icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
15. nov 2011

@afra Nemas nizky tlak?Pijes dost tekutin?Hlavne to si sleduj...ked mas sklon k nizkemu tlaku,uvar si slabsiu kavu,alebo za pohar coly!

lianka7
15. nov 2011

@anulicek Tak nech ti to len vsetko dobre dopadne,drz sa a cakame info 😉

andrejkag
15. nov 2011

všetkým mamičkám blahoželááám
🙂

andrejkag
15. nov 2011

toto je naša Sonička 🙂

janap24
15. nov 2011

@andrejkag Gratulujem ta je kraasna🙂

lenica81
15. nov 2011

@afra ja som mala tiez zavrate po ranajkach, co je sranda, lebo ze po jedeni by sa nemali vyskytovat, ale prd... som to spomenula doc a nic mi na to... a tiez mam obcas taky pocit slabosti celkovej, ked chystam obed, tak nehrozi dlhsie stat, lebo hned mi pride zle... neviem co s tym, tak si sadnem a je mi lepsie... a pijem tekutiny... tak hadam na porodnej sale neodpadnem... 😔 @lianka7 ja som praveze kavu vysadila a bolo mi hned lepsie...
@anulicek tak nech ti to dobre dopadne... a ani nehovor, ze tam je plno, tak aj inde bude... och joj... 😒

hajatanufus
15. nov 2011

@atima ano to je pravda a asi mi ani vobec nebude chutit jest ako predtym po porode tiez to tak bolo ale casom sa to zlapsi

lenica81
15. nov 2011

@andrejkag 😵 krasavica...

hajatanufus
15. nov 2011

@janap24 ja som teraz pozehlila zopar veci a tiez si pojdem o chvilu dat sprchu no a potom by som asi predsa len sla na prechadzku na nejaku polhodinku vsak rachel chodi pomalicky tak daleko ani ist nemozem len tu na ihrisko sa trochu vyvetrat lebo zase aby som ich aj obe ustrazila 🙂

hajatanufus
15. nov 2011

@22nikuska este chodenie po schodoch palive jedla a caj z ostruzin ja mam z malinoveho listu ale zabudam ho pit a este tutu mutu ked pride ocino 🙂

zlamal.i
15. nov 2011

ja mam tiez pocity slabosti hlavne po ranajkach az na odpadnutie.dnes v cakarni to iste,som ta sedela 2.5 hodiny a chvilami som myslela ze tam skolabujem a to som pila aj jedla 😒

lianka7
15. nov 2011

@lenica81 Aj mne pomohlo,ked som kavu vysadila,lebo sa mi zacal zvysovat tlak,preto je dobre v poradni odsledovat si ci nie je nizky-niekomu na zavrate pomoze,inemu uskodi...
@andrejkag Krasnucka babika,blahozelam! 🙂

janap24
15. nov 2011

@zlamal.i ako si v poradni dopadla?

zlamal.i
15. nov 2011

nijako,nic nove ani ma nevysetroval nijako,iba mrkol na brusko,pohmatal popocuval a to vsetko.zajtra mam ist na prietoky a pasy o 13.00.takze zbytocne som tak cakala tak dlho.doki bol po dovolenke tak nas tam bolo strasne vela uf

janap24
15. nov 2011

@zlamal.i Ja som zvedava ako ja dnes dopadnem 😒

janap24
15. nov 2011

@zlamal.i Drzime ti na zajtra prsty aby vsetko bolo ok.. a Lekar mal na teba viac casu ;)

marvis
15. nov 2011

Ahojte....tak aj my mame nasu Lucku na svete.11.11. o 16.20h.S mierami 3350g a 50cm.Je zlata,cez den spimka a v noci ani nie.
Vsetko sa tak rychlo zbehlo.V piatok som isla do rizikovej poradne a uz si ma tam nechali.Otvorena na 3cm a tehu cukrovka rozhodli.A mala uz poobede na svete.
Som zvedava kolko novych babatiek pribudlo.

22nikuska
15. nov 2011

@hajatanufus no tie schody moc nemam kde apsolvovat,ale chodim maleho do skolky zaniest a vyzdvihnut ho idem akurat.to mam taky fajin kopec ze ledva sa hore doplazim,ale uz som si akosi zvykla nan...umyla som este posledne okno,poutierala som prach,poumyvala podlahy,a pojdem do tej skolky..potom este umyjem vanu,wc a povysavam obyvacku....no tutu mutu nehrozi...ocinko sa toho vzdal,lebo je mu to neprirodzene robit to ked uz mam pred porodom...ale asi sa skor boji... 😕

22nikuska
15. nov 2011

@marvis tak to teda bolo rychle...gratulacia a drzte sa 😉

zlamal.i
15. nov 2011

@janap24 zajtra neidem ku svojemu tak pochybujem aty o ktorej ides?to niejako nekor nie?to sa objednavas na urcity cas?tak potom napis ako si dopadla snad spon tebe daju niejake info 😉

dena
15. nov 2011

@22nikuska ja som už vyskúšala úplne všetko 🙂 a ešte k tomu čo si písala som pridala pohár červeného vína, škoricu a stále nič...jediné čo sme neskúsili tak s mm sexik...nechce 😎

dena
15. nov 2011

@andrejkag gratulujem...je rozkošná 🙂

zlamal.i
15. nov 2011

@janap24 bolia ma dost krize uz neviem aku polohu mam dat ,mala ma strasne tlaci na spodok od vcera ze ledva chodim tak snad uz to pride coskoro,nechcem cakat do pondelka.doki mi povedal ze ked neporodim do 28 tak potom to budeme riesit 😒

hajatanufus
15. nov 2011

@22nikuska u nas je to podobne ja som sice mm prehovorila na tutu mutu ale tiez velmi nechcel no chcela by som to este raz skusit ale u nas je to komplikovane lebo mm pracuje len v noci takze sa k tomu tak casto nedostaneme ateraz asi ani volno nebude mat kedze si urobil volno cez vikend musi si to nadrobit jedine ze by to na mna prislo tak vtedy by nemusel 🙂 a schody tiez nemame 🙂 este tu baby spominali pohar cerveneho vinka a tonic tak neviem ale prave u toho tutu mutu ide o to ze ti mali chlapci produkuju nejaku latku ktora pomoze krcku sa zmakcsit a otvorit a vraj prave tuto latku v chemickej podobe davaju do vyvolavacky tak preto to tak velmi odporucaju 🙂

henrieta44
15. nov 2011

no teda baby ale ste sa rozbehli, všetkým čerstvým maminkám GRATULUJEM 😀 😀 😀 😀 😀 a aj ja u chcem 😉 a aj manžel by to už chcel, že bud dnes alebo zajtra ráno keby sa to už rozbehlo že by bol rád ..... lebo sa mu nechce ísť do práce 😀 😎

henrieta44
15. nov 2011

inak dnes mi prišla materska, ale rozhodnutie o jej výške ešte nemám, to očakávam tak budúci týždeň 😉 😀 , také krásne ráno som ja mala, ked mi pípla smska a že + na účte a nie- ako obyčajne 😀

andrejkag
15. nov 2011
22nikuska
15. nov 2011

@hajatanufus no to cervene vino nechcem skusat,a o tej latke v muzskom s.... to viem tiez ale ked drahy ocinko nechce,ze mu to pride take nasilu kvoli tomu. 😖

22nikuska
15. nov 2011

tak som naspet zo skolky,dnes mi to akosi rychlo islo do toho kopca,ani neviem ako som tam vysla...idem este tu kupelku doumyvat a potom hodim sprchu horucu,kym som taka rozhybana...

janap24
15. nov 2011

@marvis gratulujeme .. Ja som uz pred dvoma tyzdnami bola otvorena na 4cm a nic sa nedeje :(