Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk je rozkosny,gratulujem este raz....bodaj by si nebola stastna 😉 😉
@eviiinka tiez prekrasne babenko 🙂
Kocky,tak ja mam dnes maraton,hadam to s malym nejako zvladneme.Mm je oslavenec-pridu rodicia blahozelat,takze pecenie,varenie,chlebiky,upratovanie-dnes som si este naplanovala aj prezliekanie perin 😒 ,poobede cvicenie-tak hadam si nevyzeniem drobceka skor ako planujem 😀
@dominika_sk kranucky je aj ti zavidim 😉
no nany spln nespln stale nic.bolesti su ale krcok asi drzi ako skala.cele tehu som sa musela sestrit aby som neporodila skor a teraz to neide.tak uz hopsm na fit lopte nech sa mala aspon trochu pohne a zatlaci na krcok. 😒
@dominika_sk hura,tak si to zvladla....a spontanne.Blahozelam a som zvedava na foto 😵 Tak snad sa uz aj mi ostatne ,,rozbehneme,,
dobre babule, tak dominka_sk nám už porodila, už môžeme aj mi ostatné ísť rodiť, tak poďme, nech sa už tiež môžeme vytešovať s tých našich drobčekov....aj ked potom nám už skončia zlaté dobre časy kľudu a pohodičky, lebo budú fofríky, tie čo už majú detičky vedie o čom hovorím 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@karap že váhaš, od dnes rodíme všetky doposlednej 😀 😀 😀
dnes budem mať už fotečky od profi fotografky čo sme si dali robiť, tak som strááááášne na ne zvedavá, juj
kto si berie prvy datum narodenia 11.11.2011 - 6 jednotiek 😀 ?
@janulkan nestras 🙂)))
tak sa to s tymi babatkami rozbehlo 🙂))....vsetkym maminkam gratulujem 😵
@harper uz som pozrela,je krasny 😵
Ja tu uz par tyzdnov placem,ze chcem rodit,no tuk-tuk,nejak som sa ,,ukludnila,, a celkom dobre sa citim.Aj spim v pohode [len dnes v noci som bola cca 8x cikat,lebo som sa podvecer nevedela dopit caju,sprosta]
Mamina mi poslala postou balik z vecickami pre malu a hlavne z poporodnymi vlozkami[jej sesternica mi ich ,,nasetrila,,v nemocnici,pracuje tam]tak rodit mozem ist az ked si balik vyzdvihnem na poste.Takze mam cas cca do stredy-stvrtka 😀
Vo stvrtok bude v telke dobry film[ked rozvod,tak rozvod]a ja take filmy mooozem,tak rodit nechcem,nech si to mozem v klude pozriet 🙂
jej baby,prave mi prislo rozhodnutie zo SP.Uznali mi narok na matersku vo vyske 10eur/den...Viem,ze niektore budete mat ovela vyssiu sumu,no ja som pocitala s tym,ze budem pokracovat len v 190eurach a toto mi vychadza na cca 300eur mesacne 😵 ,tak sa tesim velmi.
@dominika_sk cize ak dobre chapem nemala si EPI alebo nezabrala, ked vravis ze nic moc porod? Inak maly je naozaj nadherny, a vidis zvladla si to, velka gratulacia 😀
Ahojte kočky, od včera ste taaak veľa toho zas popísali, že nestíham to prečítať, vlastne ani nemám silu tu sedieť a čítať...pijem čajíky a stále ležím, lebo nič nevládzem...ale včera mi odišla hlienová zátka, tak uvidíme čo bude 😉
Dnes moja poradna trvala asi dve minúty, malý je vraj otočený ale inak nič už to vidím až na toho 17 až nie až neskor. 😠
@dominika_sk veľká gratuláááácia 🙂 skoré zotavenie a zdravíčko obom prajem 🙂
@dominika_sk mojaaaa, super, zvladla si to 🙂 gratulujem 🙂 tak uz to mame za sebou 🙂
@dominika_sk kraaasny je 🙂
babulky, tak prva noc za nami, co nase kuriatko spinkalo a zobudlio sa len 3 krat 🙂 uz som ani nedufala 😀

@dominika_sk gratulujem 🙂 krasny chlapcek