icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

janulkan
11. nov 2011

@dominika_sk gratulujem 🙂 krasny chlapcek

lianka7
11. nov 2011

@dominika_sk je rozkosny,gratulujem este raz....bodaj by si nebola stastna 😉 😉
@eviiinka tiez prekrasne babenko 🙂
Kocky,tak ja mam dnes maraton,hadam to s malym nejako zvladneme.Mm je oslavenec-pridu rodicia blahozelat,takze pecenie,varenie,chlebiky,upratovanie-dnes som si este naplanovala aj prezliekanie perin 😒 ,poobede cvicenie-tak hadam si nevyzeniem drobceka skor ako planujem 😀

zlamal.i
11. nov 2011

@dominika_sk kranucky je aj ti zavidim 😉

zlamal.i
11. nov 2011

no nany spln nespln stale nic.bolesti su ale krcok asi drzi ako skala.cele tehu som sa musela sestrit aby som neporodila skor a teraz to neide.tak uz hopsm na fit lopte nech sa mala aspon trochu pohne a zatlaci na krcok. 😒

harper
11. nov 2011

@22nikuska no nedavala som tam vsetky, ktore tu prispievali v tejto teme, lebo by som to mozno ani nepostrehla a aj som to na konci tabulky poznacila, ze kto tam chce byt, nech da vediet. Ok, takze este mi chyba vek a porodnica, ostatne viem vycitat z tvojho pasu. 🙂

karap
11. nov 2011

@dominika_sk hura,tak si to zvladla....a spontanne.Blahozelam a som zvedava na foto 😵 Tak snad sa uz aj mi ostatne ,,rozbehneme,,

henrieta44
11. nov 2011

dobre babule, tak dominka_sk nám už porodila, už môžeme aj mi ostatné ísť rodiť, tak poďme, nech sa už tiež môžeme vytešovať s tých našich drobčekov....aj ked potom nám už skončia zlaté dobre časy kľudu a pohodičky, lebo budú fofríky, tie čo už majú detičky vedie o čom hovorím 😉 😉 😉 😉 😉 😉

harper
11. nov 2011

@karap jedno foto je na strane 698 😉

henrieta44
11. nov 2011

@karap že váhaš, od dnes rodíme všetky doposlednej 😀 😀 😀

henrieta44
11. nov 2011

dnes budem mať už fotečky od profi fotografky čo sme si dali robiť, tak som strááááášne na ne zvedavá, juj

janulkan
11. nov 2011

kto si berie prvy datum narodenia 11.11.2011 - 6 jednotiek 😀 ?

zvedava17p
11. nov 2011

@janulkan nestras 🙂)))

tak sa to s tymi babatkami rozbehlo 🙂))....vsetkym maminkam gratulujem 😵

karap
11. nov 2011

@harper uz som pozrela,je krasny 😵
Ja tu uz par tyzdnov placem,ze chcem rodit,no tuk-tuk,nejak som sa ,,ukludnila,, a celkom dobre sa citim.Aj spim v pohode [len dnes v noci som bola cca 8x cikat,lebo som sa podvecer nevedela dopit caju,sprosta]
Mamina mi poslala postou balik z vecickami pre malu a hlavne z poporodnymi vlozkami[jej sesternica mi ich ,,nasetrila,,v nemocnici,pracuje tam]tak rodit mozem ist az ked si balik vyzdvihnem na poste.Takze mam cas cca do stredy-stvrtka 😀
Vo stvrtok bude v telke dobry film[ked rozvod,tak rozvod]a ja take filmy mooozem,tak rodit nechcem,nech si to mozem v klude pozriet 🙂

lianka7
11. nov 2011

@janulkan Ja ho rada prenecham inym cakatelkam...ja si na svoj den D chcem este chvilku pockat 🙂

karap
11. nov 2011

jej baby,prave mi prislo rozhodnutie zo SP.Uznali mi narok na matersku vo vyske 10eur/den...Viem,ze niektore budete mat ovela vyssiu sumu,no ja som pocitala s tym,ze budem pokracovat len v 190eurach a toto mi vychadza na cca 300eur mesacne 😵 ,tak sa tesim velmi.

anicka87
11. nov 2011

@dominika_sk cize ak dobre chapem nemala si EPI alebo nezabrala, ked vravis ze nic moc porod? Inak maly je naozaj nadherny, a vidis zvladla si to, velka gratulacia 😀

liat
11. nov 2011

@karap tesim sa s tebou za tych 10 €, kazde dalsie ecko vie potesit

liat
11. nov 2011

@janulkan no ja tiez nemam zaujem o tie jednotky, nejak sa mi to cele nepaci. i ked svadbu sme mali 8.8. tiez v podstate celkom magicke, ale nebolo to kvoli tomu. 17 november tiez nie je zly 🙂

harper
11. nov 2011

@liat ja by som kludne brala aj tie jednotky, ked sa k nim nikto nema 😀

liat
11. nov 2011

@harper dobre prenechávame ti jednotky 🙂

dena
11. nov 2011

Ahojte kočky, od včera ste taaak veľa toho zas popísali, že nestíham to prečítať, vlastne ani nemám silu tu sedieť a čítať...pijem čajíky a stále ležím, lebo nič nevládzem...ale včera mi odišla hlienová zátka, tak uvidíme čo bude 😉

harper
11. nov 2011

@liat hm, to je sice pekne, len ako to mam vysvetlit Hanke? 🙂

lianka7
11. nov 2011

@liat 17.11. by som brala aj ja 😵 😵 😵

milek
11. nov 2011

Dnes moja poradna trvala asi dve minúty, malý je vraj otočený ale inak nič už to vidím až na toho 17 až nie až neskor. 😠

miriamapeter
11. nov 2011

@dominika_sk veľká gratuláááácia 🙂 skoré zotavenie a zdravíčko obom prajem 🙂

eviiinka
11. nov 2011

@dominika_sk mojaaaa, super, zvladla si to 🙂 gratulujem 🙂 tak uz to mame za sebou 🙂

eviiinka
11. nov 2011

@dominika_sk kraaasny je 🙂

anicka87
11. nov 2011

@eviiinka ja vam tak zavidim baby 😒 aj ja chcem a nic ☹

eviiinka
11. nov 2011

@anicka87 neboj coksoro to pride 🙂 a budes mat babetko pri sebe a porod za sebou 🙂

eviiinka
11. nov 2011

babulky, tak prva noc za nami, co nase kuriatko spinkalo a zobudlio sa len 3 krat 🙂 uz som ani nedufala 😀