Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk Ja v noci po každom kojení musím vypiť aspoň pohár tekutín a niečo prejesť...u mňa ide na odbyt maslové sušienky CLUB - každý deň jedny padnú za obeť...a včera som sa nasťahovala malej do mikulášskeho balíčka...a dala si jednu paličku kinderčokolády - veď je v nej plný pohár mlieka 😀
@lenkalienka25 prve čo som jedla 2 hodiny po porode, bolo kinder bueno a odvtedy jem sladke nonstop a v pohode. sem-tam sa mi vysype, ale to u ineho jedla predpokladam.
@denis006 no na papieri po cikani som si našla take nitky, tak som potom zobrala zrkadlo a kukla sa. inak, ja som tomu mojmu povedalaže už by sme mohli, nech si kupi kondomy, kym pojdem na prehliadku a budem mať antikoncepciu a on hysak že nie, že gumy on použivať nebude a neviem čo, plno reči okolo toho, takl som mu povedala, že či chce dokupovať druhu postielku a už bol ticho 😀 😀 😀 😠
@dominka757 ahoj u nas je to podobne...ked ho nedam odgrgnut, alebo si negrne tak potom troska grcka. myslim, ze to nic hrozne neni. asi si takto ked nie grgnutim uvolni zbytocny vzduch a mliecko co mu este ostalo v trubici.
Ahojte kočky,čo sa týka čistenia,ja tiež sa čistím ešte stále,ale už pobehujem len s intímkami. stehy ma stále pobolievajú,ale tiež mi už 4 nitky vypadli,ale stále mam pocit,že tie vnútorne ešte tam sú.
Pri kojeni aj my občas ešte bojujeme,mam pocit,že maly ma plny nostek a vtedy je nervozny,lebo sa mu zle taha.Mame klasicku odsavacku hlienov,tak dnes som mm nakazala aby kupil tu na vysavac,snad vysajeme sopliky a bude to lepsie.Vcera sa tak pekne prisaval cely den,ze som nemusela ani odsavat,dnes je to trosku horsie a v noci sa mi prisat vobec nechce...netusila som,ze kojenie moze byt taky boj... 😒
ahojte baby, tak ja som po porode nejedla sladke asi 3 tyzdne, vobec som nemala na to chut, vlastne som nemala chut na nic...teraz uz mozem, ale nie vela a nejde mi vobec na chut maso, len polievky...kolko ste uz schudli od porodu? Ja zatial 8 kg, myslim, ze to spravili prave tie sladkosti... 😉
@mysti ja tiež osem a so sladkosťami 😀 😎
@denis006 aj moj a trpi pri tom ako kon 😀 😀 😀
@lenka1108 ja si prosim ten link na upravu fotiek 🙂 dakujem
myslite že možem farbiť vlasi ked kojim? už by som chcela vyzerať normalne by sa ma ludia nebali 😲
tak mame poradnu za sebou, drobec ma 4240g a 61cm 🙂 priberame pekne 200g/tyz...ockovanie nam poevdal, ze je celkom dobre, ze to mame dalej cistit..
inak ked ste pri jedeni, na mojom dennom poriadku je jogurt s rozkom a nejake maslove keksiky - BeBe, marina, lidlovske a pod a samozrejme rozok s medom 😀 cele tehotenstvo som sladke nemusela, tak si to asi teraz vynahradzam 😝
tak dnesna noc bola o nicom.mala plakala pucila sa bolelo ju brusko.tak sme masirovali a cvicili s nozkami.nadranom prdkala a uz 4krat kakala.je to v poriadku?ma este len tyzden a dva dni tak neviem ci to tak ma byt.stale ked ju nakojim tak sa puci aj zo sna sa zobudi a puci sa tosku zmrci a poreve a potom zaspi.poradte je to normalne?
baby tak ja vam musim napisat, moja a muzova geneticka vybava je spachtostvo. ked sa syn narodil uz ako tyzdnovy prespal v noci 7 - 8hod a veru aj mala dostala tento zaklad, zaspala o 2hej rano napapana a musela som ju o 8mej budit (trvalo mi to pol hodiny), lebo uz ma didky tlacili a same striekali 😀 😀 😀 dufam, ze jej to ostane (syn doteraz spi celu noc bez pohnutia, nikdy som ho v noci neprebalovala, nekojila)..... no musim si zaklopkat klop klop klop 🙂
baby dajte niejaky typ co na obed.neviem co mozem takto v prvych tyzdnoch 🙂
ahojte, tak my sme si uz celkom pekne znormalizovali režim, kedze miuska ho mala po narodeni úplne otoceny - cez den 2x hore, v noci každú hodku 😅 no uz pekne spia deture v noci, mia kubka nebudi, len ja sa dajak neviem vyspat, stále sa potim a pritom menime spalnu pomaly na chladnicku 😝 písali ste tie o tom niektoré a že to prešlo, tak dúfam, že čím skôr...🙂 včera som si bola dat vybrať stehy, tak hned mi je lepšie 🙂
@zlamal.i a odrgavate? inak kolika moze zacat kedykolvek, takze bolesti bruska su aj tak skoro normalne,pripadne to moze byt reakcia na nieco co si zjedla...
obed: maso na prirodno akekolvek, rezance z tvarohom, zemlovka, syrova omacka na cestoviny, pecene kura, uff uz mi nic nenapada, ale urcite je toho viac 😀 postupne skusaj co vam sadne 🙂
ahojte maminy potrebujem od Vás akutne pomoc(píšem s chybami lebo som už 4den nevispata respektíve som 4den nonstop na nohách)poradte prosím ako uspat bábetko aspon na 3hodiny máte niaky overený sposob?potešíms a akejkolvek odpovedi som zufala už naozaj mala je napapana prebalena a stále plače ked ju ukolísam na rukách po 10min sa zobudí....a v noci to isté jej maximálny spánok je hodina som zufala...skušala som všetko vajíčko....kolísanie na rukách neviem či ju mám nechat vyplakat či potom zaspí....alebo čo robit poradte prosím ☹
ano pekne kojím nebudí sa s plačem začne sa mrvit troška pokuká a už plače teraz som si chcela lahnut a po 5 min bola hore...aj bruško jej masírujem nieje to taký histerický plač taký normálny.. ☹
@lady511 no to presne aj maleho budi, bud si poprdka alebo sa pokaka alebo pogrcka a uz mame oci dokoran 😀 a samozrejme potom sa hneva ze nevie zaspat...
ono podla toho co pises to budu asi bolesti bruska obcas, skus drzat na tigrika - dole bruskom na ruke, priapdne nam dr radi ze dat na brusko, nech si sam vygrcka a vyprdka a vsetko co potrebuje...pripadne u nas zabera nosenie na pleci s pokrcenymi nozickami..mozno ti baby poradia viac co uz maju dve a viac babatiek 😀 ja tiez len skusam doma co zaberie
ona len na rukách zaspí...inak nie......
@lady511 tak si kup šatku na nosenie a vtedy si urobiš čo potrebuješ, alebo skus taku elektricku hojdačku.

@dominika_sk ako si prišla na to, že ti stehy vypadali? Ja som si nič nevšimla 😠
Môj manžel odrátava dni do konca 600 nedelia 😀