icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

janap24
15. nov 2011

@marvis gratulujeme .. Ja som uz pred dvoma tyzdnami bola otvorena na 4cm a nic sa nedeje :(
@zlamal.i Idem okolo piatej.. moj gynekolog ma nocnu v nemocnici tak preto tak neskoro....snad sa dozviem nieco mudre.

janap24
15. nov 2011

@marvis gratulujeme .. Ja som uz pred dvoma tyzdnami bola otvorena na 4cm a nic sa nedeje :(
@zlamal.i Idem okolo piatej.. moj gynekolog ma nocnu v nemocnici tak preto tak neskoro....snad sa dozviem nieco mudre.
@zlamal.i toho sa obavam aj ja ze sa to bude riesit az po termine 😖 Chlapci vraj chcu byt prenasani.

hellkaashley
15. nov 2011

Dievcene mozno smiesna otazka ale je druhy porod lahsi ako ten prvy?lebo fakt uz zacinam mat strach 😅

dena
15. nov 2011

@hellkaashley myslím, že to je individuálne 😉 ale u mňa bol druhý neporovnateľne horší ako ten prvý 😒

hellkaashley
15. nov 2011

Ach jaj moj prvy trval 11 hodin a 45 minut s vyvolavackou a vazne si neviem predstavit ze by to bolo este horsie ......... ☹ ach jaj

lenica81
15. nov 2011

@hellkaashley ja dufam, ze bude rovnako pohodovy, popr. lepsi... 😅 a zatial sa nebojim, ale ked to pride, tak budem asi tlacit bobky zo strachu... 😅 😀

kaia
15. nov 2011

@dena, to si nas ukludnila 😀

harper
15. nov 2011

Baby, chyba nie je na vasom prijimaci, tabulku s babatkami sa mi podarilo vymazat a ked som chcela nahrat aktualizovanu, uz mi to tu blbne, tak budem skusat. Uz som aj moj super vypadavajuci internet hlasila na poruchach, tak uvidim, co s tym spravia.

stefie
15. nov 2011

@hellkaashley aj ja som mala druhy poooodstatne tazsi ako prvy, 😖 vdaka bohu je to za mnou, ale kazda mamicka tvrdi nieco ine, neboj sa, mozno ty budes mat prave to stastie a budes mat jednoduchy a skoro bezbolestny porod..a hlavne rychly 🙂 😉

liat
15. nov 2011

preco nas tak boli chrbtica????

hellkaashley
15. nov 2011

lenica81
stefie
No ja len dufam ze to na mna pride samo lebo fakt netuzim po vyvolavacke ale tak co uz stoji to za to vytrpiet tych par hodin potom je s toho len radost na cely zivot 😀 😀

janap24
15. nov 2011

No tak my sme doma od Dr. nakoniec moj lekar sa pomylil a nemal sluzbu bol tam iny...ale ten moj mu volal ze pridem.. na ctg sme mali riadne kontrakcie aj som citila.. no nalez je nezmeneny stale 3-4 cm ..chceli ma tam nechat s tym ze mi daju nieco na upokojenie bolesti kedze este 10 dni do terminu..ale povedal ze sa mozem rozhodnut ci chcem alebo nechcem ostat. tak som sla radsej domov. dali mi tabletky nospu nech sa bolesti utisia.. ale moj dr. povedal ze nic nemam brat ze my potrebujeme aby sa maternica pripravila ale zastavila cinnost. No a a tie bolesti sa zintenzivnuju, lae odkial mam vediet ze to je uz ono ze treba ist :(
neviem co sa deje ..ale uz to aj dost boli 😒 keby som mala istotu ze sa aj otvorim z tych bolesti.

janap24
15. nov 2011

je normalne ze ma clovek bolesti a otvoreny na 2 prsty a oni chcu porod zastavovat.. 😠

lianka7
15. nov 2011

@janap24 a ešte k tomu si už aj v normálnom termíne....niekedy tých lekárov absolútne nechápem...možno ti tie bolesti rozbehlo aj vyšetrenie zospodu 😨

lenica81
15. nov 2011

@hellkaashley len radost... to musis mat vyborne dieta... 😀 moj sa niekedy tak nervaci alebo robi somariny, ze mi vlasy dupkom stavaju... 😀 😉

janap24
15. nov 2011

@lianka7 nie tie bolesti som mala aj na ctg a az potom ma vysetril..akurat ze teraz su silnejsie...a je pravda ze ma tak bolestivo vysetril ze som az skriikla.

22nikuska
15. nov 2011

@janap24 to je nejake divne...co by mohli byt radi ze sa to rozbieha samo tak to chcu zastavovat???nechapem

22nikuska
15. nov 2011

dnes som si dala teply kupel a konecne som zacala citit bolest brucha,ale taku normalnu...ziadne kontrakcie,ale aspon viem ze sa tam cosi deje,lebo uz par dni som mala pokoj ani bolest ani ziadna zmena...tak uvidime.zajtra zopakujem 😉
dobru noc prajem.... 😔

janap24
15. nov 2011

Odisla mi zatka, to bude asi tym vysetrenim..

xclusive
15. nov 2011

@janap24 ako si vedela,ze je to zatka? ako to vyzera?teda mozno som humusak ale ja si to neviem predstavit

janap24
15. nov 2011

@xclusive hnede po malej potrebe..aj na toaletnom som to mala.

majoslava
15. nov 2011

@danka89 chodila som ku Markovi ale ako som otehotnela tak chodím do RS ku Bornayovi... dal mi antibiotika a že budú mi to musieť rozpárať a znova zašiť :( ale že ma uspia... ale už je lepšie viem si konečne aj sadnúť 😀
malý je šinter... už má 4kg a strašne veľa papá... musím ho dokrmovať lebo nemám toľko mliečka..., očko stále hnisá ☹ a už začína aj druhé ☹ budeme musieť isť na očné...
na chrípku mne pomohol medík a citron 🙂 nádcha mi ustúpila iba po pôrode 😀

lenka1108
15. nov 2011

baby som doma.zajtra sa vam ozvem...este som v spitali aj ochorela tak je to o to tazsie...

janap24
15. nov 2011

@majoslava Jeeej tak to je fesak.. drzime palce aby sa ocko zahojilo.

afra
Autor odpoveď zmazal
majoslava
15. nov 2011

@janap24 ďakujeme 🙂

blackrose
15. nov 2011

ahojte, tak my sme este stale v nemocnici... ☹ uz sa mi to zda cele ako vecnost a uz ma nebavi, ze mi stale davaju nadej, ze zajtra ideme domov a na druhy den povedia, ze nejdeme nikam ☹
inak vcera som stretla Veroniku, aj som sa prihovorila, aj sme trosku pokecali, ma sa fajn a rodila pod spinalkou. Vcera este nevedela kedy ju prepustaju, ale dnes som ju tu este videla.

hellkaashley
15. nov 2011

@lenica81 hehe moja mala je velmi dobra niekedy ani neviem ze ju mam doma ale nech nezakriiknem 😀

hajatanufus
15. nov 2011

@lenka1108 ahojky super ze si doma tam sa rychlo zotavis prajem vela zdravicka a mliecka a skore zotavenie a uzdravenie 🙂 si silna zena a klobuk dole naozaj 🙂

tina233
15. nov 2011

Ahojte vsetky uz maminky a vsetky cakatelky.Hlasime sa ze nasa Lucinka sa narodila 8 novembra a vcera nas pustili domkov.Som stastna prestastna ze uz to mame za sebou a vsetko dopadlo super.Rodila som necakane spinal,mala som ist na cisarsky.Malinka je v poriadku s mierami 3,11kg a 49 cm.Tak si to zaciname uzivat.Dievcence ktore to este nemate za sebou,drzkajte sa.