Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominka757 ze na spicku prsta otvoreny ale skrateny len na cca 2,ť az 3cm
@22nikuska terz som citala tu na mk ze moze byt hlienova zatka aj priesvitna a co baby pisali tak vacsinou byva porod do par dni,ale stalo sa ze aj dlksie....klasicky vytok to urcite nebol,lebo ten som mala dost silny,ale nebol taky husty ako toto..tak nviem,mozno to naozaj bola zatka...vd zajtra ran idem do poradne tak uvidim co povie dr
Od dnes odpočítavame 🙂 10-9-8- 7 .... 😉
Zajtra ráno rizikovka. Som zvedavá , ktorý Dr. tam bude a ko sa konečne rozhodnú. A dúfam, že to už bude posledná poradňa. 😉
Včera som mala nákupný deň , dosť som sa nachodila, dnes upratovací - zrazu mám toľko energie. 🙂 ... a stále nič. Najradšej by som bola, keby to už bolo cez víkend za nami.
ahojte mamicky cakatelky. ak by ste mali niektora zaujem o krasny macikovy hnedy overal novy len opraty ponukam
napiste mi mail na zuzana.striezencova@verel.sk
poslem foto
drzte sa
Ahojte kočky, tak mi odchádzame do pôrodnice, ráno o 4 mi začala odtekať plodová voda, už nastúpili aj kontrakcie, tak na nás myslite a držkajte nám palce, hned ako to bude možné sa Vám ozvem. pačko 😀 😉
@henrieta44 Drž sa kočka 😉
Baby mne od včera strašne tvrdne bruško,od rána každých 10-15 min., nesprevádzajú ho bolesti,v noci išli do stehien,ale to prešlo...kiežby sa to dnes rozbehlo...včera bol kúpel,sexík,prechádzka...a dnes čakáme 🙂
ahoj baby.tak ako sa vam dari? GRATULUJEM novym maminkam.my si pomaly zvikame doma.maleho yacalo trapit brusko ale vzdy rano od 5 do takej 7.teraz akurat zaspinkal . inak sa v noci budi 2 krat na papanie.je zlaty a dobrucky. ja chodim na prevezi s jazvou aj dnes idem a vytlacaju mi od tial tu krv.citim ze uz tam je toho menej tak sa modlim aby uz bolo po vsetkom.
maly odomna trosku ochorel tak kvapeme do nosteka a odsavame sopliky.chudatko moje male.Scarlettka je velka pomocnicka stale okolo neho beha, prebaluje, hupe ho....
tak sa drzkajte a
@henrieta44 drzim palce nech vsetko dobre dopadne.
Ahojte dievcata. Na 9 den po termine sa nam narodila Saska. 3240g a 48 cm. Pozdravujeme Vas...rodi sa vela deticiek, takze je veselo.
Vsetkym maminam vela mliecka prajem a cakatelky-babo si vyberie ten najvhodnejsi cas. Hladkajte si bruska, pokial ich mate ... (nie, ze by som teraz brusko nemala..hehe)
Vsetkym mamickam k drobcekom srdecne gratulujeeeeeeeeeeem...aj ja uz chceeeeeeeem 🙂
@henrieta44 Henka, gratulujem k Viktorke, super rýchly pôrod. dúfam, že sa nenahneváš, že som ti už zagratulovala skôr v tejto vašej téme, než si stihla dať ostatným dievčatám vedieť, že už to máš za sebou, ale ja sa tak veľmi s tebou teším, že sa z toho akosi nemôžem spamätať. vracajú sa mi nostalgické spomienky na ten môj pôrod. držkajte sa 🙂
Ahojte kocky ja mam za sebou prisernu noc. Upchala sa mi zlaza na prsniku... Bolest riadna, aj teploty som dostala, tak celu noc sme odsavali, nahrievali, chladili, malu soi prikladam, ale ona poctivo vstava kazde 3 hodiny. Ja som slaba ako caj... Mm dnes ostal doma, lebo ja nic nevladzem...
dobre rano ja mam po poradni...krcok skrateny na 2,5cm a otvoreny na prst ale stale tvrdy takze sa to nejak nechce rozhybat...idem si pospat lebo tuto noc som si apsolutne neoddychla...
dobre rano babule tak ako ste sa vyspinkali?ako citam zasa sa tu rodilo takze gratulujem.ja nic nove.v noci as trasne palila zaha .popichavalo ma v podbrusku ale to asi tak vsetko.dnes sa zasa citim nic moc este aj to pocasie na figu tak sa budem asi dnes valat a povalovat.ach 😒
žienky ktoré už máte bábetka a kojíte, čo pijete?? 🙂 ja si už čaj pre dojčiace mamičky ani nevarím mám dosť mliečka, pijem nesýtene vody, feniklový čaj, ale už mi to ide von krkom 😝 , môžem ovocné čaje? a citrón do čaju ?? a môžem med ???
@janulkan medovku pijem každý večer 😉 aby sa nám lepšie spinkalo, len dnešnú noc nepomohla 😒 od 12 do 3 sme nespali ale potom potiahla do 8 🙂, mám pocit že máme opačný režim cez deň spí 3 - 4 hodiny a v noci aj po 2 hodinách je hore a má problém zapať, lebo sa pokaka a potom čkame a zas chceme papať 😖
a granko? podľa mňa sa môže, či?
@hajatanufus ahoj tak uz to mam za sebou porod strasny, ale syncek taky krasny, ze som hned zabudla na bolest ked som ho zbadala 🙂 a co ty?? uz aj ty mas doma babo?
@lenica81 no s vysledkom sme obaja nadseni a priatel sa pokazde zastraja, ze ho zje ako je chutnucky.... 😀 no mala som troska obavy z vysledku, ked som videla fotky jeho deti z prveho manzelstva, ked boli babatka....chudence mali odstavajuce uska a zabiehajuce ocka....ale teraz uz vyzeraju k svetu ako pubertiaci 😉
ja viem som strasna ☹ o babatkach sa nehovori, ze su skarede, ale vyzerali tak trocha cudne.... 😖
no tak to ti veru prajem taky rychly porod ako som mala ja, ale potom po porode hruza...ach tie hemoroidy a k tomu zapcha...uf 2 tyzdne som mala strasne bolesti a ani sediet som nevedela.... 😠
cca pol hod do zadu mi odtiekla zatka,tak som zvedava ako dlho nam to bude este trvat 🙂
@henrieta44 ...super..gratulujem k dcérke s krásnym menom... 🙂

@22nikuska a ked si bola naposledy v poradni, tak co ti povedali? myslim ohladom krcku....