez bojim prenasania aj ked to teda este nie je akoze prenasanie lebo normalne tehu trva 38az42tt takze v podstate je to este v norme ale aj ja sa toho bojim ☹

hajatanufus
10. nov 2011

@hajatanufus no mne dala este termin 17. tak uvidime horsie je to ze moja anglina je biedna asi si budem zase pytat tlmocnika ku porodu lebo mm musi zostat doma s detmi minuly rok som rodila pred terminom prislo to necakane co som bola aj rada lebo som uz nevladala ale teraz mi kleslo brusko dole tak je to trochu lepsie ale aj tak nic nevladzem ani sa venovat detom a to ma stve tak nech uz to je za mnou 🙂 a ty cakas prve babo?

dominika_sk
10. nov 2011

kočky, alex sa narodil dnes o 20,28 s mierami 3200g a 51 cm. nejdem to teraz ani opisovať, ale je krasny 😉 možete rodiť 😉

hajatanufus
10. nov 2011

@hajatanufus aj my mame nemocnicu v inom meste a nemame auto tak budem musiet volat sanitku ako minuly rok aj ked teraz je to lepsie lebo tu chodia aspon busy ale min rok sme byvali na dedine a v nedelu odtial nie je ziaden spoj a na mna to prislo v nedelu nastastie dali mi sanitku a keby nie tak susedia mi slubili ze ma odvezu

hajatanufus
10. nov 2011

@dominika_sk blahozelam a zelam vsetko najlepsie vela zdravicka a mliecka 🙂 krasne miery 🙂 tak si sa dockala a uz mozme rodit aj my ostatne 😀 😀 😀 aj veronika uz porodila tusim rano okolo 8

harper
10. nov 2011

@dominika_sk no huraaa, blahozelam, dufam ze nam neskor napises ako si to vsetko zvladla. A bola to teda sekcia, ci spontanne? Takze idem hned tej mojej dohovorit, ze uz moze ist von tiez 😀 😀 😀 😀

dominika_sk
10. nov 2011

@harper radšej to nejdem opisovať ☹ ale bolo to nasilu "spontanne"

harper
10. nov 2011

@dominika_sk tak ale vidis, ze si to zvladla a bude aj dalsie? 😉

harper
10. nov 2011

@dominika_sk a hned som ta supla aj do tabulky, aby tie co to nahodou nepostrehnu tu v texte zistili v tabulke a mohli tiez uz porodit 😉

harper
10. nov 2011

@dominika_sk to ze bol spontanny som tiez uz doplnila, ale bude to tam az pri dalsom vkladani, snad to nevadi. idem ja spat, tak ti zelam aby ste boli zdravi a mala si vela mliecka. A dufam ze nam aj nejaku fotecku ukazes. 😉