icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

andrejkag
21. nov 2011

@dominika_sk presne ako u nás, ani my si negrcneme ale čkáme 😖 skoro po každom kojení a pri prebaľovaní, riešiš to potom nejako??? ja som pár krát dala na lyžičku čajík a teraz to nechávam tak poplače a prejde alebo dám prsník

dominika_sk
21. nov 2011

@andrejkag ja ho necham tak, lebo čaj ani vodu nedavam vobec a na prsnik keď sa prisaje, tak ho žumle aspon 30 minut...

ketrin007
21. nov 2011

@dominika_sk kks a to som si myslela že horši porod od mojho ani nemože byt a ty si tu opisala niečo pri čom mi padla sanka:D ja som mala niečo podobne akurat že som rodila oprpti tebe len 24 hodin 😝 ja som tiež povedala že druhe nikdy radčej si adoktujem a teraz každy den spominam na porod že by som šla zase..ten pocit ked mala bola už vonku sa neda opisat a xcem ho určite ešte zažit :D na všetko sa časom zabudne 🙂 držim palce na ryxle zotavenie a malinkemu vela zdravia je kraaasny 🙂

zlamal.i
21. nov 2011

dnes tu je niejako malo cakateliek kde ste vsetky?ja mam stale slabe kontrakcie.doki mi povedal ak nepestamu ani po magneziu tak mam si poobede zbalit tasku a vyrazit ale ja este pockam dla som si horucu sprchu a uvidim.cca pred 3hodinami mi odtiekla zatka,nedalo sa to prehliadnut.tak budem cakat 😉

liat
21. nov 2011

@zlamal.i ja som tu. mna bolia krize a tvrdne sem tam brusko, ale to je vsetko

kaia
21. nov 2011

Caute, aj na mna je spolahnutie, ze sme este 2v1 😎

harper
21. nov 2011

ahojte, napodobne 🙂

lenkakrchova
21. nov 2011

ja taktiez ... cakame a cakame 😉

denis006
21. nov 2011

@dominika_sk tiež sme si ich kúpili na pamiatku 🙂

cucovia
21. nov 2011

aj ja ešte držím 😉 🙂

@kaia ináč som si konečne precitala informovaný súhlas o pôrode, čo mi dali v kochu (neviem, mas?) a že hospitalizuju ked nezačne pôrod do ukonceneho 41.tt... tebe dali tuším skôr poukaz ubytovaci že?

@dena blahozelam! 🙂

@afra ja som si dávala mrazit mliecko v takých mnozstvach asi ako maly papaval, je to jednoduchšie potom pri rozmrazovani 😉 a najskôr do chladnicky a potom zamrazit, aby nešlo teple hned do mraznicky 😉

lady511
21. nov 2011

ahojte maminy,,chcela by som sa spítat ako ste riešili bruško po porode?samozrejme ovisnutá koža mi vadí(som len týžden po porode) 🙂 a k tomu po cisárskom ale chcela yb som vediet či máe niaku metodu overenu ako to dat do povodného stavu,,,nieje to moc ked ležím je uplne ploché..ale ked stojím ovisnuté ,,mám stahujuci korzet neviem či popmože alebo cvičit?brušáky teda neskor?mám aj taký prístroj masažny čo som používala na celulitídu..neviem poradte kočky som z toho taká nesvoja ☹

pimpa
21. nov 2011

my sme uz na svete!!!! V ruzinove, v utorok sme mali porod a do nedele sme tam boli v porodnici este..teraz si uzivame prve dni doma a snazime sa najst nejaky system vo vsetkom

kaia
21. nov 2011

@cucovia, ja mam ubytovaci poukaz na pondelok, to budem 40+6 😉.
Na kedy si ho dostala Ty? Mas niekoho zazmluvneneho?

cucovia
21. nov 2011

@kaia aha, tak to uz budeš tak vlastne 😉 som myslela, že skorej ta to čaká. ja ešte nemám 😝 dnes som 39+0, v stredu mám poradnu, tak uvidim, čo nove 🙂 inak zazmluvneneho nemám nikoho. ty mas svojho dr?

hajatanufus
21. nov 2011

@kvietok73 srdecne gratulujem a prajem vela zdravicka a mliecka a dakujem snad to uz nejak vydrzime a ked nic tak v piatok nemocka
@dena srdecne blahozelam a vela zdravicka a mliecka prajem

hajatanufus
21. nov 2011

@zlamal.i
@liat
@kaia
@harper ahojte dievcata ja som dnes mala na navsteve midwife a kedze sa jej nepozdavali ozvy srdiecka tak ma poslala do nemocnice takze som bola na ctg tocili mi to hodinu a pustili ma domov takze som sa vratila spat ako kinderko a ked do piatku nic tak mam poukaz na piatok o tretej poobede 🙂 takze este nas tu zopar zostalo akurat nikuska a lianka sa nejako uz neozvali tak asi to uz maju za sebou 🙂

woman04
21. nov 2011

..my sme tiež ešte našťastie v brušku 🙂

hajatanufus
21. nov 2011

@lenkakrchova
@cucovia sorry k vam som sa dostala az teraz takze nas je este asi 7 🙂

hajatanufus
21. nov 2011

@woman04 pardon aj na teba som nejako zabudla sorry 🙂

hajatanufus
21. nov 2011

@pimpa srdecne blahozelam a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂

10linduska10
21. nov 2011

@hajatanufus ďakujem 🙂 🙂
@lucka33 ďakujem 🙂 🙂 Lajtmana a je super odporúčam nebiť jeho tak neviem ako by to nakoniec skončilo zo sekciou som vôbec nerátala 🙂 🙂
@karap to je moje otrasnééé svorkovanie po sekcii ale už to mám dole naštastie 🙂 🙂 🙂
@lenica81 ďakujem 🙂 🙂 🙂

10linduska10
21. nov 2011

@majoslava ďakujem 🙂 🙂

kaia
21. nov 2011

@cucovia, najprv som chcela, ale rozmyslela som si to a tak tiez nemam nikoho 😉

22nikuska
21. nov 2011

@lerenard tak ja idem zajtra do nemocnice..dr mi dala papier tak som zvedava ci ma tam nechaju a co budu somnou robit....tak sa drz a daj vediet ako si na tom... 😉
baby drzte palce,zatial pa... 🙂

hajatanufus
21. nov 2011

@22nikuska aj ty sa drz 🙂

lenka1108
21. nov 2011

ahoj baby.tak mne dnes vybrali stehy.chodim ako dosra.a.bojim sa ze mi ta jazva praskne.taky sprosty pocit.ale aj tak musim chodit do spitalu kazdy den bo mi vytlacaju tu krvnu zrazeninu.hruuuza...
maleho bolieva cez den brusko...diky bohu noc je kludna.aj ked sa najprv zdalo ze bude v noci rodeo.dnes sme boli na poradni prvej.ked sme opustali nemocnicu v utorok mal 3080g a dnes mal 3350g tak nas dr.pochvalila ze pekne papame.
ja sice ani nie ale mlieko je vraj dobre.uz mam dole 12 kg.a brucho v strasnom stave.cakam kedy sa zahoji jazva a budem nosit tie stahovacie nohavicky lebo to brucho je fakt otras. 😠 😠 😠

inak gratulka novym maminam a vy cakatelky nebojte co chvila budu babatka na svete.ani neviem ako usli tie 2 tyzdne...

nicina
21. nov 2011

tak ja mam na piatok ubytko no verim ze sa dovtedy nieco rozbehne🙂

stellamiapiccola
21. nov 2011

@tasiko ja mám užn jazvu peknú je trolino dočervenkasta , ale už nebolí aj zrasty už tam nemám také hrudy. si to masírujem niveou nahrubo.
dena blahoželám k malinkému 😉 už nec ste doma

ryka2
21. nov 2011

ahojte , v stredu idem do nemocnice v Ružinove,a vo štvrtok vraj bude cisarsky,som 39 tyžden,tak nam držte palce a ja držím vsetkym paaaaaaaaa

hajatanufus
21. nov 2011

@lenka1108 ahojky som rada ze maly pekne pribera to je super a som rada ze aj tebe sa to pomalicky hoji potom ked uz ti nebudu vytlacat tu krv a nebude to uz otvorene tak si davaj harmancekove obklady a nechtikovu masticku to by ti malo jazvu pekne stiahnut a zahojit 🙂 drzim palce 🙂 ja mam uz ubytovaci poukaz na piatok ak dovtedy nic no aj ja dufam ze sa to dovtedy rozbehne 🙂 drzim palceky a drzte sa aj s malym papa dobru noc 🙂