icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

balumi
29. nov 2011

@anicka87 ahoj, my mame podobne problemy s kolikami, teraz sa to trocha zmiernilo, pretoze som skusila kvapky Bio Gaia, kupis v lekarni, su to laktobacyly pre babatka od narodenia. zda sa mi ze to pomaha, len to este nechcem zakriknut, uzivame to len par dni, ale vyskusaj, mozno budete lepsie spat🙂
este mame aj espumisan (to iste ako infacol alebo sab simplex), ktory davame pred alebo pocas kazdeho jedenia.

anicka87
29. nov 2011

@balumi a to davas aj tie bio gaia aj sab simplex sucasne ci ako to podavas?

kaia
29. nov 2011

Ahojte, posielam foto nasej princeznej s krasnym privitanim doma 😉

janulkan
29. nov 2011

@anicka87 no davam druhy den, dnes aspon cez den bol kludnejsi, vonku si pospal 2h ale teraz uz mame plac zase..ale lepsie ako cely den, musim tie davky este nejako odhadnut aby nebolo ani vela ani malo...a priebezne pijem caj fenykel, rasca a anyz, vraj to ide do mliecka a aj to moze pomoct...treba vraj skusat co zaberie, my napr nemozeme pouzivat Pupika, vyhadzuje sa mi z neho, nahrievat brusko, nosit na pleci zabera u nas obcas...inak Infacol a Biogaiu davam aj ja oboje 🙂

marvis
29. nov 2011

@veronika1417 Ahoj,aj my ideme 5.12. na klbiky do nemocnice do ortopedickej ambulancie..Malo by to byt ako je chirugicky pavilon na prizemi.za takymi sklenenymi dverami.Urcite tam bude vela mamiciek s babatkami tak sa popripade opytas.Robia to od 10.30-12.00 a od 13.00-14.30.

karap
29. nov 2011

@kaia fuuuha,krasna kytica 😵 A Ty z malou...vyzeras stastne a spokojne.Zelam vela radosti z Carlickou aj Arturkom.A samozrejme aj z manzelom 😀

lerenard
29. nov 2011

Ahojte baby,tak aj my sme uz doma..po mensich peripetiach s 3 vyvolavackami sa nam megarychlo za necele 3 hodinky narodil 25.11. o 23:32 Matusko, 3510 g a 49 cm. az dnes sme prisli z nemocnice, tak sa ideme zabehavat, hlavne s kojenim lebo som prve 2 dni vobec nemala, az teraz zacalo..
gratulujem vsetkym ostatnym mamickam, vidim ze uz riesite novorodenecke radosti🙂 snad vas niekedy docitam a zapojim sa,teraz sme este v procese adaptacie🙂

anicka87
29. nov 2011

@janulkan a ako to davkujes teda? sucasne to davas ci ako? tak mi je ho luto ked vidim ako sa mi trapi s tym brusulkom ☹

janulkan
29. nov 2011

@anicka87 no mam to rozdelene, rano Vigantol, pripadne Infacol, zalezi ako vyjde kojenie, potom zase to druhe, na obed Biogaia, potom Infacol a vecer Infacol 🙂 snazim sa nedavat mu dve veci pred jednym kojenim tak to nejako striedam, kojim tam 7-8x denne

lenka1108
29. nov 2011

ahojte baby.my sme boli dnes na klbikoch.mame to v poriadku.zase az o 3 mesace na kontrolu.
maly ma poradnu v piatok o 11 tak som zvedava kolko sme pribrali.ale uz aj veci triedim 50 tky uz su nam male. 😉
zajtra sa chystam na prechadzku normalne sa tesim ako vypadnem z domu.
dnes sme sa boli fotit u fotografky.no krasne snimky nam narobila.ked ich dostanem hned vam sem hodim.
inak baby uz mam 14,5 kg dole.je to sila ked som pribrala iba 3 kg v tehotenstve.strasne sa z toho vytesujem.oblecem veci co som uz dlhooooooooo neobliekla.len si musim davat pozor aby som to nenabrala spat.cvicit mi koli operaciam zakazali na pol roka.ale budem musiet chodit aspon na bicykel.to brucho mi strasne vadi. 😠 😠 😠

@janulkan ty nedavas infacol pri kazdom kojeni? kokso lebo ja davam za kazdym.teraz neviem ci robim dobre.
tie biogaia to je co ak sa mozem opytat?

@lerenard gratulujem k malemu.hodne zdravicka. 😉
@kaia nadherna kytica.mne mm povedal ze mi bolestne spoji s vianocnym darcekom tak som zvedava 😀

lenka1108
29. nov 2011

nejake fotecky nasej lasky 😉

janulkan
29. nov 2011

@lenka1108 biogaia je probiotikum pre babatka 🙂 no v pribalovom letaku je napisane pred kazdym kojenim, ale mne sa to zdalo vela, tak som skusila 3x denne ale vecer sme mali plac, takze asi prejdem na 4x denne...v noci nedavam, kedze to je maly kludny, nechcem ho nejako zbytocne zatazovat a ako som aj pisala, dnes mi sestricka u dr povedala, ze nemusim pred kazdym jedlom...je to asi na tebe, ak vidis ze vam to pomaha, tak kludne davaj pred kazdym jedlom

lenka1108
29. nov 2011

@janulkan a to je tiez na koliku? ci ako nejaky doplnok.

afra
29. nov 2011

@lerenard gratulujem 🙂 A si nakoniec porodila na moj datum porodu :D Joj sa tesim na spravu od teba 🙂 Tesime sa s vami 🙂

balumi
29. nov 2011

@anicka87 my davame Espumisan pred kazdym kojenim alebo pocas ( zalezi kedy krici od hladu a ma otvorene usta🙂)) aby to nevylial). ano davame obidve lebo kazde je na nieco ine, espumisan (alebo sab simplex) uvolnuje plyny, a Bio gaia su crevne bakterie, ktore by mal mat kazdy prirodzene v crevach. Bio gaia sa dava 5 kvapiek kazdy den....stoji to cca 10 E ale za vyskusanie to stoji....skus dva tri dni, dufam ze vam to pomoze🙂

lenica81
30. nov 2011

@janulkan @lenka1108 @anicka87 biogaia len raz denne, najlepsie rano... aj Vigantol treba rano, lebo je tazky na zaludok, do mliecka... ja infacol davam iba podvecer - vecer a je to v pohode... 😉
@lenka1108 krasne foto... takeho tigra mame aj my... 😀

lenica81
30. nov 2011

@kaia krasna foto... a kyticka... 😵

dena
30. nov 2011

ja nedávam vôbec nič 😎 ... len vigantol

stellamiapiccola
30. nov 2011

@lenka1108 ja som dávala malému Biogaiu lebo som nekojila a nevedel sa vykakať, chlapci majú vačšie problémy s vetrami, ja som začala dávať biogaiu po 20 dňoch od narodenia .ráno , poobede a večer som dávala sabsimplex 3kvapky a poobede aj Biogaiu 5 kvapiek tak mi to aj odporučila lekárka a tej som 150% verila bola skvelá.

anicka87
30. nov 2011

mne asi niekto vymenil dieta, v noci len raz hore 😀 wow 🙂

eviiinka
30. nov 2011

@anicka87 tak to bola asi nejaka zvlastna noc 😀 Maxim spal od 23.00 do 3.00, potom sa bleskem napapal a zobudil sa az o 5.30 🙂 no nadhera 🙂

janulkan
30. nov 2011

toto bola zvlastna noc 🙂 maly zaspal o 23:00 a zobudil sa az 5:45 na kojenie, normalne som nepokojna, ze co tolko spi..kedze sa napapal o 9:30 a do teraz spi...nie je dobre ani ked spi a ani ked nespi 😀

veronika1417
30. nov 2011

@marvis dakujem za info no vazne rozmyslam nad Klokocinou tam sa vraj necaka 😕 uz mi ju radili tak pojdem mrknut tam. Neviem si predstavit niekde vyckavat s malou a hlavne ked nie je celkom zdrava 😢

veronika1417
30. nov 2011

@micicka Bola si u Petrusku? Toho mi tam radili 😕 idem ja teda tam nebudem cakat v nemocke to je na dlho vraj 😖

drobcek801
30. nov 2011

ahojte
citam,ze preberate koliky a lieciva,ja davam iba na noc sab 15 kvapiek a samozrejme vigantol a raz mesacne jednu kvapku kanavitu 😉
dnes prva poradna za nami,pribrali sme za 28 dni 700g,tak zevraj je to dobre,tak som spokojna,lebo mam pocit,ze niekedy sa maly nemoze dojest 😉
ze mam malo mlieka,manzel uz navrhoval prikormavanie,ale ja som trosku proti,bojim sa ze malemu uz potom prestane chutit moje mliecko 😉
tak som stastna,ze pekne pribral 🙂 😉
a samozrej blahozelam poslednym novebrovim mamickam 😉

micicka
30. nov 2011

@veronika1417 áno u Petrušku, veď za to som šla aj ja k nemu, lebo v nemocke sa dlho čaká. takto sme to mali hneď vybavené. robia od 9,30 do 12,00 - teda v tom čase káazala sestrička prísť nám

anicka87
30. nov 2011

@eviiinka
@janulkan baby bodaj by boli taketo vsetko noci 😀 len nas to brusko trapi tak asi to tak nebude 😒

janulkan
30. nov 2011

@lenica81 no vyskusam aj ja davat len na vecer infacol, kedze v noci a cez den je celkom dobry 🙂 inak Vigantol davam aj ja vzdy rano a biogaiu na obed, nech sa to nemiesa moc

@anicka87 no len my dnes budeme mat takymto tempom len 6 kojeni a to moc nepriberieme ☹ vravim, ze ani tak dobre ani tak 😀

veronika1417
30. nov 2011

@micicka joooj velmi Ti dakujeeem, ciselko na nich asi nemas 😉 hadam zozeniem na nete 🙂

anicka87
30. nov 2011

@janulkan z toho si nic nerob, maly vie najlepsie kedy chce papat, keby sa mu to nepacilo iste sa ozve 😉