Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
caute baby.. citam si tak stranku nivea a natrafila som na tuto vetu...prosim, nevysmejte ma, ani sa nepohorsujte prosim... tu je vycuc :
Rozhodne po pôrode a počas dojčenia nedržte žiadne diéty, aby ste sa rýchlo dostali na svoju “predtehotenskú” veľkosť oblečenia.
no...ja som z porodnice sla v nohaviciach, ktore som nemohla nosit, lebo mi boli velke- myslim pred tehu, po porode mi boli akurat..teraz su mi uz velke zas a ja uz opat nosim stare gate, co som nosila pred tehu.. c228-29.. a uz mi zacinaju byt velke na pase aj tie... vahu teraz netusim aku mam, ale dva dni po porode som bola o7kg lahsia ako ked som do porodnice sla...
Kontrakcie začali o 03:15. Pomaly sa zberáme do nemocnice. 😉
@liat a čo máme robiť? Po Trenčíne je najbližšia Piešťany a Myjava. Ale zatvárajú pôrodnicu aj v Skalici, takže sa všetko pohrnie do Myjavy...
@milek to mi hovor a ja s dvojčatami pôjdem kde...?
@betina1984 No ja som mala včera iný stres, rano rozhodnutá že idem do Bánoviec ale ked mi toto sestrička povedala tak snad mi netrepla somarinu 😝
tak a sme konečne doma 😉 všetkým maminkam gratulujem a prajem všetko dobre a veľa radosti z babatiek a tým čo ešte neporodili chcem odkazať že je to najkrajší pocit a okamih v živote ženy ked privedie na svet babatko tak sa držte 🙂
@milek ty to stíhaš ešte v novembri, lekári sú ešte tam, ale od 1.12. bude čo? 2 doktori?
@betina1984 jasnacka, vsak my maminy za to nemozeme, mne je nas luto vsetkych, ci z tn, ci z pn
je to proste hrozne, co mame byt v klude tak mame tu toto 😠 verim ze sa dohodnuuuuu
od zajtra sa rusia operacie aj na kramaroch, co bude s tehotnymi zatial nevedia.
mne vcera povedal dr. ze dufa ze sa mi rana vylieci do 1.12. lebo ze nevie kto mi bude robit prevez. takze sme pekne dopadli...
@harper rýchlo rodiť baby, lebo Vás odrodí možno kotolník... 😠 to je uplne nechutne co sa deje... fakt ma vytáčaju tie ich nácviky... som zdravotník a prajem naším lekárom dobrý plat a pracovné podmienky, ale to co pozaduju je nerealne a sposob, ktorý si zvolili... ohrozuju životy nas všetkých!
tak som este stale dome,vecer sa kontrakcie zasa zmiernili,ale su stale uz som z toho unavena 😠 zajtra mam nastupit do nemocnice este ked ma aj tam nechaju sa trapit tak ma asi slahne.dnes zacina strelec 😉
@harper
sice trosku mimo vasej diskusie, ale hlasim porod do tvojej tabulky..... 😎 18.11. sa narodila nasa Karolinka 3330 a 48.... 😵 😵 😵
babule ktore ste boli na vyvolanie porodu,ako to prebiehalo to zacali s vami este v ten den robit nieco alebo cakali na zazrak ☹
@medulienka75 ak si ma tu nenechaju uz dnes, tak ked pridem domov zapisem. a ako si rodila?
@zlamal.i aojky ja som tu len na skok lebo idem s malou k dr. lebo ma hrozne vystipany zadok a uz neviem co jej na to davat ☹ len som chcela nakuknut ze ci si uz isla rodit a ty si este stale tu ☹ akosi sa tym nasim detom nechce na ten svet ☹ alebo cakas na mna do piatku? 🙂 drzim palceky nech sa uz baby rozhodne ist von 🙂 no ja dufam pre zmenu ze ma to niekde po ceste nechyti teda ani potom ked sa vratime by som este nechcela lebo musim este oprat popratat a navarit len ci budem schopna ked sa vratime tak to neviem lebo idem peso a sdvoma detmi mm je po nocnej tak isiel spat potrebujem aby bol oddychnuty ak by to prislo aby sa mohol postarat o deti lebo on robi len nocne a ma dost fyzicky tazku pracu takze chodi domov poriadne unaveny
@stefie ,super,ze si sa tak rychlo dostala do ,,formy,,Ja som pribrala v tehotenstve 13kg a 8kg som nechala hned v porodnici.Ostalo mi teda este 5kg,no neviem kde ich mam,lebo mam celkom ,,fajnu,, postavicku.Ani brucho uz nemam....A prsia-ako silikonove:pekne,pevne,gulate....Som zvedava ako budu vyzerat po skonceni dojcenia,lebo po synovy mi ostali len ,,supky,, 😀 No to je este dalekooooo.Ved z dojcenim este len zaciname.
Inak dnes sme mali strasidelnu noc 😖 Mala revala s prestavkami od 21-vej az do 23,30 😢 Fakt som ju uz chcela vyhodit von oknom....Aj teraz doobeda je nejaka urevana [teraz nastastie spi]
Neviem ci jej vadi ticho,lebo v hluku sa jej spi velmi dobre.Asi si uz v brusku zvykla na to,ze je u nas stale krik,tak je nan uz ,,zvyknuta,,No a kedze sa mi tu decka prave biju,tak je to pre Simusku ,,rajska hudba,, 😀

@zlamal.i ahojky este si cela ci uz si sla rodit? 🙂