Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby tak vcerajsi krasny datum mi vyfukla @eskymacik17 🙂 ma krasneho maximka 😉
@lucia2312 áále prosím ťa, to kto ti takéto hovadiny nakecal??? 😕 Tak jasné, že sú to bolesti, dosť to bolí v ten prvý deň, keď ťa postavia na nohy, kým sa to rozchodí. Ale ako som už písala, každým dňom je to lepšie a hlavne netreba vylihovať - treba si oddýchnuť - to áno, ale treba normálne chodiť, aby sa ti tie svaly neposťahovali, to potom môže bolieť. Treba sa prekonať a normálne sa rozhýbať, čim skôr, tým lepšie, aspoň už doma budeš normálne pri malom fungovať 😉 Žiadne strachy, ja idem do toho druhýkrát, sú ženy, čo sa na to dajú aj 3-4x, myslíš, že keby to bolo také brutálne, rodil by niekto viac ako jedenkrát cisárskym? 😉
@majoslava tak to som zvedava ako to ja budem zvladat, lebo ja som velky spachtos 🙂 dufam ze maly bude posluchat a spinkat kedy ma, ak nie tak sa budem s muzom striedat, aspon sem-tam, nech sa aj ja troska vyspim 😉 no ale to by sa ten nas drobec musel najskor na svet vypytat, lebo sa mu nejak nechce 😀
@dadka_11 @anicka87 @janulkan @zlamal.i @anulicek Ahojte, aj mne začala v noci odtekať plodová voda, vymenila som niekoľko kusov prádla a intimiek, po 2,5h sme sa vybrali do nemocnice, ale tam ako na potvoru už voda netiekla, takže nemali ako spraviť test...no a bolesti som nemala, iba v krížoch, kontrakcie som necítila, ale na pásoch sa nejaké objavili 😒 Dr. ma vyšetril, krčok 1,5cm, uzavretý, poslali ma teda domov, vravím si ok, tak si ešte počkáme, ale hneď po príchode domov opäť mokré nohavičky až po rifle, to isté po zobudení..+nejaké hlienové zhluky dožlta..stále mám bolesti v krížoch a sem-tam v podbrušku..čo myslíte, môže sa to už čoskoro rozbehnúť??
@majoslava ahoj Majka 🙂 to je sranda aj môj priatel má zajtra narodeniny 😀 a vy este k tomu aj výročie svadby.. tak to je krásne 🙂 Držím palce aby si tu sušenú tortičku zvládla rýchlo 😉 ani ja nemám rada neohlásené návštevy a este k tomu ked som unavená... no neboj nejako to zvladneš ...
@anicka87 som zvedavá, čo ti na to povedia..a voda ti nezačala odtekať? V každom prípade držím palce, už by sa to konečne mohlo rozbehnúť, ja som už taká netrpezlivá 🙂
@majoslava hej, poslali ma domov, a v podstate som bola rada, bolesti okrem tých krížov som nemala a voda už netiekla, tak sa mi to zdalo byť v poriadku...Som zvedavá, ako to bude pokračovať..kontrakcie nemám a intimku mám od prebudenia stále dožlta.. 😖
@kiribaby Mne odporucili doniest aj vlozku, ked mi aj neodtekala.. Na vlozke vedia otestovat, ci to bola plodovka, ci nieco ine...Takze, aj ked Ti teraz aktualne nic netecie.. sla by som do nemocky..Vsak Ti prva odtiekla este v noci a je tam naozaj nejake casove ohranicenie na porod po odteceni plodovky.... Radsej byt pod dohladom doktora, ako nieco zanedbat... Drzim vela palceky, 🙂
@lady511 ahojte dievcence ja som tiez este stale v kope vcerajsi datum akosi mm nevysiel 😀 aj ked som bola na dost dlhej prechadzke ale jedine co sa mi rozhybalo boli creva takze som ledva dosla domov a chuda lucy moja starsia dcerka az plakala jak som ju hnala lebo som nevzala kocik tak musela ist na peso a aj ked sa pytala na ruky tak som ju vziat nemohla lebo to by som nezvladla este nosit 12kg na rukach a islo mi o to aby sa unavila a sla spinkat no unavit sa sice unavila ale spinkat aj tak nesla az vecer ach jaj ☹ no a ptom som si merala tlak a mala som 144/80 myslite ze je to vysoky? a dnes som len umyla podlahu v kuchyni normalne s mopom a nie je to velka kuchyna len asi 1,5 x 1,5 m a tiez mam nejaky vysoky tlak tiez 144/80 trochu sa bojim lebo viem ze vysoky tlak nie je dobry no ziadne ine priznaky nemam ani bolesti ani nic len sem tam trochu tvrdne brusko ale ani maleho moc necitim tak to budem sledovat a prinajhorsom ak nebudem citit pohyby tak asi naklusem do nemocky len musim zistit ako chodia autobusy ale dufam ze sa bud maly zacne hybat alebo sa to uz rozbehne lebo som z toho zbytocne napata a este ma caka zehlenie tak uvidim ci sa vobec do toho pustim lebo som aj nejaka malatna a moc sa mi nechce 🙂
@kiribaby 😕 ja som bola otvorená na 4cm a hned ma poslali do nemocnici a nemala som tiež žiadne bolesti vôbec nič... tam mi povedali že som len na 2,5 cm... CTG mi ukazovalo kontrakcie ale ja som nič necítila 🙂 tak mi prepichli plodovú vodu aby som dostala kontrakcie a do 3hod. som porodila 😀 keby že ma nechajú doma tak by som určite ešte 2-3 dni vydržala...
@10linduska10 gratulujem 😀 ten je nádherný 😀

ahojte,.. chcem sa opytat, ked mi stale odteka plodova voda, ale to iba v takych malych intervaloch,tak to nevadi? lebo som na nete citala, ze plodova voda sa tvori kazde tri hodiny.. takze sa jej asi nezbavim takto a budem stale prenasat.. tak ako teraz uz siesty den :/