icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

hajatanufus
10. nov 2011

@martinelka ja som sa pomylila a poslala som dve sprav sebe miesto tebe 🙂 takze mne mw dala este termin 17 a potom sa uvidi ale snad uz tam nebudem musiet 🙂 a nemocnicu mame tiez v inom meste tak budem musiet volat sanitku ked to na mna pride lebo nemame auto

hajatanufus
10. nov 2011

dobru noc dievcata a nech sa vam to uz spusti a teda aj mne drzim vsetkym palce dobru noc a deticky sup sup von v brusku uz nic zaujimave nie je a tu vas caka cely zivot 🙂

martinelka
10. nov 2011

@hajatanufus ja tebe zasa neprajem take dlhe tehu ...a ako sa vobec tu v anglicku vyvolava porod? ani som sa na to nepytala lebo som si bola ista ze porodim v termine

martinelka
10. nov 2011

@hajatanufus aha a ty si mala kedy termin?

woman04
10. nov 2011

@kaia NIEEEEE..nie si sama,mňa by každý rád videl rodiť,ale mne je takto dobre,napriek tomu,že mám nohy ako Shrek..ja by som bola najradšej tehotná teraz až do Vianoc🙂

martinelka
10. nov 2011

@hajatanufus ano ja som prvorodicka, vlastne neviem co ma caka...tak ti prajem vela stastia a sil pri detickach 🙂

kaia
10. nov 2011

@woman04, no ved to, aj mne je takto dobre 🙂, po narodeni slecny zacne iny kolotoc 😀. Tesim sa, to je jasne, ale zaroven sa desim toho, ako sa vsetci spolu zladime a ako nas Artas bude reagovat na novu situaciu, ze uz nie je stredobodom vesmiru 😝

woman04
10. nov 2011

@dominika_sk ...no paráda ...gratulujem...nech ti malý robí len radosť🙂

kaia
10. nov 2011

@dominika_sk, ja sa pripajam a tesim sa s vami 😎

woman04
10. nov 2011

@kaia ..snáď nebude moc žiarliť...ale on je ešte maličký...skôr 3 roky je divoký rozdiel..ja som vraj veľmi žiarlila na sestru o 3 roky mladšiu..no ja som už väčší rozdiel nemohla mojim deťom dopriať,22 rokov je tak akurát..to hádam už nebude dcéra žiarliť 😀 😀 😀 😀 😀

kaia
10. nov 2011

@woman04, myslim, ze Ty si za vodou 😉

dominika_sk
11. nov 2011

och baby, neda sa mi spať, som plna šťastia a euforie 😎 modlim sa, aby bol maly zdravučky a nech sme šťastna rodinka ! nech si hovori kto hce čo chce, mala som mojho marianka pri porode a nič lepšie nemože byť ! masiroval ma, sprchoval, tišil bolesť, nakričal na mňa keď som bola hystericka 😀 je to moja laska, je užasny 😵 ale bol so mnou len na vzycharni, chudak, tak sa chcel kvoli mne obetovať, že mi povedal že pojde aj ku porodu, aj keď viem, ako by to zle znašal, tak keď doktorka zakričala rodime, vykazala som ho 😀 aj by som napisala moj pribeh, ale nechcem vam robiť stresy...tak niekedy snaď 😔

henrieta44
11. nov 2011

@dominika_sk jéééj no super, vidíš dalo sa to preežiť že???? takže teraz už môžeme ísť rodiť všetky však????. no ja som už nervozna ako pes ale v podstate si stále hovoríme že ešte mám čas, takto mám ešte ako taký kľud, potom už to tak nebude, začne poriadny kolotoč. takže ak sa slečne v brušku páči nech tam ešte vydrží 😉 .....a samozrejme ti gratulujem, potom pridaj aj fotočku toho tvojho krásavca

milek
11. nov 2011

@dominika_sk No konečne , tak gratulujem držte sa obidvaja nech ste čím skor doma 😀

milek
11. nov 2011

Ja idem práve na poradnu a mm chce brat aj kufor že nech si ma tam už nechajú 😀 no určite , vobec necítim že by som mala íst rodit a to som včera po kolenách vydrhla celý balkon (velký ja ako svina) a nič, tak uvidíme.

lenka1108
11. nov 2011

@dominika_sk gratulujeeem 😉

ja stale rovnako baby tak nejdem ani nic pisat.iba by som sa rozcitila a to nechcem. 😒 😒

atima
11. nov 2011

@kaia toho sa bojim najviac aj ja ako malý prijme fakt že už nieje len on 😝

atima
11. nov 2011

@dominika_sk blahoželám tak vidiš zvládla si to a maš to za sebou už sa len zotaviť a domov 🙂

lianka7
11. nov 2011

@dominika_sk Gratulujeeeeeem moja,vidis aka si sikulka,tesim sa s tebou a tesime sa na fotocky!skore zotavenie 😉

liat
11. nov 2011

@dominika_sk jeeej gratulujem, tak konencne za sebou 🙂

afra
11. nov 2011

@dominika_sk jeeej gratulujem 🙂) Nech ste co najskor domka 🙂

dominika_sk
11. nov 2011

kočky ďakujem, tu je foto maleho. @harper ak možem poprosiť, mam v tabulke zly vek, mam 21 rokov, nie 20. diky

liat
11. nov 2011

@dominika_sk aj ja chceeeeeeeeeem uz. Napis o porode, nebud tajnostkar 😀

harper
11. nov 2011

@dominika_sk prepac za preklep, pri najblizsej prilezitosti to opravim, teraz som len cez mobil.

22nikuska
11. nov 2011

@harper a ja som tam neni v tej tabulke uz 2mesiace to pozeram,ale akosi na mna zabudas stale 🙂))

harper
11. nov 2011

@22nikuska prepac, ospravedlnujem sa, asi som nepostrehla, ze si pisala, ze tam chces byt.

dominika_sk
11. nov 2011

@liat keď porodite všetky 😀 teraz nemožem, donesu mi maleho, ale potom neskor sa posnažiim, lebo sa mic neda sedieť.
@harper diky 😉

22nikuska
11. nov 2011

@harper nepisala som to ze tam chcem byt,myslela som ze to tam davas automaticky ked tu niekto pise a je v novembrovka...ved nevadi.....nic sa nestalo.len som sa pripomenula ked si pisala o tabulke

zlamal.i
11. nov 2011

@eviiinka gratulujem je krasny a tie vlasky 😉

zlamal.i
11. nov 2011

@dominika_sk dufam ze to nevyznie zle ale aaaleluje aaaleluja 😀 😀 gratulujem nech ste zdravucky,tak si to zvladla a konecne mozeme aj my .tesim sa s tebou 🙂 🙂 🙂