icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

joni
11. nov 2011

@zrzulienka podla mna vana moze byt, ved dieta chrani pred infekciou hlienova zatka a plodova voda. Ked ti odtecie plodova voda tak vtedy by sa uz nemalo kupat ani sexovat.

janap24
11. nov 2011

@zlamal.i nakoniec ostavam v PO, lebo som tu lezala 3t.

janap24
11. nov 2011

@dominika_sk Gratulujem a skore zotavenie a vela mliecka prajem 🙂

blackrose
11. nov 2011

baby videla som Veronikinu Melaniu 😵 je to krasne drobucke dievcatko, pokojne spinkala krasna 🙂
videla som ju len z dialky cez okno na novorodeneckom, ked som tam prisla za Luckou ju nadojcit

tasiko
11. nov 2011

baby inak čo je na tom pravdy že keď kojím tak by som nemala perlivé vody?môže to malej nejako škodiť?pijem inak dosť vineu,a tá je perlivá,tak neviem.... 😒 😒

harper
11. nov 2011

@tasiko bublinky mozes vyhnat lyzickou, ked zamiesas, moze ju ta co2 naduvat a bude mat viacej plynov. 😉 A zase vinea je dobra na tvorbu mlieka

anicka87
11. nov 2011

baby chcem sa spytat, v sobotu mi odisla zatka, bol to taky tahavy hlien s primesov krvy, ale mam ho doteraz len bez tej krvy, to preco? je toho celkom dost 😒 to je stale ta zatka aj ked tam nie je krv?

zlamal.i
11. nov 2011

baby hopsate niekto na fitlopte?ja som zacala uz druhy den,vraj je to podobne akokeby som chodila po schodoch.
dnes som mala na vlozke nieco ruzove aj vcera ,tak neviem co to bolo.najprv som myslela vcera ze to bolo z toho e ma doktorka vysetrovala ale dnes zasa?nebol to hlien je to take vodnate.tak cakam ci to bude znova.taka staroruzova farba aby som bola presnejsia (to je opis co) 😉

lucia2312
11. nov 2011

maminky je cisarsky moc bolestuivy?tie cco to mate za sebou prosim napiste mi

10linduska10
11. nov 2011

ahoj 🙂 tak dnes nás pustili domov máme chlapca Alex 🙂 3900g 50cm a narodil sa 7.11.2011 🙂 13.30 h sekciou

janulkan
11. nov 2011

@harper jej ty si usporiadala tabulku podla datumu porodu 😎 super...teraz tam pekne vidiet ze sa dako rodia deti kazde 3 dni 3 deti 😀

22nikuska
11. nov 2011

@harper vek 22 a porodnica bojnice..dakujem 😉

sonitta
11. nov 2011

Ahojte tak dnes nám naplánoval doktor sekciu na pondelok 21.11. Je to také zvláštne vedieť deň kedy to príde 🙂 aaa btw. gratulujem novým maminkám..

hajatanufus
11. nov 2011

@andrejkag gratulujem a prajem vsetko najlepsie hlavne zdravicka a mliecka 🙂 a blahozelam aj vsetkym dalsim mamickam co uz porodili 🙂

hajatanufus
11. nov 2011

@10linduska10 ahoj blahozelam krasny chlapcek a zelam vela zdravia a mliecka

lady511
11. nov 2011

@zrzulienka ahoj ja sa kupem den čo den(už od začiatku)v dost teplej vode...nikdy som to nemala zakázané takže som sa kupala a teraz ked prenášam ešte viac no a čos a týka infekcie..tak napr ja používam špecialny gel nan intimnu hygienu,,,ale od niakeho 38tt mám bielkovinu v moči ale vraj je to ok kým nemám vysoký tlak... 🙂

hajatanufus
11. nov 2011

@martinelka dakujem snad to nebude uz tak dlho trvat 🙂 ja mam termin 14.11. ale uz by som chcela 🙂 neviem ako to tu v uk vyvolavaju nemam ani sajnu ak ked mi dali brozurky od nhs ale moja anglina na to nestaci tak som to ani necitala 🙂 🙂 viem ze tam akurat nieco pisu o tych metodach co mozu pomoct sex, malinovy caj horuci kupel a tak 🙂 ale inak baby na nete v teme porod v anglicku spominali ze im po termine robili nejaky sweep ale neviem co to presne je miektorym to pomohlo a niektorym ani na 2x nie

lady511
11. nov 2011

tak baby dnes v poradni mi doki tal termín na pondelok že mám íst do nemocky ak to cez výkend nepríde.. 🙂 snažil sa to niako vyvolat...jeho samovyšetrením použil niaky hamiltonov manever 😀 ale ani to malu niako neprinutilo...uvidíme v noci....a neviete čo znamená indukcia??????napísal mi to do záznamu že v nemocnici m spravia indukciu

kaia
11. nov 2011

@zlamal.i, fit lopta by mala pomoct, ja som na nej mala hopsat uz na porodnej sale, aby si maly svihol 😎.
Moj cely prvy porod trval styri hodiny a to som prve dve hodiny ani nemala pocit, ze by to malo v ten den prist 😎

lady511
11. nov 2011

a ešte jedna otázka na vás milé čakatelky...máte skusenost s eucerinom proti striam??????mama mi to doniesla z lekárne že to vraj pomáha lebo cele bruško mám ostriované ☹ je to dost škaredé...(so striami mám skusenost viem že to nezmizne)ale v lete sa budem opalovat to najlepšie zaberá po mojej skusenosti,.,,len by som chcela od Vás vediet či ten eucerin aspon zredukuje tu červenu farbu dakujem

lucka33
11. nov 2011

@lady511 indukcia je vyvolanie pôrodu 😉

lucka33
11. nov 2011

@10linduska10 gratulujem 🙂 A vidím, že si rodila v NR, ako bolo? Koho si mala pri pôrode? 🙂

lady511
11. nov 2011

@lucka33 dakujem

lucka33
11. nov 2011

@lucia2312 čo myslíš, či je bolestivé? 🙂 Samotný pôrod nie, to si v anestéze, ale bolesti sú potom, predsa len je to rozrezané brucho, musí sa to zahojiť. No bolí to hlavne v tie prvé dni, ale každým dňom je to citeľne lepšie, ja osobne som tak cca za 2 týždne bola ako-tak fit. Ale jazva ma na dotyk bolela ešte aj polroka po cs. Ale dá sa to všetko zvládnuť, neboj. Čaká ťa sekcia? Mňa teraz druhýkrát 😉

zlamal.i
11. nov 2011

@kaia a ako sa spravne hopsa?nemozem tym nijako uskodit ci? a ako casto,ako dlho?vies poradit?

karap
11. nov 2011

@10linduska10 prosim Ta,to co za ,,okrasu,, mas na bruchu?V prvom momente som myslela,ze to tam mas gorale,no to asi nie[?]
Pred chvilkou sme sa dohrali z detmi a tu je nas vytvor:
A este foto mojho bruska;

blackrose
11. nov 2011

Caute baby 🙂 ja len aby ste sa tesili na kojenie, lebo je zo mna normalne sexbomba 😀 😀 😀 take prsia som si v zivote nevedela ani predstavit... pred tehu A-cky, pocas tehu B-cky a teraz C-cky! Len keby neboli az take napate... dnes je malinka cely den v inkubatore na svetle a vobec nechce papat, tak si musim odstriekavat... teraz som si odstriekala 80 ml mliecka! Normalne mozem rozdavat 🙂 len nech mi pekne zostane, aby Lucinka mala stale dost mliecka.

karap
11. nov 2011

@blackrose to je super,ze mas dost mliecka 🙂 ked bude Lucinka pekne tahat,tak bude aj dost mliecka....Aj ja sa uz strasne tesim na dojcenie.Bolo to nadherne obdobie [syna som kojila rok]

lenica81
11. nov 2011

@10linduska10 @dominika_sk gratulujem k babatkam, krasne su... 😵

@lady511 ja som eucerin pouzivala aj v min. aj terajsom tehu a som velmi spoko, ziadne strie... chvalabohu, som sa bala, na odporucania znamych od sestriciek v porodke... 😉 tak iste trosku pomoze... aspon na uvolnenie, ohladom zacervenania neviem... 😔
a ohladom hamiltonovho manevra sa sleduj, ci sa ti nedviha teplota, ak ho spravil poriadne, tak len pomoze, ale teda pocula som aj zlu skusenost... 😒 a teraz uz ked vies, ze to mas na pondelok iste, tak drzim palce... vyvolaju ti ho teda...
@zlamal.i len sa velmi neprehybaj v krizoch, aby ta este viac neboleli... a hopkaj, nohy na sirku panvy...
@karap to ma tie cvoky... 😉 a mnam... 😵 a ake pekne brusko... 🙂

lenica81
11. nov 2011

@blackrose to je len skvele... 😉 nech teda mliecko ide... drzim palce... a to z tej zltacky je spava... a inak sa uz citis lepsie, si pisala nieco o hormonoch... ono to prejde, neboj... 😉