icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

tina233
15. nov 2011

@lolinkamaminka ano som z PO a rodila som v starej nemocke.

hajatanufus
15. nov 2011

@tina233 ahojky blahozelam a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂

woman04
15. nov 2011

@karap gratulujem zatiaľ váhovej rekordmanke 🙂..nech sa vám obom darí 🙂
@kaia ...ďakujeme za info...celkom rýchlo to zvládla 🙂

woman04
15. nov 2011

@22nikuska ...ja som mala magnézium na bolesti a kŕče ,na udržanie Duphaston a teraz kvôli tlaku mi kázali 3x denne,ale ja si tak ledva raz spomeniem...nemám pocit po dnešnej poradni,že magnézium bráni pôrodu..od štvrtka sa situácia vraj posunula dopredu a môžem čakať,že to bude pokračovať rýchlejšie ,ako by som chcela 🙂..a to mám termín až 28.11..

@mackoxxx .
@sona367 gratulujem maminky.... 🙂

@ajvetka ..malý bude klavirista,aké má pekné dlhé pršteky 🙂

woman04
16. nov 2011

@janap24
@xclusive ..no to nemusí byť zátka,špinenie môže byť po každom vyšetrení teraz ku koncu..lekár na to upozorňuje...

atima
16. nov 2011

baby držte mi prsty o chvilu odchádzam aj ja no čaka ma sekcia so spinalkou. potom dam vedieť ako bolo.

afra
Autor odpoveď zmazal
lenka1108
16. nov 2011

@hajatanufus no sme doma ale nemam este dobojovane.musim chodit na prevez.po druhej operacii sa mi pod jazvou zrazila krv.vcera ked som mala ist domou tak ma este dr prisiel pozret a stlacil ranu a vysplechlo z nej asi 2 dcl krvi.skoro som odpadla.hned som sa rozrevala ze nejdeme domou a ked dr.povedal rychlo na sal skoro ma utrhlo.ale ukludnil ma ze mi to ide iba povytlacat a mozem ist domou. vytieklo z toho este strasne vela krvi ale vraj je to ok.len sa boji ze to bude musiet znova zqasivat.no modlim sa aby tak nebolo.uz by som to znovu asi nezvladla.antibiotika mam na 2 tyzdne.teploty diky bohu klesli ale sem tam mam tak 37,1 co si myslim ze je ok.paralen som si doma este nedala.az nad 38 pre istotu. som strasne stastna ze som doma.a dufam ze doma aj ostaneme. 😉
maly bol v noci hore len 2 krat a ja zase od 5 nespim co som tak naucena z nemocky.hadam ma to prejde 😉

lenka1108
16. nov 2011

@afra
@atima drzim palceky

lenka1108
16. nov 2011

babya co je s diankou??? ta uz porodila? ci ako?

henrieta44
16. nov 2011

@lenka1108 hej tá už porodila, 31.10. sa jej narodila sekciou Arianka...

držkám Ti strašne moc palčeky, nech už si ok aby si si konečne mohla drobčeka užívať naplno, teraz ako kojíš ho, či si ho musela kôli teplotám odstaviť od kojenia??

henrieta44
16. nov 2011

@afra júúúj držkám palčeky, aj ja už chcem, každý deň už hladkám malú, že nech už sa rozkýve a ona stále nič, totálne ma ignoruje, už teraz mi je jasné akú budem mať u nej autoritu 😀 , čo už, a to podľa ovulky mi to vychýdza že sme otehotneli o cca 6dní skôr než mám termín pôrodu, tak sa aj trošku bojím aby sa niečo nestalo, kedže už teraz som v 40tt, podľa prvého utz mám termín na zajtra a podľa ms na 22.11. tak so zvedavá, ale nech už ide von, už začínam mať fakjt strach 😖

22nikuska
16. nov 2011

@afra drzime palce..a cakame info.drzte sa

lianka7
16. nov 2011

@afra Držím prsty-prajem rýchly a čo najmenej bolestný pôrod.
@lenka1108 Teším sa s tebou,že ste už domka,opatrujte sa a zbieraj veeeľa síl 😉

zvedava17p
16. nov 2011

Ahojte, vcera som mala poradnu, ziadna zmena, malemu sa v domceku nadmieru paci, na porod do terminu to vobec nevyzera a uz teraz je to riadny valibuk...tak mi dr. odporucil sekciu, nech neriskujeme 😒

mysti
16. nov 2011

🙂 Ahojte baby, gratulujem vsetkym mamickam, vobec sem nemam cas ist, maly mi zabera vsetok volny cas...ani nezapnem PC...ako sa mate? My sa uz kus zabiehame, vytesujeme sa z drobca, ako nam rastie 🙂
Kojime a prebalujeme a stale zatial ten isty kolotoc...

lianka7
16. nov 2011

@blackrose Moja zlata,drzim prsty,aby vas uz co najskor pustili,vydrz to tam nejako.Malicky sa musim zotavit,aby ste mohli ist domov v poriadku obaja.Drz sa! 😵

minuska8882
16. nov 2011

ahojte, vidím, že už vás tu je veľa po pôrode... gratulujem k bábätkám... chcela som sa vás opýtať či tu je nejaká kočka čo mala tak pred 2-3 rokmi sekciu a teraz rodila normálne...

lerenard
16. nov 2011

@afra joj moja,drzim palce! tak predsa to na teba prislo skor🙂 normalne som nervozna aj za teba🙂 daj potom vediet,drz sa!! 🙂

drobcek801
16. nov 2011

@majoslava aj nam hnisalo ocko,cistila somu mu ho septonexom ocnim a po vycisteni som mu strkla mliecko a po dvoch tyzdnoch preslo,ak chces tak vyskusaj mne to poradili stare babky,pomohlo 🙂 aj mala mala ten problem,ale tak som nestriekala mliecko a nic nepomahalo,ani ocna,az sme boli na vyplach ocneho kanalika 🙂
skus ci nepomoze,ak chces 😉

ajvetka
16. nov 2011

@woman04 🙂 Vsetci hovoria, ze ma dlhe prstiky.

drobcek801
16. nov 2011

blahozelam dalsim mamickam 🙂
snad vas niekedy docitam 😉

henrieta44
16. nov 2011

@ajvetka aj môj syn mal také dlhé prsty a aj nechtíky, som sa strašne čudovala že po kom, ale zmenili sa mu, teraz ich má po manželovi a zlozvyk ohrýzania mi zdedil po mojom otcovi 😠 , čo už 😉

henrieta44
16. nov 2011

baby ako ideme vydúri tie naše deťúrence, akosi nezaberá nič, ani sex, ani prechádzky, ani uppratovanie, nič, toto čakanie je na nervy začínam mať strašný strach aby bolo všetko ok 😢

zlamal.i
16. nov 2011

@janap24 tak co ako si na tom?ozvi sa aby som vedela ci uz nahodou nemas po vsetkom,drzim palceky 🙂

zlamal.i
16. nov 2011

@afra drzime palce,parajem vela siiiiil 😉

kaia
16. nov 2011

Ahojte, chcela by som sa opytat vsetkych mamiciek, ktore este cakaju babatka, ci ste uz pripravili postielky so vsetkym, co ktomu patri? Uvazujem nad tym, ze by som sa do toho pustila, ale bojim sa toho, ze kym prideme domov, budu zaprasene 😒

sandrika717
16. nov 2011

@kaia no my uz mame postielku prichystanu so vsetkym asi mesiac zakryte baldachynom takze pohoda myslim ze sa moc nenapraasi

zlamal.i
16. nov 2011

@kaia aj my uz mame nachystane a manzel ma instrukcie ped tym nez sa vratime aby vsetko vuklepal skontroloal ocistil atd 🙂

lianka7
16. nov 2011

@kaia Aj my uz mame nachystane,prikryte foliou,ktoru sme kupili 😉