icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

anicka87
11. nov 2011

@blackrose to len tak sa ti zo dna na den naliali? lebo ja ich mam este mensie ako pred tehu 😒

karap
11. nov 2011

@lenica81 ake cvoky?Zniem asi ako debil,no nikdy som nic taketo nevidela 🙂 To je akoze cerstvo po porode?

anicka87
11. nov 2011

@karap to su tie svorky po cisarskom ci? aspon myslim

karap
11. nov 2011

@anicka87 aha 😲 ja som myslela,ze po cisarskom je brucho skarede,z bolavou,cervenom jazvou,zafasovane..no toto je uplne pekne [nie ze by som po takom tuzila]To sa uz teraz nedavaju ,,nite?

anicka87
11. nov 2011

@karap ja si len tak myslim ze to je to svorkovanie co baby spominali, po CS ale nie som si ista 😉

lenica81
11. nov 2011

@anicka87 @karap ano, svorky, cvoky... ako ked mate na chlebe alebo ponozkach zvyknu byt take ti to zacviknu... vraj lepsie ako sit nitou... ja som mala take po slepaku, mam taku jazvu ako po CS, lebo nevedeli presne co mi je, tak ma rozrezali... velmi pekne sa mi to zahojilo... 😉 vsetci doc sa pytaju, ze kde mi to tak akoze urobili...

gab
11. nov 2011

@dominika_sk , gratulujem - ten je krasny

karap
11. nov 2011

poradte niektora [ja sa tom vobec nevyznam]Dnes v telerane hovorili o peniazoch po porode:nejakych 151 eur a 670eur tusim....Tych 670 sa dostava po doziti 28dni dietata,to viem.No co tych 151eur?Kedy sa to dostava a kde mam o to poziadat?

harper
11. nov 2011

@karap ak ti nikto neporadi, tak ti to sem zase rozpisem, sme sa tu uz o tom bavili tusim ze to bolo tento tyzden, nechce sa mi to tu vytukavat cez mobil.

harper
11. nov 2011

@karap bavili sme sa o tom 7.11. skus vyhladat, ak nenajdes, daj vediet

lucia2312
11. nov 2011

@lucka33 ano caka prvy krat tak mam s toho riadne stresy ma dostrasili ze su to strasne bolesti ze nebudem moct ani chodit,kojitani sediet tak som s toho fakt hotova

lenica81
11. nov 2011

@karap 151 je prispevok pri narodeni, pri predlozeni rodneho listu na upsvare... a 678 je priplatok k prispevku, po doziti tych 28 dni a splneni tych podmienok, ze si chodila do poradne... a este by si mala dostat prispevok za starostlivost o starsie dieta za obdobie 6 tyzdnov od narodenia, to ti daju ziadost tiez na upsvare... tak @harper... 😕

lenka1108
11. nov 2011

baby zajtra mi idu rezat v narkoze znovu tu jazvu. tak mi drzte palce.inak trpne mi lava cast tvare.hanbim sa ist za sestrou.stale ich otravujem. tak operacia bude medzi 9-10hod.tak na mna myslite...

lenica81
11. nov 2011

@lenka1108 drzim palce... a chod za nimi s tym trpnutim, sak to nie je sranda, jedine ze si lezala na lavom lici pol dna... 😅 😉 nech sa to uz poriesi... 😔 a mozete ist s krpcom domov...

milek
11. nov 2011

@lenka1108 Tak sa drž, nech Ti to dobre dopadne 🙂

hajatanufus
11. nov 2011

@lenka1108 ahojky budem na teba mysliet a drzat palce 🙂

anicka87
11. nov 2011

@lenka1108 drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂 a co sa tyka toho trpnutia tvare, tak rozhodne to povedz sestre alebo doktorom, nechcem ta strasit ale byvalej sefovej to doslo az do takeho stadia ze jej akoby ochrnula polka tvare tak na kazdej foto aj z krstu vyzera ako po infarkte, pomohlo jej na to az "bankovanie" ale aj to az po pol roku, tak nespekuluj a radsej im to povedz ved sa nemas za co hanbit 😉 vsetko bude dobre, uvidis 🙂

harper
11. nov 2011

@karap - strana 672 moj prispevok o 12:52 sa tyka toho prispevku 151,37 a prispevok o 12:54 sa tyka priplatku k prispevku pre prve tri deti vo vyske 678,49. o obidva prispevky treba poziadat urad prace 🙂

harper
11. nov 2011

@lenka1108 drzim palce a ako pisu baby, urcite chod za sestrickou a povedz jej co sa deje.

gab
11. nov 2011

@lenka1108 urcite chod za sestrickou, za prve jej to jej praca - takze hanba nehanba - ona je tam pre pacientov a za druhe, moze to byt nieco s nervom a to nie je sranda

dominika_sk
11. nov 2011

kočky, ďakujem všetkym za gratulacie 😉 nestiham reagovať na všetko 😕

ryka2
11. nov 2011

ahojte, termin porodu mam 29 novembra, ale asi to bude cisarsky takze pojdem asi o tyzden skor.Ako to tam momentalne vyzera v Ruzinove.dik za info.a drzim palce vsetkym co ich to najblizsie dni caka 🙂

karap
12. nov 2011

@lenica81 diki moc,pisem do debilnicka [vybavit to pojde muz]
@lenka1108 drzim palce,nech Ta uz daju konecne do poriadku ☹
Mam za sebou kludnu noc,vyspinkala som sa do ruzova,len rano... 😠 Muz prisiel,ze sa chce ,,len pritulit,, a viete ako to dopadlo. 😠 Vrrrrrrrr,ten chlap ma jeduje az strach.
No,teraz uz popijam kavicku,mam za sebou ranajky[3ks madvedich labiek,ved musim okostovat vytvor vcerajsi 😀 ]Muz si vari klobasku,no ked si pomyslim aku kyselinu by som po nej mala,tak nechcem.Radsej si dam za chvilku este jogurt 🙂

kaia
12. nov 2011

@lenka1108, joooj, drz sa! Ziadna hanba, len chod za sestrou alebo radsej povedz doktorovi 😉.
Drzim velmi palce, nech Ta daju rychlo dokopy a potom uz len sup, sup domov aj s Benjaminkom 😎

zlamal.i
12. nov 2011

@lenka1108 ahojky to mi je luto ze takto tam trpis.mas proste smolu a drzim ti palce.ak ti bude trpnut ta tavr tak to povedz ,mozes tam mat zapal.ja som mala dvakrat a nnieje to sranda.nic ma nebolelo a nakoniec mi ochrnula cela polka.nechcem strasit.od toho su tam aby si isla za nimi ak mas problem.drzim palce 🙂 🙂

22nikuska
12. nov 2011

dobre ranko maminky...tak ako po dnesnej noci? ziadna spravicka o novom babatku nebude???
ja sa asi pripojim k spokojnym cakatelkam,uz som sa vzdala nadeje ze to pride skor,lebo nas ocinko musi byt v praci este do buduceho vikendu,tak ak ho chceme mat pri sebe ked budeme rodit,tak mame pockat...tak pockame...dufam 😒

janulkan
12. nov 2011

@lenka1108 drzim palceky, nech uz to mas co najskor vsetko za sebou 🙂

karap
12. nov 2011

@22nikuska kiribaby pisala vnoci,ze jej praskla voda,tak snad bude do vecera dalsi prirastok 🙂

22nikuska
12. nov 2011

@karap no tak hadam ano...drzim palce

anicka87
12. nov 2011

boze baby ja som taka nevyspata, celu noc ma strasne boleli krize a brucho, v ziadnych intervaloch, ale rovno vkuse, slak ma isiel trafit, tak som si teraz dala vanu horucu, ked som v nej lezala tak fajn a akonahle som vysla tak znova 😒 o 1nej mam poradnu a monitory tak som zvedava co mi povie 😠