icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

hajatanufus
12. nov 2011

babenky co ste pred terminom chcem sa opytat citite pohyby dietatka lebo ja dneska vobec necitim este sa ani nepohlo teda nepostrehla som zeby sa hybalo bojim sa neviem co sa deje ☹

janap24
12. nov 2011

@sonicka07 Blahozelame a skore zotavenie a zltacka nech rychlo pominie. 😉

janap24
12. nov 2011

@hajatanufus Moja tak este posleduj, ale keby si dlhsie necitila radsej chod na pohotovost pre istotu.

hajatanufus
12. nov 2011

@sonicka07 neboj ono to prejde len to par dni trva

hajatanufus
12. nov 2011

@janap24 no ved uz nad tym aj premyslam len akurat mam problem ze mm spi po nocnej a mam doma este dve deti tak neviem co a ako skusim to este sledovat a ked nic tak pojdem zobudit mm apojdem do nemocky lebo tu nie je klasicka pohotovost

woman04
12. nov 2011

@hajatanufus ..malo by sa pohnúť aspoň každých 12 hodín a cítiť aspoň 10-12 pohybov za deň..

lumimi
12. nov 2011

pekný den prajem. mam taku otázočku. už pár dní ráno pozorujem zvýšeny odchod hlienov (tam zospodu) a nevie, čo to znamená, máte to tiež niektorá alebo čo to je? infekciu nemám, pretože ma nič neboli, nesvrbí, nepáli, len to zo mna každé ráno výjde

hajatanufus
12. nov 2011

@woman04 no ja dnes necitim vobec nic a mam taky dojem ze uz sa mi to rozbieha zatial su to len uplne slabulinke bolesti ale prichadzaju a odchadzaju takze cakam este chvilu a potom si idem dat sprchu asi si ju dam taku horucu aby sa to rozbehlo ak je to ono dufam ze je lebo sa mi nechce ist do nemocnice autobusom a potom naspat neviem ako by som prisla lebo sa mi zda ze chodia busy len do siestej ci ako idem to este kuknut

zlamal.i
12. nov 2011

@lumimi ahojky to je normalne nemusis sa obavat je to uz mam 3mesiace takze bez intimky ani na krok,to patri k tomu ak to nesvrbi nepali je to ok.vsetko sa to tam pripravuje 😉

lenka1108
12. nov 2011

babule uz som po zakroku.napichana injekciami proti bolesti.citim sa skvele.dufam ze sa uz nic nestane.tuk tuk tuk. ak bude vsetko ok zajtra alebo pondelok mozem ist domouuuuuuuuuu.hlavne aby teploty prestali....idem si pospat som este trochu oplestena.papa

lenka1108
12. nov 2011

a este vam vsetkym moc dakujem ze ste na mna mysleli.ste zlate... 😉

hajatanufus
12. nov 2011

@lenka1108 ahoj moja som rada ze si sa ozvala a ze si v poriadku pospi si aby si sa rychlo zotavila z narkozy drzim palce nech si uz fit ale moc sa z nemocky neponahlaj radsej az v pondelok predsa si po opracii tak oddychuj aby si sa uz mohla start o maleho papa

anulicek
12. nov 2011

@lenka1108 Drz sa, este chvilocku a uz "bude dobre" ... vydrz... 🙂

lady511
12. nov 2011

akorát sa mojej malej v brušku štikuta.. 🙂 ale že by už spustila vodičku to nič...každopadne v pondelok do nemocky ..baby neviete kedy mi daju indukciu?teda ked idem v pondelok či to budu niako natahovat alebo?

gab
12. nov 2011

@hajatanufus skus si dat nieco sladke, moj reaguje na to uplne 100 bodovo, asi vo stvrtok som ho tiez dlho necitila, dala som si sladke a to si mala vidiet ten cirkus potom

stefie
12. nov 2011

@lady511 mojej na brusku sa stikutka 🙂 🙂 uz neviem ako jej to utisit 😎

lady511
12. nov 2011

@stefie aspon vieš že sa ma dobre.. 🙂

stefie
12. nov 2011

CAUTE BABYYYYYY 😀 😀
talk my sme domka uz, vcera nas pustili, takze sa vytesujeme...konecne uz celkom pekne papka, dost sme schudli, lebo maminka sice mliecko mala, ale nechcelo ist von s cicikov 😖 ☹ takze sme sa potrapili, skoro nas nepustili, ale nakoniec zostala vaa dva dni stat, tak nas predsa poslali domov, ale v utorok na kontrolu, ci sa uz rozpapala... takmer som dostala zapal do laveho prsnika, lebo uz velmi puchlo a tlacil az pod pazuchou, mliecne zlazy total navrete, ale ako sme vcera dosli domov, hned som sa supla do sprchy a masirovala som snad polhodinu... no ale usim uznat, striedacka Anka, odsavacka, masaz a to vsetko kazdu hodinu aj v noci je zaberak...clovek nestiha a ani na wcko 😒 ale sme zdrave, to je zaklad.. 😉

inak dakujem vsetkym za gratulacie a taktiez aj ja gratulujem vsetkym kockam, ktore sa rozbehli tiez a uz maju pri sebe svoje miminka 🙂 🙂 🙂 napisali ste toho stras 🙂 ne vela takze som radsej mrkla ku harper do albumu a zistila ze uz je nas, rozpadnutych teda dost 😉

hajatanufus
12. nov 2011

@gab diky za radu ja jem sladke stale ale momentalne uz doma nic sladke nemame a myslim ze uz to ani nebudem potrebovat a ze sa mi uz rozbieha porod bolesti sa zosilnuju ale zatial su intervaly dlhe tak musim cakat co dalej ale manzel akosi nevie spat od rana este nespal tak som mu vravela ze dnes do roboty urcite nepojde tak sa jeho telo nejak umudrilo a siel si lahnut dufam ze si pospi aspon dve tri hodinky a potom uz mozem ist rodit 😀 lebo potrebujem aby mi on potom zavolal sanitku a ak by to nejak preslo tak to nejak prezijeme ved jeho nadriadeni vedia ze mozem rodit kazdu chvilu tak to pochopia ze musel zostat doma s detmi 🙂

karap
12. nov 2011

@lady511 budes rodit normalne?To Ti vlozia tabletu a malo by sa to rozbehnut...Do vecera by malo byt babo vonku.
@stefie jej,uz si doma?Parada 🙂 Zelam nech sa Ti prsia ci skor ,,upokoja,, a mliecko pekne tecie.A ako to zvladas z 2 detmi?Da sa?Starsia neziarli?Ja som zvedava ako sa bude spravat syn,lebo je to moj cecusok a mam boja,ze bude na malu ziarlit 😝

karap
12. nov 2011

@hajatanufus aj Ty sa uz rozbiehas?Tak zelam rychly porod 😀

gab
12. nov 2011

@hajatanufus, joj tak to ti drzim palce, nech to dobre dopadne.........

hajatanufus
12. nov 2011

@karap dakujem zatial sa to rozbieha velmi pomalicky ale tlak mam stale vysoky aj ked som v klude tak myslim ze to uz bude ono a bolesti vystreluju do krizov len intervaly su este dlhe ani to moc nestopujem ale asi 15-20 minutove

lucia2312
12. nov 2011

@lucka33 jej dakujem si zlata hned mi je lepsie mna tak doplasili aj diskusie co som nasla na nete aj kamaratky mam strach aj z tej rany ci sa mi nerozpadne ci sa nezapali a ....a za aku dlhu dobu mozes do sprchy?mozem sa hned potom napit?budu mi tlacit na brucho ako pri spontannom porode?

hajatanufus
12. nov 2011

@karap a co ty? este sa nerozbiehas?

karap
12. nov 2011

@hajatanufus pomalicky,no iste.Som zvedava kedy sa zacnem rozbiehat ja 😠 Zajtra mam termin,muz sa ma vypytuje stale dookola,ci uz ideme,ze by som mohla porodit zajtra,aby v stredu mohol vsetko vybavit,no ako sa poznam,tak este aj za tyzden tu budem sediet 2v1 😀

lianka7
12. nov 2011

Ahojte kočky,
@sonicka07 gratulujeeeem k malému pokladu a skoré zotavenie želám
@stefie vitaj opäť medzi nami-prevažne čakateľkami,maminky už nemajú toľko času vypisovať a my stálice sa tu stále podporujeme a dávame si rady ako vyhnať tých našich drobcov von 😀 Pridaj aj nejaké foto,keď bude čas,sme zvedavé 😉
@hajatanufus ďalšia odchádza z radu čakajúcich?Pekne,ber aj nás 😀
@lenka1108 Joooj moja,som rada,že si už relatívne oki,len sa ty domov nepýtaj a ostaň tam tak dlho ako budú lekári potrebovať, zvládla si horšie,toto už bude brnkačka 😉
@karap Len aby si nám v noci pekne potichúčku ešte neporodila...všetko možné 😵
My máme po oslave mm menín,zvládla som všetko ako som chcela,len dnes ma neobchádzali telefonáty,či som ešte celá 🙂 Momentálne relaxujem,normálne ma to vyčerpalo- a to ma čaká opäť zajtra pečenie pre mm do práce 😖

harper
12. nov 2011

Baby, tie co pisete, ze vam pomaly odteka plodova voda, ako viete ze je to plodova voda a nie nejaky vytok? Tiez citim, ze stale nieco zo mna tecie. Obcas nejake nie pravidelne bolesti, myslite ze mozem hodit teplu vanu?

zlamal.i
12. nov 2011

@hajatanufus aj ja uz chceeem kedy mas termin lebo u teba to neukazuje 😉 ak to je ono tak super drzim palce 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lianka7
12. nov 2011

@harper Aj zo mna vyteka-hlavne rano,nie vela,ale zrejme u mna je to klasicky vytok v tehu,lebo v poradni mi dr.povedala,ze plodovej vody mam dost...skus hodit vanu,uvidis,ci bolesti ustanu,alebo sa budu stupnovat?Zeby dalsia v poradi? 😵