icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kaia
21. nov 2011

Uz to vyzera tak, ze sme tu dve skupiny. Prva, co uz ma babatka doma a ta druha, ktora ma ubytovacie poukazy 😀

milek
22. nov 2011

A čo dnes? opät nič 😝 čakáme ,ale čo piatok to istí 😀

zvedava17p
22. nov 2011

Ahojte, aj ja sa este gulam...idem dnes na poradnu,tak uvidim co nove 😖

liat
22. nov 2011

@kaia tak sme tri skupiny, este su tie, ktore len cakaju a cakaju a cakaju 😠

karap
22. nov 2011

ahojte 🙂 len tak narychlo,kedze tu mam 3 deti 😖
Dnes som mala super noc,Simonka sa zobudila len 3x:o 22,10-2,20-5,40....Prebalit,napapat a spala dalej.Aj teraz chrni....Keby bola takato kazda noc,tak by to bolo super 😎
Len sa trosku desim ranneho vstavania,lebo od buduceho tyzdna by som uz chcela zacat so skolkou [Kristinke je uz smutno za kamaratkami]a kedze teraz vstavame vsetci az okolo 8-mej,tak to bude brutal 😖

cucovia
22. nov 2011

...tak skorpioni skončili (nic proti nim 😉 ) začínajú strelci 🙂

zlamal.i
22. nov 2011

ahojte babule tek noc bola kludnejsia no zasa pocitujem bolesti.uz som mala byt vcera v nemocnici ale nechce sa mi tam trepat.tak ak dnes to neprestane tak uz asi fakt pojdem ako som slubila dokimu. 😉 😉 😉 😉

trinka
22. nov 2011

@lianka7 nevieš ako dopadla @adikad v pondelok? tak na nu myslím...

trinka
22. nov 2011

Kočky, ja tu píšem Lianke správu a ona je už dávno po porode myslím, že Patko sa narodil v nedelu... až teraz som si všimla na fb... možno aj spolu s Adkou.... 😀 😀 😀 😀

liat
22. nov 2011

a neviete nieco o veronike 1417?

luppita
22. nov 2011

@liat ja ju mam medzi priatelmi tu na MK a toto napisala na nastenku (hadam sa nenahneva ked to skopirujem) v pase ma uz aj foto malinkej 🙂

veronika1417 10.11.2011 som sa stala maminkou a moj manzel tatinkom. Narodila sa nam dcerka Melania!!! Tolko som cakala kym som mohla napisat tuto spravu

luppita
22. nov 2011

@kaia tiez patim do skupiny ktora len caka a caka a caka, ale niako sa netrham do nemocnice, uz som si to jeden den skusila a radsej budem doma 🙂 zajtra mam poradnu tak uvidime ako dopadneme 🙂

stefie
22. nov 2011

@hajatanufus uz sme jej ho zarazili...uplne... 😉 dohodli sme sa s tatinkom, ze ZIADNY pocitac a hotovo...
@dominika_sk reco ho nechces pri vas v posteli? je to tak jednoduchsie pre vas aj pre maleho.. ja som aj bianku tak mala, aj anicku tak mam, pri sebe v noci.. takto dam prso, ked sa zobudi, napapkame sa a spinkame obe.. kojim v noci dvakrat..vacsinou okolo polnoci, to som este hore, tak si ideme lahnut povinne, tam jej dam papkat, zaspinkame a druhykrat sa zvykne budit okolo stvrtej pol piatej a potom spinka este do osmej, to sa prebalime, a zase papkat a spinkat, cca do jedenaste. neviem, ale mne to tak vyhobvuje, ze spi mala pri mne, aj sa vyspime, aj nanapkame 😉 nemyslim, ze je to az tak zle pre dieta, ked spi s maminkou.. ved v brusku bolo stale s nami a aj teraz potrebuje co najviac nasu blizkost...nie?

harper
22. nov 2011

@stefie ja som mala tiez prvu u seba v posteli a nemozem si stazovat, ze by som sa niekedy nevyspala, ked uz bola vacsia, tak som sa prebrala na to ze kojim. Teraz to budem riesit podobne.

stefie
22. nov 2011

@harper presne tak...uz ked mala bia 4mes a viac sama si nasla...a potom uz ked bola velka, /6-7 mesiacov / tak som ju uz sem tam prelozila do postielky..no a ked mala na deviaty mesiac ochorela, odstavila sa od mliecka sama tak uz spinkala pekne vo svojej postielke... 😎

mysti
22. nov 2011

Ahojte baby, tak my sme boli vcera v poradni, mame 3,66 kg, dnes sme boli na ortopedii s klbikmi po 3 tzydnoch a doki bol spokojni, maly ma nozky v poriadku, tak sa vsetci tesime.
Je to nas maly vymyselnik uz, ale pekne nam buva, aj ked vecer mu dlhsie trva kym zaspinka, ale da sa, nemozeme sa stazovat, aj horsie deturence su.
Kojime sa, je to maly prisavnik, ale mliecko mu robi dobre, pekne pribera, tak sa tesime 😀
Naozaj sa cloveku zmeni zivot o 180 stupnov, moj vsetko volny cas patri jemu, ja pre seba nemam ani chvilku, ale nestazujem sa, ma to tak byt a zniesla by som mu aj modre z neba keby som mohla.
Ocko sa v nom vidi, len ho lulka a mojka, no zlati su spolu chlapi moji 😵
Tesim sa uz na Vianoce, dufam, ze bude maly dobrucky, ze si vychutname stedry vecer 🙂

dominika_sk
22. nov 2011

@stefie ja sa toho bojim, lebo aj moja mama naučila brata v posteli s nimi a odvtedy postielku neznašal a spaval s nimi do jeho 13tich rokov ! 🙄 🤐

janulkan
22. nov 2011

@harper @stefie aj nas maly ked nevie zaspinkat, ze ho nieco boli alebo je nerovozny tak spi so mnou v posteli zaveseny na cicku 😀 ked pekne spinka tak ho dam do postielky. inak normalne ste mali babatko na vankusi pri sebe alebo vankus ste dali prec? trosku sa obavam o chrbticu ked spinka pri mne ale je v podstate cely na vankusi, cize ako keby lezal na perinke

danka89
22. nov 2011

ahojte baby.... tak aj ja sa hlasim ku čakatelkám s ubytovacím poukazom 😀 ... vo štvrtok mám ctg + sono a ak sa nič neudeje, tak v utorok sa mám hlásiť v nemocke... to už budem cca 6 dní po termíne.. tak uvidíme či si to maličká dovtedy nerozmyslí a nevypýta sa sama 🙂

liat
22. nov 2011

baby mate tlaky ako keby ste mali ist na malu? ale nic nejde? co to je?

zlamal.i
22. nov 2011

@liat no aj ja som tom mala pred dvoma dnami,potom slabe kontrakcie a teraz sa to rozbieha nabrali na sile teda dost a9min tak cakame 🙂

hajatanufus
22. nov 2011

@stefie tak myslim ze ste urobili velmi dobre 🙂 tak je to spravne a verim ze sa to zlepsi len ona si asi musi zvyknut ze mate noveho clena rodiny a uz nie je len ona stredobodom pozornosti 🙂

zlamal.i
22. nov 2011

mamicky chcem sa tak opytat co papate ked kojite?myslim ranajky obed vecera.teraz tak rozmyslam ake jedla budem moct 😒

hajatanufus
22. nov 2011

@zlamal.i no teda tak ty uz za chvilu porodis ja som mala kontrakciu pred polhodinou ale poriadne silnu a dlhu teraz chcem skocit do obchodu len prehovaram malu aby isla so mnou no nechce lebo pozera mickey mause na dvd 😠

liat
22. nov 2011

@zlamal.i okrem toho mi nic nie je, len vcera brutalne boleli krize. ale teda dnes ten tlak dolu fuha, pot ma oblieva 🙂

kaia
22. nov 2011

Ahojte, dnes mame termin a ani naznak nicoho 😒 . Ja sa sice neponahlam, ale uz mi zacinaju liezt otazky mojho okolia pekne na nervy 😠.

liat
22. nov 2011

@kaia to sme dve. otazky typu a ty si este neporodila, alebo dokedy sa budes gulat ma uz privadzaju do neuveritelnych nervov. teraz som volala akurat mame ako sa ma, a hned otazka UZ??? ach

fanny3
22. nov 2011

Už sme konečne doma 😀 15.11.sa narodil miláčik Maximko, 51 cm 3950g ....

luppita
22. nov 2011

@dominika_sk ja som maleho tiez mavala v noci , respektive nadranom pri sebe v posteli, bolo to tak pohodlnejsie pre oboch, statie bolo , ze mal rad aj svoju postielku, cez den tam sam zaspaval, ... vobec ziadny problem, ale poznam aj maminy co s tym bojuju, ze postielka ani za svet... moj muz kedze vela robi, tak aby bol s malym aspon trochu braval si ho do postele v noci....(ze aj tak raz dva vyrastie a uz s nami spat nebude, tak aby si ho uzil este kym je malicky) jednie co sa zmenilo, ze si zvykol a prestal zaspavat sam, teraz musime uspavat, lahnut si k nemu a tulkat sa (co tiez neviem ako bude, ked mala bude zrovna hore).... 🙂 takze neviem co je lepsie, uvidim ako to bude teraz, lebo drobec chodi rano k nam do postele, doteperi sa tam aj s vankusom a perinou, uvelebi sa a este pospi, niekedy ani neviem kedy pride, niekedy ho pozorujem ako sa v polospanku teperi k nam 😀 asi budem mat strach aby malu neprigniavil a moc si neviem predstavit ako by sme sa tam pomestili 4ria plus pes 😀 no uvidime aka bude realita 🙂

@liat ani mi nehovor, ja sa uz aj bojim niekomu zavolat (mame, bratovi...) lebo hned CO UZ? a zase ked nevolam (sme zvyknuty volat si denne), tak hned vyvolavaju, ze CO UZ ? ked sa neozyvam.....no na pakaren. 😝

dominika_sk
22. nov 2011

dneska na mňa dolahla unava, prvykrat. mam leskle oči, nič sa mi nechce...idem maleho napojiť na prsnik a asi si zdriemneme. 😕