Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luppita ...my sme síce nekojili,iba nejaké 3 t.,moja malá mi spávala na bruchu,keď mala problém..dodnes sa čudujem,že som sa nebála ,že mi spadne 🙂..tak vtedy boli iné teórie..ona aj v postieľke spala na brušku..keď som ja bola malá,tak len na chrbte-preto mám také pekné letisko na hlave 🙂,o 9 rokov sestra len na brušku..🙂...
..vo štvrtok sa vidíme,či nejdeš?..ja mám poradňu+ monitory,teda ak nás to nechytí skôr 🙂
@liat Ja som na tom podobne. Včera volali aj baby z práce, aj kamoška písala SMS.
@luppita Keď zavolám mame, hneď sa spýta či somuž v nemocke.
... Už ma to tehu veľmi unavuje. Dnes som si aj trochu poplakala. ☹ Celú noc som nespala, čo sa bábo skrúcalo a mala som sťahy,ale brucho stále nekleslo. Cez deň mi tvrdne na prasknutie. Tak strašne to už chcem mať za sebou.
@woman04 ja idem zajtra, mm ma volno, tak to musim vyuzit, kedze uz nevladzem soferovat ... hadam ma vezmu, lebo nie som objednana ani nic podobne, ale supnem sa na pasy a poradnu..... ja uz som zufala z tych poradni, naposledy vraj zly monitor a Dr tam zase videl poruchu prietokov, tak opat pesnicka, ze musim nastupit do nemocnice, fakt bol neprijemny a zly... tak som nastupila, tam mi robili pasy 4 x sono 3x zakazdym bez problemov, rano dr na vizite, ze vy preco ste tu??? na porazenie, hned mi napisali prepustaciu spravu a sla som domov. Pevne verim, ze zajtra tam ten Krisko nebude, ze niaky iny, lebo mam z neho paniku jak.... ked ho zbadam na sale pri porode, asi aj rodit prestanem. 😝 😝 😝 tak sa drzkajte 🙂
@janulkan ja vankus nemam ani by som nechcela a aj perinku pouzivam len vtedy ked ma dlhsie stikutku 😉 lepsie sa mi s nou naraba /myslim s anickou/ bez perinky.. a spinkame tiez normal, bruskami k sebe obidve na boku otocene a anicka je tvarou vo vyske mojho prsnika 😉
@dominika_sk aha, to neviem s tym som nastastie problem nemala ze by postielku neznasala, praveze ona doteray musi aj zaspavat sama /myslim vacsiu/, lebo ked je niekto pri nej tak sa hra a rozprava..
@luppita ..takže ste mali skúšku v Ružinove??..a je tam zajtra niekto??..ja s ním nemám problém..dokonca som bola prekvapená ,aký bol trpezlivý na to,že sa od rána nezastavil...skôr by som prijala ,aby na sále bol,keď budem rodiť,aspoň niekto,koho tam poznám,alebo tá Dr.Plichtová je sympoška..ja sa len stresujem,že tlak mi večer nejak moc vyskakuje...včera som mala 151/95,čo sa mi zdalo dosť...ja som vždy mávala nízky,len posledný mesiac takéto hrúzy...Držím zajtra palce,nech je všetko fajn...
..inak aj mňa posledný týždeň všetci bombardujú telefonátmi,či som ešte celá...ale zas zlatí,že si mňa spomenú 🙂..mamine tiež .keď volám..že už rodíš??..ja že nie..že tak čo voláš?..samozrejme v rámci srandy 🙂
tak som teraz visla z vane uvidime co nastane 😖
@woman04 hadam tam budu, v nemocnici mi vraveli, ze maju teraz strasne vela mamiciek a museli to rozhodit na cely tyz. tak hadam tam nepojdem zbytocne a ak hej tak sa stvrtok vidime 🙂
hej nacvyk bol, sice na 10tom na gynekologii, ale fajn personal, sestricky, doktori (Krisko tam nebol)... len predstava, ze uz tyzden by som tam bola je peklo.....
ja som si s tym dr asi nesadla a aj to , ze som ten tyz. predtym odmietla hospitalizaciu tomu nepomohlo, uz ma berie ako niaku ludru nezodpovednu a tak sa so mnou aj bavi (isla som odtial s placom, lebo mi vravel, ze ak nenastupim, tak si mam rakvicku zhanat a podobne keci) , vies on za 30sek na sone vidi poruchu prietokov a v nemocnici mi to robili 10 - 15 min a ziadna porucha... aj tie pasy, sestricka to napoji a ide do.... mne to tam stale vypadavalo, mala odskakovala a vrtela sa, tak ta sonda co srdiecko zachytava stale pipala, ze nie je signal....v nemocke nas napojili a sestricka tam s nami sedela a davala pozor na to ci to dobre snima...... uz to chcem mat zasebou, niako mi nie je sudene mat tieto posledne dni pohodicku, uz 3tyz som na nervy a to len koli tomu dr. 😠 😠 😠 modlim sa denne, aby sluzbu nemal ked ja rodit budem 🙂
aj ja ti drzim palce, nech sa ti ten tlak upravi 🙂 alebo zahod tlakomer a budes mat pohodicku 😀 😝
ahojte kočeny, tak dnes po poradni... uz aj ja som dostala ubytovaci poukaz - na utorok 😀 ale moja dr dufa, ze dovtedy porodim..no ja si to nemyslim 🙄 chcela som sa vas spytat...na tom objednavacom listku do nemocnice mam napisane ze si mam so sebou vziat aj vysledky laboratornych vysetreni, kotre mi vykona prakticky lekar a nesmu byt starsie ako 14 dni..to ja mam akoze zajtra rano utekat k mojej dr nech mi rychlo zobere krv? ved aj tak tie vysledky mi do utorka snad ani nepridu.. a dr mi nehovorila nic o vysledkoch.. 😕 tak ja neviem.. vsimla som si to az doma 😔 🙄
@dominka757 tak jej skus zajtra rano zavolat a spytaj sa jej, ze ako to myslela
No tak ja neviem kde budem rodit asi nakoniec doma ked Trenčín od zajta nepríjima pacientov, esteže som tam včera bola a mam prrist na príjem vo stvrtok , toto je možné len na Slovensku 😠
este som tu.po kupeli sa to zlepsilo som myslela ze nic ale asi ped 2hod,to zacalo a mozem povedat ze mam pocit ze sa u toho pocuram take tlaky.ztial nepravidelne tak merame.inac nasla som super pomocku.zmera ti ako dlho trva a po akych intervalocj 😉 http://www.contractionmaster.com/
babenky my sme choručký ☹ dnes sme boli s nožičkami a ked sme prišli domov tak malý mal soplíky a kašle ☹ najhoršie je že ich prehlta... odsávam mu ich ale nedá si, stále ich ťahá a prehlta ☹
babyyy poradte mi prosim..ja uz fakt nemozem...vyse tazdna ma boli hlava vkuse...uz sa budim s bolestami.. netusim co si mozem dat na hlavu, kedze kojim.. 😢 😢 s paralenom, studenymi obkladmi a homeopatikami na mna ani nechodte...na tak silne migreny ako mavam ja nezaberaju... vzdy som mavala silne, ale teraz je to uz fakt na mna privela.. 😖 prosiiiiiiiiiiiiiim poradte..
@lenkalienka25 ahoj, ta mast a cipky sa volaju PREPARATION H. Odporucili to v dvoch od seba nezsavislych lekarnach, ze to je mozne pouzivat aj pri kojeni.
@stefie inak aj mňa boli hlava dneeska, pred tehotenstvom som mavala migreny, cez tehu nič a teraz zase ?! ☹
@dominika_sk ohladom tej bradavky moja, bacha aby si nedostala zapal.viac maleho prikladaj ku tej bolavej.zatni zuby a snaz sa vydrzat.ja som mala take pri malej a tak som ku tomu bolavemu prsniku malu radsej neprikladala a skoncila som so silnym zapalom.prikladaj ho skor nan a uvidis ze ked ho roztaha uvolni sa to a nebude to tak boliet. 😉
baby chcem sa opytat co davat radsej malemu na brusko Espumisan alebo Infacol.s cim mate lepsie skusenosti?potieram mu brusko aj vetrovou mastickou ale nemyslim ze funguje.poradte prosim....

@dominika_sk Oddychuj s bábom kým môžeš a neprepínaj sa zbytočne. 😉