Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Gratulujem dalsim novym mamickam 😉.
Prave som sa vratila z poradne, vsetko fajn a pokial sa nasa slecna sama nevypyta, tak mam uz ubytovaci poukaz na 28.11. 😒. Som vsak rada, ze mi dal Dr. este moznost byt par dni po termine doma, pretoze na minulej poradni hovoril, ze hospitalizacia den po termine, tak som stastna, ze to takto dopadlo 😎
Maminam gratulujem a zavidim 🙂
Baby, aj vam uz lezu na nervy otazky znamych, ze mate uz nieco, no kedy to bude a pod.? Ja by som si najradsej vypla mobil :D Potom ma iba znervoznuju a nemyslim na nic ine, len kedy to uz pride. Byt vypratany, okna umyte, prechadzka v treskucej zime bola tiez, chlap vymilovany do konca roka a NIC 🙂
tak naša dnešná poradňa dopadla tak že :otvorená na dva prsty,že cez vikend to príde a ked nie tak v pondelok hospitalizácia,tak uvidíme čo sa bude diať 🙂
Srdečne gratulujem novým mamičkám a prajem veľa mliečka 🙂
Dnes mám opäť monitor za sebou, zajtra mám ísť zas a keď sa nič neudeje tak v nedeľu mám nástup do nemocnice 😎 Nič nové, len čakať ...
@kaia tak to je super, že ťa tiež nechal doma 🙂 moja, možno to bude aj skôr ako toho 28 veď to je ešte 10 dní 😎 a ty nemusíš prísť medzi tým na monitor, alebo prietoky?
baby, ja som bola len teraz v utorok prvykrat na monitore...dalsiu poradnu mam zase v utorok, ale na monitor ma dr neposlala..takze iba tlak, moc a vysetrenie krcka... a ultrazvuk som mala naposledy 10. oktobra... odvtedy neviem vobec nic noveeee 🙄 ☹
🙂 ☹ 😒
@dominka757 ja tiez nic...naposledy v 30tt som mala aj pasy a sono v 36...u teba ako krcok?
baby mne vobec nekontroluju krcek ani panvu mi nemerali takze ja ani neviem ako to tam dole u mna vyzera.teraz ma zasa poichava do podbruska aj do krizoch,ale ako vzdy z toho nic nebude.
otazky typu ako sa mas?este nic? neznaaaaaaaaaasam,zabijala by som 😠
22nikuska ako vies ze to bola zatka?zatial nic?
anicka87 gratulujem ak bude cas napis v skratke podrobnoosti 🙂
kaia ja mam poradnu v den terminu v pondelok ak dovtedy neporodim tak mi tiez bolo povedane ze 28 to zacneme riesit 😲
@henrieta44 ahojky blahozela tak ty to uz mas za sebou prajem vela zdravicka a mliecka 🙂
@martinelka ahoj som na teba myslela a blahozela a prajem vsetko najlepsie a vela zdravicka a mliecka 🙂 ja som stale 2v1 cakam kedy sa to rozbehne ale stale sa to akosi nechce a uz sa bojim ci vobec porodim sama vcera aj dnes som mala dost pravidelne a silne kon trakcie ale z nicoho nic presli tak som na nervy a mm tiez lebo nevie ci ma ist do prace on robi len nocne vcera som mala ist k mw ale kedze sme boli na velmi dlhej anamahavej prechadzke tak som to nestihla a ani by som to uz nezvladla kedze nemame auto takze ak do pondelka nic tak v pondelok ma pride pozriet mw domov ci sme v poriadku ale ja uz to chcem mat za sebou lebo som strasne unavena v noci som sa nevyspala a cez den nehrozi a nic nevladzem ☹ ani o deti sa postarat aj ked mm mi pomaha ako moze ale len cez volne dni inak cez den spi a vsetko je zanedbane aj deti aj domacnost ☹
@lenka1108 ahojky ja este stale cakam kedy to pride 🙂 som rada ze sa pomaly zotavujes bude to stale lepsie a lepsie a mala je sikovna ked takto pomaha super drzte sa a vsetko dobre 🙂
@anicka87 srdecne gratulujem a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂
ahojte 🙂 Prave sme prisli z porodnice.Mame sa obe fajn,len mne sa dost rychlo naliali prsia a mam ich ako skaly.Simka nestaci ,,odsavat,, 😀 Je velmi dobrucke babo,placka len ked chce papat,inak stale spi.
Neviem kolko vas medzitym odrodilo,lebo Konik nejak strajkuje a vo fotoblogu niesu fotky,tak skusim pozriet neskor.No samozrejme vsetkym novym maminkam gratulujem.
Neskor napisem o porode,no teraz som hrozne unavena,tak sa idem natiahnut,kym sa Simka zobudi.
@zlamal.i od vcera rana som pozorovala na vlozke husty hlien priesvitno mliecnej farby..behom celeho dna mi po troche odchadzal ten hlien a dnes od rana citim take trpnutie a sklbanie v obasti krcka.sla som na wc a na vlozke bolo na hnedo naspinene...keby to bolo z vysetrenia tak by to bola jasno cervena krv ako pri poraneni,ale bolo to ako spinenie na konci menstruacie....
zatial kontrakcie nemam,ale cely spodok ma boli,tak uvidime 😒
@dena, pytala som sa lekara, ci mi da poradnu buduci tyzden... Odpoved bola, ze naco, bud pridem do nemocnice, ze to uz zacina alebo idem dalsi pondelok ajtak do nemocky uz s taskou 😒. Takze ziadne prietoky ani monitor sa nekona 😒. Ja sa neponahlam, ale do tej hospitalizacie by to mohlo byt.
Nikdy som nebola v noci prec (myslim od Artura) a tak si to neviem predstavit. Kazda dalsia zbytocne stravena noc v nemocnici mi nahana strach 😝.
Drzim palce, nech to tiez stihnes skor, ako sa tam budes musiet ist ubytovat 😎
@22nikuska ..držím palce,nech sa rýchlo dočkáš..ja by som zas rada ešte aspoň týždeň potiahla🙂... 😉
@kaia tiež som pri prvej nemala nič,ani zátka,ani poslovia..prišli bolesti na menzes a o 12 hodín sa narodila...v noci ma tiež chytali bolesti,čo som doteraz nemala,tak som rýchlo tú tašku zbalila 🙂,ale našťastie to prešlo 🙂
@anulicek
@henrieta44 Gratulujem k miminečkám a skoré zotavenie 😀
@hajatanufus verim ti moja na mna to prislo den pred vyvolavanim a mala som dva dni kontrakcie nepravidelne ale silne a rodila som 12 hodin..tazky porod ale zvladli sme to... tak ti drzim palceky aby si to uz mala za sebou a spontanne....potom sa mi ozvi ako ste to zvladli
pa
@22nikuska no pekne ☹ krcok mam otvoreny na 2 prsty ale zatial sa neskracuje 😒
@dominka757 nam sa nejak nedari...a mozno budeme prekvapene ako to nakoniec pojde rychlo,,,bodaj by,ze?
@martinelka TAK TO JE SUPER ZE SI TO MALA BEZ VYVOLAVACKY JA BY SOM TO TIEZ TAK CHCELA ALE MAM TUSAKA ze dnes asi pojdem do nemocky lebo akosi zase necitim pohyby a teraz som na toal.papieri mala trocha krvi aj ked kontrakcie mi uz presli ale snad sa to nejako pohne
@22nikuska no bodaj by si mala pravdu 😉

Takze pripajam sa k maminam 🙂 13.11. o 0:55 sa nam narodil nas Martinko neplanovane sekciou. Mal 3200g a 48 cm. Veeeelmi sa z neho tesime 😉