Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 ahoj a ja som myslela ze ty uz hadam aj rodis 😀
@monculik5 meraj si na hodinach intervaly medzi nimi a ak su pravidelne aspon po 5 minutach alebo menej tak urcite chod 🙂 drzim palce
baby ja mam zase problem 😀 🙄 posledne dni stale chodim na wcko...uz ani v noci nevydrzim bez toho aby som sa nesla vycikat..o to by mi ani tak neslo ako o to, ze mi dost casto nieco unika...neviem ci to je len vytok ale bojim sa aby to nebola plodova voda 😕 😅
@dominka757
@hajatanufus No ja som bola dnes cvicit v nemocke,aj som skusala tlacit...dala som si teplu vanu,sexik a cakame....ale malemu sa nechce - on je klíďo-píďo 😀
Baby,poradte nejake maste na hemoroidy,lebo uz aj mna pomaly zacinaju trapit z tej tvrdej stolice ☹
@dominka757 Najlepsie je,ked si kupis ten roztok v lekarni a zistis,co to je.A ked nie,treba ist radsej s vlozkou do nemocky,kde oni urobia test na rozlisenie...
@hajatanufus no ja som si to merala a mala som to tak každych cca 6-5 min
@stefie cokolada vraj moze zapiect a vyvolat alergicku reakciu podobne ako citrusy 🙂 ale treba asi len vyskusat, kedze nie kazdemu babatku to vadi, len ja mam akosi strach skusat nieco nove 😀 co sa tyka toho caju pre kojace, tak neviem presne aky ma ucinok ale robim si denne jeden od prichodu z nemocnice...ci mam viac mliecko vdaka tomu alebo maly lepsie prdka neviem potvrdit 😀
@lianka7 ja som este nic neskusala 😅 ani vanu, ani sexik.. ja sa toho nejako bojim 😀
@lianka7 prosim ta a ako sa ten roztok vola? 😕
@monculik5 meraj kolko času prejde od začiatku jednej do začiatku druhej, teda aspon ja som tak, a kukala som aj kolko približne trva mala som sice vyvolavačku, ale baby tu pisali, že keď su take 5minutove, taak treba isť. držim palec 😉
@dominka757 Tak to netusim,lebo ja ho nemam,ale v lekarni ti urcite budu vediet povedat. Ja mam nemocku 3 minuty od bytu,takze ja som preto ani ten roztok nekupovala...
no minule som bola v lekarni aj s priatelom a pytala som sa jej, ci maju nejaky test na zistenie uniku plodovej vody... a iba na mna tak zazrela ze nie 🙄 ako keby ani nevedela co je plodova voda... preto sa pytam vies... no pojdem zajtra skusit do inej lekarne...no ja mam nemocku asi tak 20 minut autom 😀 a k tym hemoroidom...teraz som citala https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/prejavy-hemoroidov-v-tehotenstve-skusenosti-a-rady/ a tam jedna mamicka pisala ze jej pomohli homeopaticke cipky Avenoc..ze ich mozu aj tehotne aj dojciace mamicky...
Baby ten moj maly certik sa vobec nechce prisat ja uz neviem co robit ☹ Viete mi poradit? A ked sa uz prisaje tak sa rozzuri pusti a viac nechyti ☹ Je velmi pajedny, dnes ani nespal pomaly, len placka, uz som zufala, som asi ta najhorsia mama na svete 😒
@dominika_sk od začiatku prvej do začiatku druhe? no ja som to merala od konca prvej do začiatku druhej tak ako potom ja som z toho taky je.o a prave somna vyšla hlienova zatka
@dominka757 Ja si pojdem zajtra nieco do lekarne kupit na tie hemoroidy,skusim tie cipky a spytam sa u nas na ten roztok ako sa vola.Dik za radu!
@lianka7 aha tak potom o.k. ja som pocas tehu brala preparation h a pomahalo mi to
@lianka7 nasla som, ze sa to vola temesvaryho roztok..ale asi sa neda len tak hocikde zohnat 😖 ok ved uvidime zajtra...aj ja dakujem 🙂
@monculik5 tak chod teda do nemocky tym skor ak ti dr povedal ze si otvorena 🙂
@dominka757 popytam sa ci ho u nas maju...
@hajatanufus a to je mast alebo co?Idem vyskusat teraz odvar z dubovej kory-vraj aj to pomaha a zajtra kupim tie cipky....
@anicka87 nie nie si skus si stlacit prsnik ci ti ide mliecko malo by striekat ak sa baby odtahuje tak bud mu ide velmi silno alebo velmi slabo a skus si este na nete pozriet techniky prikladania ak ho spravne prilozis urcite sa prisaje na tej stranke od anag tu na koniku su vsetky techniky aj videa tak skus a ak ti ide moc silno mliecko tak si odstriekaj neboj chce to len trpezlivost ja som sa tiez natrapila kym som sa naucila 🙂 si dobra mamicka neboj a pre svoje babo ta najlepsia na svete drzim palce 🙂
@lianka7 ano to je mast a su tiez tusim aj cipky
@dominka757 myslim ze sa to tu uz pisalo. tusim to bol temesvaryho roztok, alebo tak nejako.
@harper hej hej, presne tak sa vola...ale asi sa neda tak lahko zohnat, zajtra sa musim popytat v lekarnach.. dakujem 🙂
@dominka757 ja som tu volala len do jednej, do ktorej pravidelne chodievam a tam mi povedali ze to mavali ale ze sa im to neminalo tak to prestali objednavat.
baby tak ja som stale doma snažim sa to predychat neviem na čo čakam ale chcem tam ist račej neskor aby som tam netrčala do rana ved to možem aj dom. bojim sa že začnu pomne ziapat a pošlu ma domov tak aj preto sa tam tak nehrniem ☹
@anicka87 ospravedlnujem sa v prvom rade, ze sa Vam sem miesam, no nahodou som si precitala poslednu stranu. Anicka skus sa poradit v tomto fore https://www.modrykonik.sk/forum/dojcenie/vsetko-o-dojceni/ mne tam tiez poradili, ked som mala na zaciatku problem a zatial este kojim.

@monculik5 ja sice este nemam skusenosti.. ale ked uz mas tie kontrakcie tak by si mala ist 😕 teda ak su pravidelne a skracuje sa medzi nimi doba...drzim palceky