icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

janap24
6. dec 2011

@karap My sme na tom podobne. nas ma dokonca prehodeny rezim 😒 niekedy uz fakt ani neviem ako zaspim. mame problemy s bruskom, niekedy by aj spinkal a brusko nedovoli. ☹

anicka87
6. dec 2011

@janap24 aj nasho boli brusko, tebe na to nieco pomaha?

anicka87
6. dec 2011

Baby poradte. Mam mlieko, lenze niekedy je Matko priam az zurivy, prisaje sa, zacne sa jedovat, pusti, spusti rev, zase ho donutim prisat sa na chvilu a vsetko odznova, tym padom skoro nic nezje a place a place 😒 Mate niektora podobny problem? Ked si stlacim prsnik, tak mliecko mu pekne strieka, myslela som ze si chce odgrgnut ale nie je to ono, ja uz neviem ☹

lenocka84
6. dec 2011

@anicka87 vyskusaj si prsnik trochu rozmasirovat, ci ho nemas az prilis naliaty a tvrdy, pripadne trosku odstriekaj, vtedy to pomaha, a moze byt ze mu prilis rychlo tecie a to ho hneva. 😉

janap24
6. dec 2011

@anicka87 davam muespumisan kvapky niekedy to zaberie ..on si poprdkava ale aj tak ho poboluje ☹

aha1
6. dec 2011

@anicka87 skús flatulin gél môjmu veľmi pomáhal (ráno desať kvapiek espumisanu a večer po kúpaní keď som ho naolejovala gélik ) my sme mali veľké problémy s bruško ale toto pomohlo (rektálnu rúšku neznášal)gélik sa dá uživáť aj častejšie. Gélik pomáha uvoľňovať krče aj vetry

zvedava17p
6. dec 2011

@milek toto presne robi aj moj maly, je velmi pahltne a tiez ho bud boli brusko, obcas to vygrcka a stikutku mava casto a neskutocne neskutocne dlho a keby bolo na nom tak je stale 😀

anicka87
6. dec 2011

@aha1 to je take nieco ako Pupik gel?

anicka87
6. dec 2011

@lenocka84 no skusim, ale predtym to nikdy nerobil a mliecko slo rovnako 😒

lenocka84
6. dec 2011

@anicka87 a na brusko pred papanim je fajn infacol, a inak sme mavali biogaiu, nic ine nam nezabralo.

anicka87
6. dec 2011

@lenocka84 ten infacol si ako podavala? raz denne jedna kvapka ci?

denis006
6. dec 2011

@lenka1108 tak som to vyskúšala...fajn stránka...niečo sa mi podarilo, kým drobec spinkal:

lenocka84
6. dec 2011

@anicka87 ten sa dava pred kojenim, rovno do pusinky, aby ked sa nahlce vzduchu sa mu tie bublinky vzduchu spojili, a myslim ze ano ze 1kv denne, uz presne nepamatam, treba precitat

denis006
6. dec 2011

@lenka1108 ako sa ti podarolo vložiť fotku na ktorej je viac osôb? mna to hádzalo nejakú chybu 😠

anicka87
6. dec 2011

@lenocka84 dakujem 😀

lenocka84
6. dec 2011

@anicka87 nzc hlavne nech pomoze 😉

adikad
6. dec 2011

Tu je nas maly Mikulasko 🙂

karap
6. dec 2011

ahojte 🙂 mame za sebou prvu poradnu v 3 tyzdnoch.Simonka je zdravucka,pani doktorka uz vobec nepocuje selest,ktory malej zistili v porodnici,tak vraj srdiecko sa uz pekne same upravilo.narastli sme 2cm a pribrali 500g! 😲 😀 za 2 tyzdne!Sikulka moja.A ja som ,,bola strachu,,ze mam malo mlieka 😀 😀 😀

janulkan
6. dec 2011

@dominka757 hej to ako keby mojho maleho opisujes 🙂 dokonca niekedy aj na prsinku uz vygrcne aj cez nos, cez den sa snazim preto dat odgrgnut ak nezaspi, pripadne skus cez kojenie odgrgavat alebo ulozit trosku na vyvysene, aj ked u nas nic z toho nezabera, proste grckame
@milek no mam pocit ze aj moj maly pahltne papa, ale on sa zase za tych 7-10 min naje a potom odgrcne niekedy celkom dost, hlavne pri odgrgnuti, ale ku koncu sa nastastie nezlosti, teda pokial mu nic nie je, tak sa bud odtiahne sam alebo zaspi...aj tebe niekedy na prse maly tak cuka - neviem to inak pomenovat 😀 ako keby bol zle prisaty a ten podtlak sa uvolnoval....
@anicka87 podobne sa sprava aj moj maly ked mu treba odgrgnut ale castejsie ked ho nieco boli - ked sa mu neda kakat alebo prdiky, vtedy sa pyta na prsnik a odtahuje, potom zase hlada ako zralok sa prisaje a pusi a dokola...
inak infacol sa dava podla letaka pred kazdym jedenim, ale ja pouzivam len podvecer, kedze cez den nas velmi brusko netrapi, mam aj pupika, aj flatulin, aj nahrievame obcas, no niekedy ani to nezabera 😖

lenka1108
6. dec 2011

@anicka87 infacol davam pre kazdym kojenim okrem obedneho.vtedy davam biogaiu.ma sa dva krat stlacit vrchnacik a tu odmerku strieknut do pusinky.

@denis006 normalne som ju dala ako aj ostatne.mne to nic nepisalo o chybe.skus zmensit foto mozno ju mas velku 😉

dominka757
6. dec 2011

@janulkan no to sa aj nam uz stalo ze mi to vygrcol az cez nos... ☹ takze nam asi ostava len dufat, ze sa to casom zlepsi ze 😒

mysti
6. dec 2011

Ahojte baby, tak sa Va po dlhom case ozyvam aj ja, pri malom nemam vobec cas,aj teraz som tu len na skok, trosku spinka. Mame inak presne to iste, co opisujete aj vy, aj maly sa zvykne jedovat, tiez sa prisaje na prsnik, poto sa jeduje raz taha, raz netaha...ach jaj...ale nejako to zvladame 😉
su vecere lepsie aj horsie, robi to vacsinou vecer, cez den nie, akokeby bol nervozny...davam mu aj cajik ten od Hipp-anizovy, chuti mu. Aspon sa mu precistia crievka.
Inak sa od neho nepohnem, stale som s nim a ked je hore, tak by jedol aj kazdu hodinu. Vnoci inak spinka pekne, prespi nam aj 5 hodin bez papania, len cez den ked je hore je to horsie, akokeby vedel, ze si naraz nemusi tolko vytiahnut, ze mama stale da 😀
Vcera sme mali 5 tyzdnov 🙂
Inak baby a vy ako po porode? Este sa stale cistite? Lebo ja este stale. Uz to bolo lepsie, teraz mam pocit, ako by som dostala menstruaciu...neviem, mam taky vytok taky skor hnedy. Neviem, dufam, ze je to v poriadku, lebo boliet ma neboli nic aj stehy mam uz zahojene, len stale beham s vlozkami... 😒

janulkan
6. dec 2011

@mysti to je pohode, ja uz mam po sestonedeli, sice som nebola na kontrole, ale este stale beham s intimkou 🙂 ale tiez ma nic neboli, tak to nejako neriesim a dr mi povedala ze ak mi nic nie je tak kontrola v marci 😀

gab
6. dec 2011

@anicka87 , skus sa pozriet na tuto stranku http://dojcenie.wordpress.com/2010/04/20/neviem..., mozno ti to pomoze, ja sa snazim podla toho a celkom klopi klop to funguje 😉

stellamiapiccola
6. dec 2011

ahoj dievčatá, ja som bola dnes po šestonedelí na kontrole že všetko je dobré a dal mi Dr. antikoncepciu aby náhodou som neostala tehotná teraz, som ho ubezpečila, že už ani neplánujem 😀 Malinká je dosť nekludná možno sa mi to zdá ako keby stále , lebo nemôžem začať doma nič moc robiť hmmmm amám toho toľko.inak krásneho Mikuláša 😉

denis006
6. dec 2011

@lenka1108 no tak naa to musím počkať na manžela 😀 zmenšovať foto neiem ☹ Inak dík za radu

milek
6. dec 2011

Baby co ste mali žltačku po kolkých dnoch Vám doktorka robila kontrolný odber.

dominika_sk
7. dec 2011

baby, my sme včera boli prvykrat aj s malym v nakupnom centre. predtym sme chodili stale, už mi to chybalo 😀 moj majo vždy hovoril, že on si maleho zoberie do klokanky, do auta, že aj na kraj sveta s nim pojde, ale že s kočarom nepojde. a včera? len sme vyložili kočik z auta, už mi ho trhal z ruky 😀 😎 mňa poslal kupiť si boty, že on ide do trafiky a hovorim že daj mi maleho a on že nie ! ja si ho zoberiem 😎 no taky bol zlaty 😵 no ako zrazu zmenil nazor 😠 inak, musim sa pochvaliť, že včera som sa prvykrat od porodu oholila, lebo len pred par dňami mi vypadali stehy, tak som sa strašne toho bala 😖 a že ta žiletka dostala zabrať 😀 😀 😀 a konečne som si mohla obliecť aj tanga, už som prestala krvacať. 😉

dominika_sk
7. dec 2011

@denis006 ani nehovor o tom sladkom 😲 každy deň chodim do obchodu, len preto aby som si kupila aspon dve buena, dvoje miňonky a sem-tam toffife a potom ako p....a cely deň odtial vyhryzam tie orechy, lebo ževraj to je velky alergen 😠 mne predtym tiež tak nebralo to sladke, ale teraz sa aj v noci budim a musim si niečo dať.

lenkalienka25
7. dec 2011

@dominika_sk no a mne vraveli,ze sladke nesmiem ked kojim,ale aj ty kojis nie?A maly v pohode potom,neboli ho brusko,alebo sa nevyhadze?